אהלן, פתחתי חשבון בראפידשר, מישהו מכם מכיר אתר טוב להורדות דרך ראפידשר?
אני זוכר שנתקלתי פעם באתר טוב עם מלא תכנים אני פשוט לא זוכר את שמו.
בכל מקרה, גם אם לא זה.
אשמח לשמוע על אתרים נחמדים להורדה דרך ראפידשר.
סוף שבוע נעים
תודה לכם
באמת יש הבדל משמעותי מטורנטים.
כנראה שעל דברים טובים באמת צריך לשלם.
שמיים וארץ. אין יותר הורדות עם מצבי רוח, שיא המהירות 99% מהמזמן.
יש לי שאלה קלה,
לקחתי את החבילה הקטנה, של החודש - 9 יורו.
מישהו יכול אולי להסביר לי איך הולך הקטע של ההגבלות?
זה ליום זה לחודש? איך אני יודע כמה נשאר לי?
יש הגבלה של 5 ג'יגה ליום (24 שעות).
אבל, אם לא ניצלת את מלוא ההגבלה, אתה צובר את את השארית ליום הבא והיא מתווספת ל 5 ג'יגה החדשים.
מקסימום הצבירה - 25 ג'יגה.
משמע - אם לא ניצלת במשך 5 ימים כלל, ביום השישי כבר לא תקבל כלום.
כשאתה נכנס ל http://www.rapidshare.com ונכנס ל premium zone, יש לך את כל נתוני החשבון, כולל traffic left.
לגבי ה Rapidpoints, זה נקודות שמוענקות ע"י זה שמורידים ממך תוכן (בנוסף, כשאתה קונה מנוי, אתה מקבל נקודות מתנה). את הנקודות אפשר להמיר לחודשים נוספים של חשבון (Extension).
Traffic Left - נפח ההורדה שנשאר לך להוריד (כ 16.5 ג'יגה כרגע).
TrafficShare Left - משהו נוסף ש RS הוסיפו, מעין "מאגר" נוסף שךל מקום אחסון שיכול להיות מנוצל, לא זוכר בדיוק את הפרטים המלאים. המינימום שם הוא 5 ג'יגה.
אם יש לך הרבה TrafficShare עודף, אתה יכול לנצל את זה כתוספת לנפח ההורדה הקיים, ואז זה יהיה רשום ליד (איפה שכתוב לך +0 ג'יגה ליד התעבורה שנשארה). בגלל שהמינימום הוא 5 ג'יגה, כרגע זה לא נותן לך עודף.
אתה יכול לקרוא הכל ב FAQ שלהם - אבל לדעתי לא צריך לדעת יותר.
uriler כתב:לגבי ה Rapidpoints, זה נקודות שמוענקות ע"י זה שמורידים ממך תוכן (בנוסף, כשאתה קונה מנוי, אתה מקבל נקודות מתנה). את הנקודות אפשר להמיר לחודשים נוספים של חשבון (Extension).
Traffic Left - נפח ההורדה שנשאר לך להוריד (כ 16.5 ג'יגה כרגע).
TrafficShare Left - משהו נוסף ש RS הוסיפו, מעין "מאגר" נוסף שךל מקום אחסון שיכול להיות מנוצל, לא זוכר בדיוק את הפרטים המלאים. המינימום שם הוא 5 ג'יגה.
אם יש לך הרבה TrafficShare עודף, אתה יכול לנצל את זה כתוספת לנפח ההורדה הקיים, ואז זה יהיה רשום ליד (איפה שכתוב לך +0 ג'יגה ליד התעבורה שנשארה). בגלל שהמינימום הוא 5 ג'יגה, כרגע זה לא נותן לך עודף.
אתה יכול לקרוא הכל ב FAQ שלהם - אבל לדעתי לא צריך לדעת יותר.
...
קודם כל תודה אחי.
עזרת לי המון.
שאלה נוספת שיש לי.
