יעוץ בקניית SP3 בארה"ב
-
Star-Blazer
- חבר ותיק

- תגובות: 1104
- נתן תודות: 38 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
שלום,
אני מעוניין לקנות SP3 בארה"ב, אני נמצא בניו יורק.
הקונסולה כמובן מיועדת לעבוד בארץ הקודש... יש לי מסך PIONEER קורו 42.
השאלות שלי הם כאלו:
1. לגבי חנויות טובות בניו יורק. משהו מכיר?
2. איזו קונסולה מומלץ?! עיקר השימוש יהיה למשחקים וסרטי BD מלאים (לסרטי MKV יש HTPC), קראתי את השרשור בנושא עדיין לא כל כך ברור לי...
3. נושא אחריות מארה"ב לישראל (אני מתאר לעצמי שאין חיה כזאת אבל אני שואל בכל זאת).
4. שנאים ומתח...
5. תאימות לסרטי BD
תודה על הסיוע.
אני מעוניין לקנות SP3 בארה"ב, אני נמצא בניו יורק.
הקונסולה כמובן מיועדת לעבוד בארץ הקודש... יש לי מסך PIONEER קורו 42.
השאלות שלי הם כאלו:
1. לגבי חנויות טובות בניו יורק. משהו מכיר?
2. איזו קונסולה מומלץ?! עיקר השימוש יהיה למשחקים וסרטי BD מלאים (לסרטי MKV יש HTPC), קראתי את השרשור בנושא עדיין לא כל כך ברור לי...
3. נושא אחריות מארה"ב לישראל (אני מתאר לעצמי שאין חיה כזאת אבל אני שואל בכל זאת).
4. שנאים ומתח...
5. תאימות לסרטי BD
תודה על הסיוע.
PS3 מארה"ב
לגבי שנאי ומתח אין לך בעיה - פשוט מחבר לחשמל ומשחק!
משחקים הכל עובד !
סרטים תלוי ב"זון" של הסרט חלקם יעבדו וחלקם לא ...לפני הרכישה אפשר לבדוק באינטרנט ולמצוא האם זה יעבוד או לא.
אחריות - אין ! אבל יש מעבדות (חנויות פרטיות) שנותנות שירות בתשלום.
לגבי הקונסולה ה120 לי אישית מספיקה אבל אם הבדלי המחירים לא גדולים קנה את ה250 גיגה.
שלי גם כן נרכשה בניו יורק ויצא לי הרבה הרבה יותר זול - 1100 ש"ח כשהדולר היה קצת יותר נמוך... שים לב שבניו יורק יש מכס לעומת מדינות אחרות בארה"ב שבהן אתה יכיול לרכוש ללא התוספת.
ודבר אחרון - שווה לך להביא (לפי הצורך ) אביזרים נוספים - גויסטיק שניה , שלט, וכל מגוון האפשרויות אבל שוב רק אם אתה צריך...
בהצלחה
משחקים הכל עובד !
סרטים תלוי ב"זון" של הסרט חלקם יעבדו וחלקם לא ...לפני הרכישה אפשר לבדוק באינטרנט ולמצוא האם זה יעבוד או לא.
אחריות - אין ! אבל יש מעבדות (חנויות פרטיות) שנותנות שירות בתשלום.
לגבי הקונסולה ה120 לי אישית מספיקה אבל אם הבדלי המחירים לא גדולים קנה את ה250 גיגה.
שלי גם כן נרכשה בניו יורק ויצא לי הרבה הרבה יותר זול - 1100 ש"ח כשהדולר היה קצת יותר נמוך... שים לב שבניו יורק יש מכס לעומת מדינות אחרות בארה"ב שבהן אתה יכיול לרכוש ללא התוספת.
ודבר אחרון - שווה לך להביא (לפי הצורך ) אביזרים נוספים - גויסטיק שניה , שלט, וכל מגוון האפשרויות אבל שוב רק אם אתה צריך...
בהצלחה
-
Star-Blazer
- חבר ותיק

