החלטנו - 50V10M - אבל מה קורה עם הזמינות?
לאחר הרבה התחבטויות החלטנו על 50 אינטש פנסוניק 50V10M.
עיקר ההתחבטות הייתה מול LG PK550 - בגלל שהפער במחיר גדול, ולא היה ברור אם ההבדל באיכות מוצדק.
שקלנו גם סמסונג B550 - אבל התמונה ב LG נראתה טובה יותר - ןפנסוניק עלתה על כולן, אם כי חשוב להדגיש - לא ראינו את הדגם המדובר אם כי את "אחותה הגדולה" - 58 אינטש, ולא ביחד - כי אין.
עכשיו, לכשהוחלט, מסתבר שאין כאלה מסכים זמינים, ונאמר לנו שיש "רשימת המתנה".
האם זה נכון? יש סיבה?
כדאי לשנות החלטה?
עיקר ההתחבטות הייתה מול LG PK550 - בגלל שהפער במחיר גדול, ולא היה ברור אם ההבדל באיכות מוצדק.
שקלנו גם סמסונג B550 - אבל התמונה ב LG נראתה טובה יותר - ןפנסוניק עלתה על כולן, אם כי חשוב להדגיש - לא ראינו את הדגם המדובר אם כי את "אחותה הגדולה" - 58 אינטש, ולא ביחד - כי אין.
האם זה נכון? יש סיבה?
כדאי לשנות החלטה?
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
YigalbYigalb כתב:לאחר הרבה התחבטויות החלטנו על 50 אינטש פנסוניק 50V10M.
האם זה נכון? יש סיבה?
כדאי לשנות החלטה?...
לגבי הפנאסוניק v-10 50 יש סיכוי די טוב שתמצא אותו בחנות בעולם הדיגיטלי ברמת השרון . תתקשר ותבקש את מנהל החנות עמיחי .
בהצלחה .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
תודה על השיפוט לגבי חוכמתי - אבל לא הבנתי מה רע בעם, אחרי הכל יש פה עם שעוזר ללא אינטרס כספי.JEXY כתב:זה לא חכם, לפנות לעם לפני פניה ליבואן......
אבל כנראה שאני לא חכם מספיק.
מה שכן ראיתי זה שיש "עוסק בתחום" שעונה בשאלה למרות שאין לו תשובה.
למזלי - רכשתי את האחרונה במלאי מיידי, כניראה....ממש לפני מספר ימים.
ההיגיון אומר ש...ליין כזה יקר של מסכים נמכר "על הדרך"...מה שנקרא. היבואן לא מחזיק מלאי במחסניו אלא מוכר על חשבון הזמנות אספקה עתידיות. אם המחיר היה בהתאם...מילא.
כך היו מוכרים פעם רכב חדש....
ההיגיון אומר ש...ליין כזה יקר של מסכים נמכר "על הדרך"...מה שנקרא. היבואן לא מחזיק מלאי במחסניו אלא מוכר על חשבון הזמנות אספקה עתידיות. אם המחיר היה בהתאם...מילא.
כך היו מוכרים פעם רכב חדש....
- asafalfa
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 409
- נתן תודות: 18 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
אולי אני יכול לעזור
אני קניתי אצל Future ונאמר לי על ידי תומר כי המשלוח של יורוקום צריך להגיע תוך 3 שבועות .
אולי זה יכול לעזור לך ...
- asafalfa
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 409
- נתן תודות: 18 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
Re: אולי אני יכול לעזור
[אני קניתי אצל Future ונאמר לי על ידי תומר כי המשלוח של יורוקום צריך להגיע תוך 3 שבועות או יותר נכון ליהיות אצלי תוך שבועות
.