Philips 42PFL8404H LCD Vs Sharp LC40LE600E
מתלבט בין שני הדגמים, שניהם בערך אותו מחיר (5600).
שימושים צפויים:
צפייה בתכני HOT רגילים, בעתיד גם HD.
צפייה בתכני Bluray דרך מחשב.
האם איכות התמונה של הLED לוקחת את כל הפיצ'רים שמגיעים עם הפיליפס..?
אם יש המלצות נוספות באזור המחיר הזה, אשמח לשמוע.
תודה לעונים.
ניר.
שימושים צפויים:
צפייה בתכני HOT רגילים, בעתיד גם HD.
צפייה בתכני Bluray דרך מחשב.
האם איכות התמונה של הLED לוקחת את כל הפיצ'רים שמגיעים עם הפיליפס..?
אם יש המלצות נוספות באזור המחיר הזה, אשמח לשמוע.
תודה לעונים.
ניר.
בחנות שכשראיתי אותם אחת ליד השניה ה8404נראתה טוב יותר מה השרפ 600LED אבל יכול להיות שזה עניין של כיוון וטעם אישי
הצבעים בשרפ ורמת הלובן נראו מוגזמים בהרבה מקרים - אמנם השחור נראה טוב בד"כ לעומת ה שחור של פיליפס שנוטה להיות קצת חום במקרים מסויימים...בקיצור למרות הלד אני עדיין חושב ש8404 עדיפה...(ולמרות שיש בה כמה דברים מיותרים לדעתי כמו ה NET TV למי שיש HTPC.. וכו'...)
הצבעים בשרפ ורמת הלובן נראו מוגזמים בהרבה מקרים - אמנם השחור נראה טוב בד"כ לעומת ה שחור של פיליפס שנוטה להיות קצת חום במקרים מסויימים...בקיצור למרות הלד אני עדיין חושב ש8404 עדיפה...(ולמרות שיש בה כמה דברים מיותרים לדעתי כמו ה NET TV למי שיש HTPC.. וכו'...)
נערך לאחרונה על ידי maya1 ב 12/05/2010 6:39, נערך פעם 1 בסך הכל.
nirno כתב:מביקורות שקראתי באנגלית אומרים שהחסרון היחידי בתמונה של השארפ הוא שאין 100hz וזה אומר טיפה יותר מריחות בתנועה.
אשמח אם יש מישהו שיש בבעלותו שארפ שייתן חוו"ד.
שוב תודה!...
ל שארפ טלויזיה SHARP LED דגם LC40LE700E כן יש 100hz
שזו אותה טלויזיה כמו LC40LE600E רק עם תוספת 100HZ
אני למשל מתבלט כרגע בין LC40LE700E ליד של שארפ לבין SONY LCD דגם KDL40BX400
דגם יחסית חדש ופשוט במחיר סביר של SONY
האם בכל זאת ה SONY עדיפה ?!
http://www.citydeal.co.il/Product.aspx?ProductID=9800
עם שנתיים אחריות של רטפון.
ויש עוד כמה חנויות במחירים דומים בזאפ.
ויש עוד כמה חנויות במחירים דומים בזאפ.
כל הזולים הם ביבוא מקביל ולא אלקטרה.. אם כי אלקטרה ידוע בשרות הגרוע שלה אז אולי זה לא נורא....nirno כתב:http://www.citydeal.co.il/Product.aspx?ProductID=9800
ויש עוד כמה חנויות במחירים דומים בזאפ....
- ihananel
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 303
- שם מלא: Idan Hananel
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
גם אני לפני בערך שלושה חודשים התלבטתי בין שני הדגמים הנ"ל והחלטתי לבסוף ללכת על הפיליפס ואני לא מתחרט .
א. ל 600 של שארפ אין מנגנון 100HZ שלדעתי חיסרון גדול . כאשר אני רואה FULL HD בפיליפס זה נראה מדהים.
ב. מבחינת אפשרויות כיול - הפיליפס לוקחת משמעותית .
ג. הפיליפס חכמה יותר מבחינת מולטימדיה . אפשרות לגלישה באינטרנט , הזרמת מדיה וחיבור רשת, המון המון פונקציות .
ד. השארפ קטנה יותר במידה 40 מול 42 (מבחינתי זה היה משמעותי ) מרחק צפייה שלי 3 מטר .
ה. השארפ טובה יותר בשחור.
לדעתי תשקיע עוד טיפה ותקח כבר את הסמסונג B7000 ,
א. ל 600 של שארפ אין מנגנון 100HZ שלדעתי חיסרון גדול . כאשר אני רואה FULL HD בפיליפס זה נראה מדהים.
ב. מבחינת אפשרויות כיול - הפיליפס לוקחת משמעותית .
ג. הפיליפס חכמה יותר מבחינת מולטימדיה . אפשרות לגלישה באינטרנט , הזרמת מדיה וחיבור רשת, המון המון פונקציות .
ד. השארפ קטנה יותר במידה 40 מול 42 (מבחינתי זה היה משמעותי ) מרחק צפייה שלי 3 מטר .
ה. השארפ טובה יותר בשחור.
לדעתי תשקיע עוד טיפה ותקח כבר את הסמסונג B7000 ,
ל ihananel ניסיתי לשלוח לך בפרטי אבל זה לא עבד..
יש כמה דברים שרציתי לדעת כמה בקשר ל8404-
האם אפשר לצפות בתכני HD שנמצאים על מחשב אחר באותה רשת, זה נוח? יש אפשרות לכתוביות בעברית? זה תומך בפורמטים שיש ברשת (MKV וכו'..?)
תודה רבה!
יש כמה דברים שרציתי לדעת כמה בקשר ל8404-
האם אפשר לצפות בתכני HD שנמצאים על מחשב אחר באותה רשת, זה נוח? יש אפשרות לכתוביות בעברית? זה תומך בפורמטים שיש ברשת (MKV וכו'..?)
תודה רבה!