פשוט 5 ג'יגה ליום זה נורא קצת (סרט HD ממוצע שוקל 4-5 ג'יגה) -(הבנתי את עיקרון הצבירה - אבל עדיין)
האם ה5 ג'יגה ליום זה רק במסלול הזה? האם במסלולים היותר יקרים יש אפשרות של יותר ג'יגה ליום?
שלילי - מגבלת ה 5 ג'יגה היא אחת הבעיות ב RS.
אבל, היא לא קשה כמו שהיא נראית, כי בשעות הלילה (לפי שעון אירופאי, אני חושב שבארץ זה מתחיל ב 3 לפנות בוקר ומסתיים ב 11) יש להם happy hours, בהם רק 10% מהנפח המעשי שאתה מוריד נספרים לך.
לכן, ה 5 ג'יגה האלה שווי ערך ל 50, אם אתה מתזמן את ההורדות נכון.
תחפש שם, תנסה לגלל schedule downloads jdownloader.
אני עובד עם Free Download manager ובד"כ אין לי בעיה של נפח הורדות אז לא התאמצתי לחפש.
אפשרות אחרת היא לעבור עם ה scheduler של מערכת ההפעלה - להוסיף לתוכנה את כל הקישורים, לסגור אותה ולתזמן הפעלה מחדש שלה בשעה הראויה - היא תתחיל את ההורדה לבד כבר.
הממ, מגניב
אז רגע, אני פשוט משתמש בJDOWNLOADER
יש לי אפשרות לשים בו קישורים אבל להגדיר אותו ככה שיוריד רק בשעות הHappy Hours?
...
בתפריט הראשי של ה- Settings תפתח את ה- Extensions ואז תבחר את את ה- Schedule. לאחר מכן תפתח מהתפריט למעלה "תוספות" -> Schedule. זהו. תעדכן שם את התיזמונים שלך. את האמת זה קצת עקום שם כל נושא ההגדרות, אבל אפשרי.
HAPPY HOUR בתוקף בוודאות. לגבי המגבלה של ה 5 ג'יגה. אתה לא תרגיש אותה, כי הרי אתה לא תוריד כל יום, ותגיע למצב שיהיה לך תמיד כ 15-20 גיגה להורדה.
אם אתה רוצה, אפשר לקנות חבילה של TRAFIC SHARE של 100 ג'יגה. אם אני לא טועה זה עולה 6 יורו. מה זה עושה? כשנגמרת לך המגבלה של ההורדה, הראפיד שייר ינצל את ה TRAFIC SHARE שקנית ואז אתה בכלל לא מוגבל. אבל כמו שאמרתי זה לא הכרחי, אם אתה מרגיש שאתה מוגבל תוריד ב HAPPY HOURS.
זה למעשה פורום, שאנשים מביאים בו לינקים להורדות מראפיד שייר ועוד כל מיני שרתי איחסון, אבל הרוב מראפיד שייר. יש שם פשוט הכל. אתר אדיר שהופך את החיים למציאת לינקים לקלים מאוד.
אפשרות נוספת ופחות מומלצת היא לכתוב את מה שאתה רוצה להוריד בגוגל ולהוסיף בסוף rapidshare.com. למה זה לא מומלץ? כי אתה תשים לב שיופיעו לך מלא אתרים כמו FILETUBE ו RAPIDSHARETUBE וכל החרטות האלה שהכל שם זה וירוסים.
ds123 כתב:HAPPY HOUR בתוקף בוודאות. לגבי המגבלה של ה 5 ג'יגה. אתה לא תרגיש אותה, כי הרי אתה לא תוריד כל יום, ותגיע למצב שיהיה לך תמיד כ 15-20 גיגה להורדה.
אם אתה רוצה, אפשר לקנות חבילה של TRAFIC SHARE של 100 ג'יגה. אם אני לא טועה זה עולה 6 יורו. מה זה עושה? כשנגמרת לך המגבלה של ההורדה, הראפיד שייר ינצל את ה TRAFIC SHARE שקנית ואז אתה בכלל לא מוגבל. אבל כמו שאמרתי זה לא הכרחי, אם אתה מרגיש שאתה מוגבל תוריד ב HAPPY HOURS.
