מחפש המלצה לאוזניות in ear לאייפון
שלום לכולם, אני מחפש המלצה לאוזניות לאייפון, היו לי כמה דגמים ואני מאוד מאוכזב מהם,בעיקרון אני לא ממש מבין בסאונד, מה שחשוב לי זה שהאוזניות יהיו נוחות (שיכנסו בנוחות לאוזן), שישמעו חזק, שהבאסים יהיו עמוקים והצלילים יהיו טובים.
חשוב לי להגיד שהאוזניות הכי טובות שהיו לי עד היום זה הsenchiser mm50 שמותאמות לאייפון והלכו לעולמם וחשבתי לשדרג את עצמי אבל עד היום אחרי הרבה ניסיוניות עם הvmoda ועוד כמה דגמים כמו הatomic floyed, שממש לא הייתי מרוצה מהם.
יש לי אוזניות של kicker eb101m שאני מרוצה מהם אבל אני צריך עוד זוג...
חשבתי ללכת על הhf2, אבל אני קורא ביקורות שונות עליהם (רובם טובות), אבל עדיין אני מפחד להוציא עוד כסף ובסוף להתאכזב.
מישהו יכול לתת המלצה לאוזניות טובות ונוחות עד 600 שקל?
חשוב לי להגיד שהאוזניות הכי טובות שהיו לי עד היום זה הsenchiser mm50 שמותאמות לאייפון והלכו לעולמם וחשבתי לשדרג את עצמי אבל עד היום אחרי הרבה ניסיוניות עם הvmoda ועוד כמה דגמים כמו הatomic floyed, שממש לא הייתי מרוצה מהם.
יש לי אוזניות של kicker eb101m שאני מרוצה מהם אבל אני צריך עוד זוג...
חשבתי ללכת על הhf2, אבל אני קורא ביקורות שונות עליהם (רובם טובות), אבל עדיין אני מפחד להוציא עוד כסף ובסוף להתאכזב.
מישהו יכול לתת המלצה לאוזניות טובות ונוחות עד 600 שקל?
נערך לאחרונה על ידי BaconMan ב 08/05/2010 15:29, נערך פעם 1 בסך הכל.
http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=821 ... t=44&c=578
אותה חברה רק לדעתי עם מיקרופון לשיחות.
תשמעו בנתים כל מה שהזמנתי מחול הייתי מאוכזב...
אותה חברה רק לדעתי עם מיקרופון לשיחות.
תשמעו בנתים כל מה שהזמנתי מחול הייתי מאוכזב...
- firstostrike
-
- חבר פעיל

- תגובות: 51
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
NUFORCE NE-7M, רק 50 דולר, ולא נראה לי שתתאכזב. מקסימום אם כן, תמכור אותן בלוחות יד שניה ב150 שקל, לא תפסיד הרבה P:
למרות שאם אתה חייב לקנות בארץ, יש לך כאן: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/pro ... s_id=12187
למרות שאם אתה חייב לקנות בארץ, יש לך כאן: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/pro ... s_id=12187
ה-5 וה-2 זה אותה אוזניה כאשר ה-5 מכילות מיקרופון, דבר טריוואלי בשביל האייפון.
סער אבידור (מקווה שלא טעיתי בשם) סיקר אותם (HF5) באתר שלו וגם באתר אייפונס וכו' ונראה שהם יתאימו לך.
אתה יכול להשיג אותך ביותר זול דרך באג דיוטי פרי ב-90 דולר ולחסוך עוד קצת.
אם אתה פתוח להזמנות מחו"ל יתגלו לך מגוון רחב של אוזניות טובות (וגם לא טובות- צריך רק לדעת לבחור מה טוב ומה לא כמו כל דבר בחיים או להיתייעץ).
בנוסף לכך לא ציינת אם מיקרופון זה דבר הכרחי בשבילך? (אתה מדבר על ה-HF2, אז אני אניח שלא.. )
סער אבידור (מקווה שלא טעיתי בשם) סיקר אותם (HF5) באתר שלו וגם באתר אייפונס וכו' ונראה שהם יתאימו לך.
אתה יכול להשיג אותך ביותר זול דרך באג דיוטי פרי ב-90 דולר ולחסוך עוד קצת.
אם אתה פתוח להזמנות מחו"ל יתגלו לך מגוון רחב של אוזניות טובות (וגם לא טובות- צריך רק לדעת לבחור מה טוב ומה לא כמו כל דבר בחיים או להיתייעץ).
בנוסף לכך לא ציינת אם מיקרופון זה דבר הכרחי בשבילך? (אתה מדבר על ה-HF2, אז אני אניח שלא.. )
**נהרסו לכם האוזניות או ציוד אלקטרוני אחר שאתם עתידים לזרוק לפח? צרו קשר בפרטי ואשמח לקבל את תרומתכם ולנסות להחיות אותה לפני שנהפכת לזבל!
תודה! **
לצערי אתה טועה
הhf2 הם עם המיקרופון וה5 הם בלי. וכן המיקרופון הוא מאוד הכרחי,
אין לי בעיה להזמין מחול פשוט כבר עשיתי את זה פעמיים ואני די מאוכזב, ממה שקיבלתי. נראה לי שאני אלך על הhf2, כי אני לא בטוח שאני אמצא משהו יותר טוב.
הhf2 הם עם המיקרופון וה5 הם בלי. וכן המיקרופון הוא מאוד הכרחי,
אין לי בעיה להזמין מחול פשוט כבר עשיתי את זה פעמיים ואני די מאוכזב, ממה שקיבלתי. נראה לי שאני אלך על הhf2, כי אני לא בטוח שאני אמצא משהו יותר טוב.
יש פה רשמים לגבי הHF5, כנראה שאותה אוזנייה כמו הHF2 בלי המיק, כדאי שתקרא ותראה אם זה מתאים לך. הן לא ידועות כאוזניות באסיות אלא אנליטיות יותר.
יש לי את הNE-7M ואני יכול להמליץ עליהן גם כן, אותן כן אפשר להגדיר כבאסיות אבל באופן חיובי ומהנה, הבאס בעל אופי סאב-וופרי אבל לא מתערב יותר מדי כשלא צריך אותו. הסאונד בכללי די רגוע, כמו SE530 קטנות וחמודות.
יש לי את הNE-7M ואני יכול להמליץ עליהן גם כן, אותן כן אפשר להגדיר כבאסיות אבל באופן חיובי ומהנה, הבאס בעל אופי סאב-וופרי אבל לא מתערב יותר מדי כשלא צריך אותו. הסאונד בכללי די רגוע, כמו SE530 קטנות וחמודות.