RE0 Appreciation Thread (עודכן)

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
madror פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2458
נתן תודות: 355 פעמים
קיבל תודות: 103 פעמים

שליחה #1 

חברים יקרים,

מבקש את עזרתכם בהרגעת הרוחות שלי, בנושא אוזניות HEAD-DIRECT RE0 In-ear Earphones .

לפני כחודש הזמנתי את האזניות הללו מאתר .head-direct.com בעלות של 79 דולר (89 כולל משלוח).

http://www.head-direct.com/product_detail.php?p=38#

היום (לאחר תלאות רבות , על כך בשרשור אחר בזמן אחר) קיבלתי את האוזניות .

כאשר פתחתי את החבילה הופתעתי לגלות כבר מהאריזה, שהאריזה היא שונה ממה שמופיע באתר שממנו הזמנתי . הנחתי לעצמי שמדובר בכל זאת ב 100 דולר פחות מהמחיר המקורי , יתכן שמדובר בגירסאת OEM ללא כל האביזרים השונים המצורפים בדרך כלל, אבל כאשר פתחתי את הקופסה הופתעתי לגלות כי מדובר , לדעתי באוזניות שונות לגמרי או במילים אחרות בזיוף !

האוזניות אינן דומות כלל לאוזניות אשר מופיעות באתר , אין את ציפוי הבד על הכבל פלסטיק , אין חיבור Y , הכיתוב שונה על האוזניות .

אומנם לאחר חיפושים ברשת ראיתי גרסה דומה לשלי , אבל גם שם ישנו הבדל בפלאג , בעוד שאצלי הוא בצורה ר , בסקירה שם הוא ישר וכמו כן הכיתוב על גבי האוזניות הוא HIFIMAN בעוד שבאתר מופיע HEAD DIRECT.

http://www.head-fi.org/forum/thread/383 ... e-best-iem

מבקש את עזרתכם בנושא (מייל לחברת האם ולאתר נישלחו במקביל ).

יתכן שאני טועה בכל הנושא ואכן מדובר באותן אוזניות , או שפשוט הלכו 89 דולר !?!? :עצוב:

אשמח לכול סיוע , דרור.

מצרף תמונות של האוזניות כולל הקופסאה שקיבלתי ובמקביל לינק לאתר שבוא קניתי את האוזניות ו את האתר שמצאתי בו סקירה על האוזניות , אבל עם הבדלים עדיין למה שאני קיבלתי.

אתר הקניה :
http://www.head-direct.com/product_detail.php?p=38#

אתר סקירה של האוזניות :
http://www.head-fi.org/forum/thread/383 ... e-best-iem

תמונות של מה שקיבלתי בפועל :

תמונה

תמונה

תמונה

תמונה

תמונה
נערך לאחרונה על ידי madror ב 29/07/2010 12:40, נערך פעם 1 בסך הכל.

firstostrike
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 51
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #2 

אוקי, קודם כל, איך הן נשמעות לך? זיוף או לא זיוף, מה זה משנה אם הן נשמעות טוב?
עכשיו לעניין המרכזי כאן: לא, הן לא זיוף, דבר ראשון הזמנת אותן ישירות מhead-direct, איך יכול להיות שהן זיוף?
דבר שני- אין זיופים של הRE0 לפי מה שאני יודע.
דבר שלישי- לפי מה שאני יודע, HEAD-DIRECT החלו לעבור לשם HifiMAN כמו שאתה יכול לראות בחלק מהמוצרים שלהם באתר, וזה מקור הבלבול, חוץ מזה שלדעתי פלאג L עדיף על פלאג ישר, וכנראה גם לדעתם והם שינו את זה.
גם יכול להיות שהגרסא שמקבלים עכשיו היא גרסא דלה יותר באביזרים מהגרסא הישנה, שזה הגיוני כי פעם הן עלו 200 דולר.
נערך לאחרונה על ידי firstostrike ב 08/05/2010 16:46, נערך פעם 1 בסך הכל.

