הסרט "הדמיון של דוקטור פרנאסוס"

המלצה על סרטים ותוכניות טלויזיה, פורמטים, חוויות ועוד.
שלח תגובה
big007 פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3734
שם מלא: חיים
נתן תודות: 863 פעמים
קיבל תודות: 283 פעמים

שליחה #1 

אתמול הייתי בסרט IRON MAN 2 בסינמה סיטי ראשל"צ.אחרי הפרסומות התחילו "הבקרובים" של הסרטים הבאים שיוצגו בקולנוע,אחד מהם היה "הדמיון של דוקטור פרנאסוס" בסוף הקטע הופיע שיוצג באוקטובר.
איך יכול להיות שעדיין לא הציגו את הסרט אצלנו כאשר הוא ברשת כבר כמה חודשים אפילו בHD?
רשימת הציוד: TCL 85C6K| OPTOMA HD28DSE |YAMAHA RXA2080 |SHIELD PRO| MISSION M74 |Mission M7C2|MONITOR AUDIO BRONZA FX BIPOLAR SURROUND|SVS PB1000 PRO |ATMOS MOREL SP2

Pavelz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4032
שם מלא: pavel
נתן תודות: 199 פעמים
קיבל תודות: 48 פעמים

שליחה #2 

big007 כתב:אתמול הייתי בסרט IRON MAN 2 בסינמה סיטי ראשל"צ.אחרי הפרסומות התחילו "הבקרובים" של הסרטים הבאים שיוצגו בקולנוע,אחד מהם היה "הדמיון של דוקטור פרנאסוס" בסוף הקטע הופיע שיוצג באוקטובר.
איך יכול להיות שעדיין לא הציגו את הסרט אצלנו כאשר הוא ברשת כבר כמה חודשים אפילו בHD?
...
מאוד תמוהה. בהתחשב גם בעובדה שהסרט נכשל בארה"ב ובארץ הוא מיועד לכשלון כמעט וודאי.
Need more cowbell

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35089
נתן תודות: 175 פעמים
קיבל תודות: 650 פעמים

שליחה #3 

יכול להיות שסיכמו על הבאת הסרט לפני שידעו שהוא גרוע...

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 79 פעמים

שליחה #4 

ראית את הסרט שאתה קובע שהוא גרוע? זה שהוא נכשל בקופות לא אומר שום דבר על האיכות שלו.

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה #5 

כן.
ואתה יכול לראות אותו ולחשוב שהוא מעולה.

jepe
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1411
נתן תודות: 193 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #6 

סרט בסדר גמור.
להגיד שהוא גרוע זה ממש קיצוני.

קצת הזוי פה ושם ויש בו מלא חורים בעלילה.
אבל בסה"כ נחמד ומהנה.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46385
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5077 פעמים

שליחה #7 

הסרט מחכה לי בתור כבר זמן מה, אני אמור לצפות בו בקרוב.
ה Cast שלו מרשים בשביל סרט שנכשל בקומות.

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה #8 

הסרט נכשל בקופות, אז כנראה שהדעה הכוללת קרובה לדעה שלי.
וזה בניגוד לאנשים שאומרים שאווטאר הוא סרט גרוע מצד אחד והסרט הקופתי בכל הזמנים מצד שני.

flsh
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1149
נתן תודות: 11 פעמים

שליחה #9 

ממתי יש קורולציה בין איכות הסרט לכמות הכסף שהוא הכניס?

http://boxofficemojo.com/movies/?id=transformers2.htm
http://boxofficemojo.com/movies/?id=aviator.htm
מה יותר טוב, טרנספורמרס 2 או הטייס?

בנוסף, תסתכל על הפריסה של הסרט בבתי הקולנוע בארה"ב
http://boxofficemojo.com/movies/?page=w ... nassus.htm
607 בתי קולנוע בשיא, רק שלושה שבועות בהם הפריסה לא מגוחכת לגמרי יחסית לגודל של ארה"ב.. לסרט לא היה סיכוי להרוויח
ואז תסתכל על טרנספורמרס 2
http://boxofficemojo.com/movies/?page=w ... rmers2.htm
אלפי בתי קולנוע

או במילים אחרות, כמות הכסף שהסרט מכניס כנראה תלוייה הרבה הרבה יותר בכמה בתי קולנוע הוא מציג וכמה פרסום הושקע מאשר האיכות שלו.

ואני לא הולך להגיד שאווטאר סרט גרוע, אבל הוא מאוד, מאוד רחוק מלהיות הסרט הכי טוב בכל הזמנים - שלפי ההיגיון שלך הוא אמור להיות.

