Marantz CD6003 האם יש בארץ?
דבר ראשון אני אציין שאני בעליו הגאים של Marantz cd-63 בן המון שנים..
וכרגע אני מחפש עבור סידי לא יקר עם מקסימום תועלת לכסף..
הצלחתי להגיע לסידי הזה, בנתיים אני מכיר אותו רק מהאינטרנט.
היתרון הכי גדול שלו שיש לו כניסת usb וזה ממש שימושי עבורי
השאלה שלי אם מישהו יודע אם הוא נמכר בארץ בכלל וניופאן מביאים אותו או יש יבוא מקביל
וחוץ מזה חו"ד אם מישהו מכיר אותו קצת יותר מקרוב
השאלה שלי אם מישהו יודע אם הוא נמכר בארץ בכלל וניופאן מביאים אותו או יש יבוא מקביל
וחוץ מזה חו"ד אם מישהו מכיר אותו קצת יותר מקרוב
- gechts
- חבר ותיק

- תגובות: 2509
- שם מלא: שלומי גכט
- נתן תודות: 114 פעמים
- קיבל תודות: 201 פעמים
היופי ב CD-63, זה שאין שם משחקים - נטו סאוונד,idoa כתב:דבר ראשון אני אציין שאני בעליו הגאים של Marantz cd-63 בן המון שנים..
וחוץ מזה חו"ד אם מישהו מכיר אותו קצת יותר מקרוב...
ברור לך שהתקן USB עליו שמורים שירים ב MP3 לא מצריך נגן עם סאוונד איכותי כל-כך, יש כאן סוג מסוים של סתירה..
כלומר אם אתה רוצה את הנגן כדי לשמוע שירים מ USB, גם DVD של פיוניר יעשה את העבודה ואין צורך ב CD.
אם כוונתך להינות מסאוונד איכותי המתנגן מ CD באיכות גבוהה, ה CD-63 המיתולוגי הוא בעל איכות סאוונד מדהימה,
ואפשר להשיג כזה בלוחות.
נ.ב. אני לא יודע איזו איכות יש ל DAC הפנימי של ה 6003
אבל אם הצורך שלך הוא לניגון מ USB, הייתי משקיע ב DVD, איכותי באופן יחסי בעל DAC קצת יותר טוב, מהנגנים הפשוטים.
יש לי היום cd63
חשבתי להשתדרג לכיוון ה6003
יש לי דיסקים אני קונה דיסקים הכוונה היא לא לקנות 6003 בשביל לנגן mp3
הכוונה היא שזה יהיה שימושי להנות מה-dac שהמקור שלי באותו רגע הוא האייפוד
היום אני לא מעז לחבר את האייפוד בכלל למערכת עם כל הכבוד ולא רואה את עצמי משקיע בסידי, DAC ו-SB מכל סוג שהוא
חשבתי להשתדרג לכיוון ה6003
יש לי דיסקים אני קונה דיסקים הכוונה היא לא לקנות 6003 בשביל לנגן mp3
הכוונה היא שזה יהיה שימושי להנות מה-dac שהמקור שלי באותו רגע הוא האייפוד
היום אני לא מעז לחבר את האייפוד בכלל למערכת עם כל הכבוד ולא רואה את עצמי משקיע בסידי, DAC ו-SB מכל סוג שהוא
אני גם מחפש את המרנץ מדגם 6003 שקיבל מחמאות סוף הדרך ב what hifi, הוגדר כאחת הקניות הטובות ביותר לכסף בתחום המוזיקה בכלל.
אני יודע שניופאן מייצגים את מרנץ בארץ, אולם לדעתי בצורה מאד חפיפניקית. עשיתי מספר טלפונים לסניפים שלהם וחלק מאנשי המכירות אפילו לא יודעים איך הוגים מרנץ....
שלחתי גם מייל למחלקת השרות של החברה אני מקווה שיחזרו אליי ויינסו להחכים אותי, איך קונים מרנץ בישראל
אגב חשבתי להביא מאנגליה, עלות כולל משלוח בסביביות 350 פאונד, אני מניח שזה יצמח בארץ לממדים הרבה יותר יקרים
אני יודע שניופאן מייצגים את מרנץ בארץ, אולם לדעתי בצורה מאד חפיפניקית. עשיתי מספר טלפונים לסניפים שלהם וחלק מאנשי המכירות אפילו לא יודעים איך הוגים מרנץ....
שלחתי גם מייל למחלקת השרות של החברה אני מקווה שיחזרו אליי ויינסו להחכים אותי, איך קונים מרנץ בישראל
אגב חשבתי להביא מאנגליה, עלות כולל משלוח בסביביות 350 פאונד, אני מניח שזה יצמח בארץ לממדים הרבה יותר יקרים
כמה זה לא יקר?idoa כתב:לא יקר בכלל !!partner11 כתב: אגב חשבתי להביא מאנגליה, עלות כולל משלוח בסביביות 350 פאונד, אני מניח שזה יצמח בארץ לממדים הרבה יותר יקרים...