האם ישנה אפשרות לרנות בניו יורק קונסולה מתאימה לזון של הארץ? אני מתאר לעצמי שבזון 1 לא יהיה תרגום לעברית.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
*עריכה* אני רואה שעד ששלחתי את התגובה כבר ענו לך
ואם בכל זאת רוצים לעזור,
אז ככה - מבחינת מכשיר אין לך יותר מידי ברירות - או גרסאת ה 120GB או גרסאת ה 250GB.
שניהם כמובן ה SLIM. אל תלך על הגרסא הישנה אם בכלל תמצא כזו.
גרסאת ה 120GB עולה $300. גרסאת ה 250GB הדי מיותרת לדעתי עולה קצת יותר.
שני המכשירים אמורים לעבוד בארץ ללא שום בעיה ללא שום ספק כוח או שנאי נוסף - פשוט חבר והפעל.
יש להם ספק כוח פנימי אוניברסלי.
אחריות כמובן ולא תהיה לך כמו שנחשת.
מבחינת סרטי BD - בארץ הסרטים אמורים להיות בגרסאת PAL כמו באירופה. המכשיר מארה"ב הוא NTSC.
אז אם במקרה לסרט יש הגנה איזורית - הוא לא יעבוד לך עליו.
לפי הבנתי מחברים אחרים, רוב סרטי ה BD בארץ הם ללא הגנה אזורית והם דווקא עובדים רגיל על מכשיר NTSC.
אבל לא מתחייב על זה בכלל - עדיף שתברר על זה יותר לעומק אם זה באמת מעניין אותך. אני לייתר בטחון רכשתי מכשיר PAL.
סרטי DVD זה כבר סיפור אחר והבנתי שברובם יש הגנה אזורית והם לא עובדים - שוב, לא יודע.
כנס לכל רשת מוכרת בניו-יורק וקנה בלי חשש. אצל כולם המחיר זהה.
BEST BUY , TARGET, WALLMART וכו'..
לגבי מכס, זה נכון שאתה משלם אותו אבל אתה יכול לקבל את זה חזרה כשאתה חוזר לארץ.
פשוט תבקש בחנות למלא טופס להחזר מס ובשדה התעופה אמור להיות איזה משרד שמחזיר לך
את המס ששלמת שם בתור תייר שקנה מוצר ולוקח אותו מחוץ לארץ
(המיסים שם חלים רק על תושבי אותה מדינה)
המלצה נוספת, אם אתה קונה שם את המכשיר -
תשתמש בו שם כמה שאתה רק יכול ובדוק שאין לו פגמים או איזה רעש מוזר כשהוא פועל או משהו בסגנון,
כי אחרי שהוא כבר יהיה בארץ זה יהיה מאוחר מידי לטפל בזה.
ואם בכל זאת רוצים לעזור,
אז ככה - מבחינת מכשיר אין לך יותר מידי ברירות - או גרסאת ה 120GB או גרסאת ה 250GB.
שניהם כמובן ה SLIM. אל תלך על הגרסא הישנה אם בכלל תמצא כזו.
גרסאת ה 120GB עולה $300. גרסאת ה 250GB הדי מיותרת לדעתי עולה קצת יותר.
שני המכשירים אמורים לעבוד בארץ ללא שום בעיה ללא שום ספק כוח או שנאי נוסף - פשוט חבר והפעל.
יש להם ספק כוח פנימי אוניברסלי.
אחריות כמובן ולא תהיה לך כמו שנחשת.
מבחינת סרטי BD - בארץ הסרטים אמורים להיות בגרסאת PAL כמו באירופה. המכשיר מארה"ב הוא NTSC.
אז אם במקרה לסרט יש הגנה איזורית - הוא לא יעבוד לך עליו.
לפי הבנתי מחברים אחרים, רוב סרטי ה BD בארץ הם ללא הגנה אזורית והם דווקא עובדים רגיל על מכשיר NTSC.
אבל לא מתחייב על זה בכלל - עדיף שתברר על זה יותר לעומק אם זה באמת מעניין אותך. אני לייתר בטחון רכשתי מכשיר PAL.
סרטי DVD זה כבר סיפור אחר והבנתי שברובם יש הגנה אזורית והם לא עובדים - שוב, לא יודע.
כנס לכל רשת מוכרת בניו-יורק וקנה בלי חשש. אצל כולם המחיר זהה.
BEST BUY , TARGET, WALLMART וכו'..
לגבי מכס, זה נכון שאתה משלם אותו אבל אתה יכול לקבל את זה חזרה כשאתה חוזר לארץ.
פשוט תבקש בחנות למלא טופס להחזר מס ובשדה התעופה אמור להיות איזה משרד שמחזיר לך
את המס ששלמת שם בתור תייר שקנה מוצר ולוקח אותו מחוץ לארץ
(המיסים שם חלים רק על תושבי אותה מדינה)
המלצה נוספת, אם אתה קונה שם את המכשיר -
תשתמש בו שם כמה שאתה רק יכול ובדוק שאין לו פגמים או איזה רעש מוזר כשהוא פועל או משהו בסגנון,
כי אחרי שהוא כבר יהיה בארץ זה יהיה מאוחר מידי לטפל בזה.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
-
Star-Blazer
- חבר ותיק

תודה רבה... עזרת מאוד.