זה למעשה פורום, שאנשים מביאים בו לינקים להורדות מראפיד שייר ועוד כל מיני שרתי איחסון, אבל הרוב מראפיד שייר. יש שם פשוט הכל. אתר אדיר שהופך את החיים למציאת לינקים לקלים מאוד.
אפשרות נוספת ופחות מומלצת היא לכתוב את מה שאתה רוצה להוריד בגוגל ולהוסיף בסוף rapidshare.com. למה זה לא מומלץ? כי אתה תשים לב שיופיעו לך מלא אתרים כמו FILETUBE ו RAPIDSHARETUBE וכל החרטות האלה שהכל שם זה וירוסים.
...
אוקיי כמה שאלות:
1) אז האפי האוור בתוקף ולפי מה שהבנתי זה כל יום בין 3 בלילה ל11 בבוקר, כן?
2) זה נכון שאני לא כל יום אוריד, אבל לפי מה שurlier אמר, זה לא מצטבר לנצח.
3) מצטער על הבורות אבל לא הבנתי מה זה traffic share.
4) זה עולה 6 יורו בנוסף לחבילה החודשית שאני משלם
5) ומה זה אומר 100 ג'יגה? ליום? או 100 ג'יגה נקודה?
6) לגבי האתר. תודה זה בדיוק זה שרשמתי בהודעה הראשונה שחיפשתי ולא מצאתי.
ds123 כתב:HAPPY HOUR בתוקף בוודאות. לגבי המגבלה של ה 5 ג'יגה. אתה לא תרגיש אותה, כי הרי אתה לא תוריד כל יום, ותגיע למצב שיהיה לך תמיד כ 15-20 גיגה להורדה.
...
אוקיי כמה שאלות:
1) אז האפי האוור בתוקף ולפי מה שהבנתי זה כל יום בין 3 בלילה ל11 בבוקר, כן?
2) זה נכון שאני לא כל יום אוריד, אבל לפי מה שurlier אמר, זה לא מצטבר לנצח.
3) מצטער על הבורות אבל לא הבנתי מה זה traffic share.
4) זה עולה 6 יורו בנוסף לחבילה החודשית שאני משלם
5) ומה זה אומר 100 ג'יגה? ליום? או 100 ג'יגה נקודה?
6) לגבי האתר. תודה זה בדיוק זה שרשמתי בהודעה הראשונה שחיפשתי ולא מצאתי.
...
1. חיובי
2. מצטבר עד 25, זה בהחלט מספיק ואני אישית לא מרגיש את ההגבלה. אם זה מפריע לך אז HAPPY HOUR יפתור לך את הבעיה. 10 ג'יגה שתוריד יחשבו 1 ג'יגה ! משמעותי מאוד.
3. אתה קונה חבילה של traffic share, למשל 100 ג'יגה. ברגע שגמרת את כל נפח ההורדה שלך, הראפיד שייר יתחיל לנצל את ה traffic share שקנית.
4. כן, זה בנוסף, ואני לא סגור שזה 6 יורו. משהו בכיוון הזה.
5. לא ליום. זה 100 ג'יגה שיש לך שמורים בצד למקרה שנגמרת לך ההגבלה. למשל יש לך עוד 10 ג'יגה בהגבלה. סיימת את ה 10 ג'יגה, אבל הקובץ שאתה מוריד הוא 40 ג'יגה. אז הראפיד שייר ינצל את ה traffic share שקנית, ואחרי שתסיים להוריד ישארו לך עוד 70 ג'יגה ב traffic share. וכך הלאה עד שאתה מסיים לנצל את כל ה traffic share. אני חושב שזה לא הכרחי, בטח שיש את ה HAPPY HOUR.