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה #10 

flsh,
אני לא אמרתי שיש קורלציה בין של 1 ביו ההכנסה בקופות לאיכות הסרט, אבל בוודאי שהקורלציה היא לא 0...

אני מאוד נהנה מהדיון הזה, אנשים מתווכחים איתי על הטעם שלי :)
ראיתי סרט, לא נהנתי, מבחינתי הסרט גרוע, ולא אכפת לי איזה סוללת מומחים תגיד אחרת, או הציון ב-IMDB.
הצלחה בקופות זה סוג של מדד שבמקרה הזה תומך בדעה שלי ( :lol: ), כמה הוא באנת מייצג? לא יודע, כנראה תלוי בקהל היעד ושאר הדברים שציינת
וככל הנראה הוא ייכשל בקופות גם פה.

flsh
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1149
נתן תודות: 11 פעמים

שליחה #11 

בקשר לאם אמרת או לא אמרת אם יש קורולציה, מקריאת ההודעה הקודמת שלך אי אפשר לחשוב שלזה התכוונת. מצד אחד אתה אומר שהרוב מסכים איתך ובגלל זה הסרט לא הצליח, ומצד שני פוסל את הדיעה שאומרת שאין קורולציה דרך השימוש שלך באווטאר.
איפה התווכחתי איתך על הטעם שלך? אתה אמרת "הסרט נכשל בקופות, אז כנראה שהדעה הכוללת קרובה לדעה שלי. " והדעה שלך היא שהסרט גרוע (לא מאשר או מכחיש, הסרט לא מעניין אותי במיוחד ואני לא מתכוון לראות אותו). כלומר, אם הסרט גרוע, הוא ייכשל בקופות. נעזוב את העובדה שבשביל להגיד שסרט גרוע צריך לראות אותו קודם, הנתונים של מה שקרה לא תואמים את מה שאמרת.
כל מה שאני עשיתי זה להראות שאין קשר בין איכות הסרט להכנסות שלו. יש סרטים מעולים שמכניסים המון כסף, יש כאלה שמעט. יש סרטים גרועים שמכניסים המון כסף ויש כאלה שמעט. ויש את כל מה שבאמצע. אם אתה רוצה לקרוא את ההודעה הקודמת שלי ואת זאת ולהחליט שאני מתווכח איתך על הטעם שלך או על דעת הרוב - תהנה. רק שזאת תהיה קריאה סלקטיבית לחלוטין מצידך ללא קשר למה שבאמת כתבתי. אם זה לא נאמר אלי, מתנצל מראש.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #12 

התיישתי מהסרט אחרי שעה של צפייה, פשוט לא הבנתי למה התכוון המשורר.

AldoRaine
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 267
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #13 

ziv_r, איך תוכל להבין למה התכוון המשורר אם לא תראה את הסרט עד הסוף?

בכל מקרה, ראיתי את הסרט לא מזמן ולדעתי הוא די בינוני. מצד אחד הוא מאוד מיוחד, מצד שני הוא הזוי מדי. די ברור שסרט כזה הוא לא לכל אחד - הוא לא יכול להצליח בקופות.

בכלל טרי גיליאם הוא אחד הבמאים הכי בעייתיים שיש - רוב ההפקות שלו הן כישלון מוחלט אבל יש בסרטים שלו משהו מיוחד וקסום. בכל מקרה, הסרט הזה נהיה די טוב לקראת הסוף.

הקטע היחידי שבאמת לא אהבתי זה שג'וני דפ, ג'וד לוא וקולין פרל באמת מרגישים כאילו שהכניסו אותם לשם בכוונה, כאילו שהם לא אמורים להיות חלק מהסרט. גם כל הקטע הזה של השינוי החיצוני בעולם המראה באמת לא משתלב טוב עם העלילה (במיוחד שלא כל הדמויות משתנות). זה גם די רמאות כלפי אנשים שלא יודעים את הרקע של הסרט ובאים לראות את המשחק של ג'וני דפ ומגלים שהוא מופיע שם איזה 2 דקות. אם הית' לג'אר לא היה מת, הסרט הזה לא היה מקבל שום חשיפה.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #14 

AldoRaine,
כאשר עוברת שעה של צפייה ולא הבנתי על מה כל הסרט, אין טעם שאני אמשיך עד הסוף. הסיפור לא היה לטעמי ונדמה שהיוצרים של הסרט עישנו משהו.
ויתרתי, לא נורא.

שלח תגובה

חזור אל “סרטים וטלויזיה”