Beta
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1316
נתן תודות: 51 פעמים
קיבל תודות: 109 פעמים

שליחה #3 

על פי מה שידוע לי לא מדובר בזיוף, יש דיבורים רבים ברשת על כך שביצעו שינויים באוזניות שהם בין היתר הורדת ציפוי הבד שגרם למיקרופוניקה בעת האזנה ועוד כל מיני.
השינויים האחרים של התווית בתוך הקופסה ושינוי תצורת הפלאג לא זכורים לי אבל כפי שהבחור מעליי אמר, הסיכוי לזיוף מהאתר הראשי (ואאל"ט היחיד) קטן מאוד בייחוד שגם כפי שאמר אין כיום לפי הידוע זיופים בשוק לאוזניות הנ"ל. זיופים של אוזניות עושים לרוב לאוזניות בעלות שם מותג חזק בשוק ככה שאנשים יפלו בפח ויקנו אותם כמו- סנהייזר 7, CX300, מונסטר טיובין, ביטס של ד"ר דרה ועוד כל מיני שרצים בשוק. לרוב המחיר "המחשיד" יסגיר את זה שהאוזניות אינן מקוריות ולמעשה מדובר בזיוף.

לרוב כאשר חברות עושות שינויים במוצרים שלהם כמו שינוי הפלאג וכאלה הם לרוב מציינות את זה על האריזה/ באתר, דוגמה היא ה-KSC75 שיש לי שרשום עליהם שעברו שינויי בצורת הפלאג כדי שיתאימו לאייפון. לפעמים פרט זה נשמט ומקבלים "הפתעה" בשינוי במוצר (מבחינה חוקית זה אסור בהנחה והלקוח לא איבד ערך מהמוצר- דוגמה שינוי עיצוב של יוגורט שהקטינו בין היתר תחויב בצירוף הודעה על כך, אחרת זו עילה לתביעה.).
**נהרסו לכם האוזניות או ציוד אלקטרוני אחר שאתם עתידים לזרוק לפח? צרו קשר בפרטי ואשמח לקבל את תרומתכם ולנסות להחיות אותה לפני שנהפכת לזבל! :) תודה! **

HazooM
כתב
כתב
תגובות: 6805
נתן תודות: 306 פעמים
קיבל תודות: 959 פעמים

שליחה #4 

madror - אתה יכול להירגע, לא מדובר בזיוף. hifiman זה המותג של head direct, הם פשוט עשו כמה שינויים.

Elior_Z
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 156
נתן תודות: 1 פעם

שליחה #5 

ככה נראת גם האריזה של הRE0 שלי.
זו הגירסא המשודרגת.

madror פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #6 

חברים , תודה על העזרה והתמיכה , אני רגוע !

לפני כשעתיים , לאחר שהנסיך הקטן פרש לישון ואשתי הלכה לקרוא ספר אמרתי לעצמי שהגיע הזמן , מספיק עם התמונות והבדיקות ברשת , הרי האוזניות כאן לצידי ,קדימה לעבודה.

הטענתי את ה I AUDIO 7 שלי במיטב קבצי ה FLAC המוכרים לי (חלקם קרוב ל 20 שנה !) חיברתי את האוזניות למגבר FiiO E5 ו WOW , פשוט WOW .

מזמן לא שמעתי אוזניות שכאלה בפעולה , פירוט מוסקאלי , איזון טואנאלי , באס וחוויה אחת גדולה בתוך הראש.

איזה כיף !

במשך שעתיים הרצתי הלוך וחזור , שיר שיר שאני מכיר ובכל פעם הופתעתי מהפירוט,העוצמה של הבאס ומהתוצאה הכללית , פשוט מדהים.החיוך לא ירד לי מהאוזניים במשך יותר מ שעתיים , לשמוע מוסיקה , פשוט מוסיקה.

כאוזניות רפאנרס ל IEM יש לי את CX 300 Sennheiser , שאין בכלל אפשרות להשוות בינהם , וכאוזניות בכלל יש לי את ה Sennheiser HD600 (בשילוב המגבר AQUA ).

אומנם עוד צריך להתאים את גודל אוזניית הסילקון (לדעתי הבינונית עדיפה) ולראות איך הן מתפקדות בחוץ , בסביבה רועשת (בוודאי לא סביבה שקטה כמו עכשיו בבית) אבל איזה תענוג.

הרבה זמן שלא נהנתי לשבת סתם כך על הספה בבית ולהקשיב למוסיקה !.

לילה טוב לכולם (אצלי עם חיוך מאושר על הפנים) , דרור .