אגב שכחתי לציין שאחת הסיבות שאני מחפש עבור קומפקט חדש הוא שהנוכחי מתחיל לגמגם.....
יש לך ניסיון בלהביא ציוד מחו"ל?
אין לי נסיון ביבוא של ציוד בסדר גודל כזהpartner11 כתב:כמה זה לא יקר?idoa כתב:לא יקר בכלל !!partner11 כתב: אגב חשבתי להביא מאנגליה, עלות כולל משלוח בסביביות 350 פאונד, אני מניח שזה יצמח בארץ לממדים הרבה יותר יקרים...
אגב שכחתי לציין שאחת הסיבות שאני מחפש עבור קומפקט חדש הוא שהנוכחי מתחיל לגמגם.....
יש לך ניסיון בלהביא ציוד מחו"ל?...
אבל אני מניח שיש עוד הוצאות מסביב של מכס ומעמ לכן העניין לא אטרקטיבי כל כך אבל שוב קטונטתי בנושא
קצת מוזר מה שאתה אומר פה, גם באתר של מרנץ העולמית מוזכרים החבר'ה של ניופאן וגם באתר של ניופאןilans כתב:היבואן הרשמי זה הד סינמה ולא עוד ניו-פן.
אולי בגלל זה לא קיבלת תשובות.
למרות שמעניין אם בהד סינמה תקבל תשובות.
אילן...
יש אתר לחברים מהד סינמה?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אכן, הד-סינמה הם המפיצים הרשמיים של המותג מרנץ בישראל.
פרטים:
כתובת: רמת ים 93 הרצליה
טלפון: 09-9561177
http://www.hedcinema.co.il/
פרטים:
כתובת: רמת ים 93 הרצליה
טלפון: 09-9561177
http://www.hedcinema.co.il/
- asimo2
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 228
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
לא כל כך ברור לי מה התלהבות ממרנץ CD63
הוא היה ברשותי בעבר מספר שנים. נכון שהצלילים הנמוכים כמו פסנתר נשמעו טוב, אבל הגבוהים כמו כינורות לא. גם הווקאלי לא היה מזהיר.
החלפתי אותו ל NAD C540 ואח"כ ל C542 וקיבלתי שיפור גדול בכל הפרמטרים חוץ אולי מהפסנתר
אך כיום גם הNAD הועבר למחסן, והמקור הוא המחשב, עם DAC איכותי כמובן
הוא היה ברשותי בעבר מספר שנים. נכון שהצלילים הנמוכים כמו פסנתר נשמעו טוב, אבל הגבוהים כמו כינורות לא. גם הווקאלי לא היה מזהיר.
החלפתי אותו ל NAD C540 ואח"כ ל C542 וקיבלתי שיפור גדול בכל הפרמטרים חוץ אולי מהפסנתר
אך כיום גם הNAD הועבר למחסן, והמקור הוא המחשב, עם DAC איכותי כמובן
היבואן של מרנץ זה הד סינמה
גם אני מעוניין באותו דגם, יצרתי עם היבואנים קשר הם אמרו שאין במלאי כרגע רק בעוד מספר חודשים,
המחיר שלו בארץ הוא 3200 ש"ח כולל מע"מ.
המחיר שלו בארץ הוא 3200 ש"ח כולל מע"מ.
- yairf
- עוסק בתחום

- תגובות: 9363
- נתן תודות: 42 פעמים
- קיבל תודות: 199 פעמים
בעייה שניתן לפתור די בקלות, ואתה מקבל נגן מוזיקלי להפליאasimo2 כתב:לא כל כך ברור לי מה התלהבות ממרנץ CD63
אך כיום גם הNAD הועבר למחסן, והמקור הוא המחשב, עם DAC איכותי כמובן...
יאיר, מה שאמרת מסקרן, מה הפתרון?yairf כתב:בעייה שניתן לפתור די בקלות, ואתה מקבל נגן מוזיקלי להפליאasimo2 כתב:לא כל כך ברור לי מה התלהבות ממרנץ CD63
אך כיום גם הNAD הועבר למחסן, והמקור הוא המחשב, עם DAC איכותי כמובן......
- asimo2
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 228
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
ליאיר
גם אותי מעניין מה הפתרון
אבל, הנגן CD 63 שלי היה בטיפול בשרות של מרנץ של אז אלמור? והטכנאי עשה שינויים מסויימים כדי לפתור את הבעייה וגם חייב אותי בכמה מאות שקלים, לא היה שיפור ניכר.
ובכלל מדובר על נגן בעל ותק של 10 או אולי 15 שנה, הטכנולוגיה הדיגיטלית התקדמה קצת מאז
גם אותי מעניין מה הפתרון
אבל, הנגן CD 63 שלי היה בטיפול בשרות של מרנץ של אז אלמור? והטכנאי עשה שינויים מסויימים כדי לפתור את הבעייה וגם חייב אותי בכמה מאות שקלים, לא היה שיפור ניכר.
ובכלל מדובר על נגן בעל ותק של 10 או אולי 15 שנה, הטכנולוגיה הדיגיטלית התקדמה קצת מאז