[img2=550x309]http://lh4.ggpht.com/_AosAryDbi_o/S-XR1 ... C00348.JPG[/img2]

denis29
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2759
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #7 

:D ,תתחדש אחי :) ,מתאים לזה ה hifiman שיש להם (Y)
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "

spiritos
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 5
קיבל תודות: 0

שליחה #8 

Hifiman זה השם של המותג, אל תשכח שהאוזניות הנ"ל צריכות לעבור צריבה (burn-in) של לפחות 30 שעות לפני שהן נשמעות הכי טוב.....תתחדש! אחלה אוזניות, אגב ברשימת ה"לקנות" שלי כבר כמה זמן.

firstostrike
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 51

שליחה #9 

תתחדש, שמח שנהנת מהן.

madror פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #10 

Beta כתב:על פי מה שידוע לי לא מדובר בזיוף, יש דיבורים רבים ברשת על כך שביצעו שינויים באוזניות שהם בין היתר הורדת ציפוי הבד שגרם למיקרופוניקה בעת האזנה ועוד כל מיני..
...
אכן , אכן !

קיבלתי מייל מ Head-Direct (לשאלתי האים מדובר "בזיוף") שזו באמת הסיבה שהם הורידו את ציפוי הבד :
[left]
Dear Dror,

It is original because we improved the cable material to PPE plastic, which has much less "wind noise", and defective rate is much less.

Best,
Fang
[/left]

נהנה יום יום (יותר נכון לילה לילה) מההאזנה לאוזניות הללו !

yossi126
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 778
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 30 פעמים

שליחה #11 

את השם של הדיון הזה צריך לשנות לRE0 Appreciation Thread
היום הגיעו ואני מאוד מרוצה מהם. שמעתי הרבה אוזניות (הרבה מהן קקי) אבל הRE0 הכי מצדיקות את העלות שלהן, וגם עולות על הציפיות.
(Y) (Y)

madror פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #12 

בוצע העידכון .

לאחר 3 חודשי שימוש אינטנסיבי באוזניות (מה לעשות שהאוטו ניגנב וצריך לגלות את התחבורה הציבורית :wink: ) אין מרוצה ממני !
תקנה פלאסמה ב 1000 שקל , תקנה LED ב 20000 שקל , בסוף תמיד , תראה עליה בוב ספוג.

http://www.hometheater.co.il/vt145341.V ... 7%99%D7%AA

yossi126
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #13 

היי דרור, מצאת דרך להתמודד עם המיקרופוניות והכבל הקצר יחסית?

עקב זה קצת מציק ללכת איתן.

טוב אז לאחר שבועיים עם האוזניות קשה לי מאוד לומר משהו רע על הסאונד! אני עדיין המום..

אני בדרך להזמין שרוולי Sony Hybrids ולראות מה זה יעשה לסאונד ולנוחות.

בנוגע לקייס, חשבת על/יש לך משהו פרקטי? אני יודע שיש את הקייס המצוין של שור, אבל אשמח לעוד רעיונות?

Ilyan
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2544
נתן תודות: 131 פעמים
קיבל תודות: 156 פעמים

שליחה #14 

היי יוסי,

אני מחפש גם כן קייס לSE530 אחרי שהקודם עם הכבל הארכה נאבדו לי (איכשהוא האוזניות היו בכיס..), לjays יש קייס נחמד אם בא לך להצטרף אליי להזמנה דבר איתי.

http://www.jaysearphones.co.uk/jays-ear ... -131-p.asp

אגב, שבוע שעבר התיישב לידי בחור עם אוזניות שנראו לי 99% כמו הRE0, לא היה לי זמן לשאול אותו כי בדיוק הגעתי לתחנה שלי אבל הייתה הפתעה נחמדה .

madror פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #15 

yossi126,
המקורפניות היו מאז ומעולם בכל אוזינה מסוג שכזה ואני יודע שזה חלק מהחסרון (היחיד) באוזניות מסוג זה.

רוב ההאזנה שלי לאוזניות הם בתחבורה ציבורית או בבית ובקושי בשעת הליכה.

בעת הליכה (אימוני כושר) אני משתמש לרוב ב KOSS - PortaPro , כך שקשה לי להגיד או לחוות דעה בנושא.

בכל מקרה , לדעתי גם החלפת/הוספת שרוולים , לרוב , עוזרת במקצת אבל לא יודע אם זה שווה את המחיר/השקעה ?!

לגבי נרתיק לאוזניות , גם אני בחיפוש (לא מתמיד :-) ) אחרי פתרון לנושא , כרגע לא מצאתי משהוא מיוחד שמשך לי את העיין.
תקנה פלאסמה ב 1000 שקל , תקנה LED ב 20000 שקל , בסוף תמיד , תראה עליה בוב ספוג.

http://www.hometheater.co.il/vt145341.V ... 7%99%D7%AA

yossi126
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #16 

דרור,

הקטע זה שאצל שור למשל יש שיטה להעברת הכבל מקדימה לגב, הכנסה מעל האוזן ואז המיקרופוניות מתבטלת לגמרי.
בre0 שום דבר לא עובד.

בנוגע לשרוולים, זה כולה 10$, שווה לי את הסיכון כי לפי מה שקראתי בהד-פיי יש הרבה מה לשאוף מהשרוולים הקיימים.

איליה, לre0 יש דמיון מפחיד לאוזניות סמסונג שכולם הולכים איתם, יכול להיות שזה זה.
לגבי הקייס, נראה לי שכבר עדיף לקנות בארץ את השור, אבל אני אבדוק את הjays תודה.

Juiced
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 73
קיבל תודות: 0

שליחה #17 

בתור בעלים של RE0 ו-Eeasonics SM3

אני חייב לציין ש-RE0 נשמעות Damn Close ל-SM3 בכל הנוגע לפירוט , דיוק הטראבלים הקרספיים אבל עדיין ל-SM3 של את היד העליונה בנושא אבל לא רע בכלל לאוזניות ב-80$ מול אוזניות שעולות למעלה מי 400$

yossi126
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #18 

אוקיי הסוני הייבריד EP-EX10A אצלי.
לכל בעל RE0 שלא מרוצה מהטיפים שבאו עם האוזניות אני ממליץ בחום על הדגם הזה.
אממה, הצליל עכשיו נוטה לכיוון סנהייזר הקלאסיות (hd600) ואני יותר אחד של בייר.
הטרבל טיפה rolled off ויש קפיצה קטנה במידים הגבוהים. הבאס, לעומתם השתפר וקיבל נפח יפה.
אבל בקטנה, עד ההייבריד תוך שעה מרגע השימוש, השימוש באוזניות היה בלתי סביל.

האטימה השתפרה מאוד, אני מאמין שאני יכול להשתמש בווליום נמוך יותר עכשיו בנסיעות, אבל אדע לבטח רק מחר.

תמונה

Uploaded with ImageShack.us

בתמונה הגדלים SS, S ו L
ה M באוזניות

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5738
נתן תודות: 72 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שליחה #19 

yossi126 כתב:אוקיי הסוני הייבריד EP-EX10A אצלי.
לכל בעל RE0 שלא מרוצה מהטיפים שבאו עם האוזניות אני ממליץ בחום על הדגם הזה.
אממה, הצליל עכשיו נוטה לכיוון סנהייזר הקלאסיות (hd600) ואני יותר אחד של בייר.
הטרבל טיפה rolled off ויש קפיצה קטנה במידים הגבוהים. הבאס, לעומתם השתפר וקיבל נפח יפה.
אבל בקטנה, עד ההייבריד תוך שעה מרגע השימוש, השימוש באוזניות היה בלתי סביל.

האטימה השתפרה מאוד, אני מאמין שאני יכול להשתמש בווליום נמוך יותר עכשיו בנסיעות, אבל אדע לבטח רק מחר.

תמונה

Uploaded with ImageShack.us

בתמונה הגדלים SS, S ו L
ה M באוזניות
...
רק עכשיו ראיתי את זה , אפשר לדעת איך קנית אותן ? אני מחפש כאלו לAT שלי ואני לא מצליח למצוא , (חוץ מאשר אצל B&H אבל הם דורשים 70 דולר למשלוח )

yossi126
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #20 

קניתי אותן מבחור בהד-פיי, שעה מרגע הפרסום. ידעתי שיהיה לי קשה להשיג את זה מחו"ל וגם עוד לא פניתי לזה אז.

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”