אודיו רב ערוצי במשחקי מחשב ?
חיברתי את המחשב לטלוויזיה ואת היציאה האופטית לרסיבר, אחרי כמה התעסקויות עם הקודק FFDshow הצלחתי להוציא DTS ו- AC3 מהמחשב דרך הרסיבר כאשר הפעלתי סרטים.
אבל ....
כאשר ניסיתי כמה משחקים שיש להם אפשרות לנגן ב5 ערוצים, לדוגמא conviction splinter cell , הרסיבר לא מקבל 5 ערוצים אלא רק 2.
עם איזה הגדרות צריך לשחק כדי לקבל אודיו רב ערוצי גם במשחקים ?
האם הבעיה היא בהגדרות המשחק עצמו או הגדרות של DIRECTX ושות' ?
אבל ....
כאשר ניסיתי כמה משחקים שיש להם אפשרות לנגן ב5 ערוצים, לדוגמא conviction splinter cell , הרסיבר לא מקבל 5 ערוצים אלא רק 2.
עם איזה הגדרות צריך לשחק כדי לקבל אודיו רב ערוצי גם במשחקים ?
האם הבעיה היא בהגדרות המשחק עצמו או הגדרות של DIRECTX ושות' ?
היי מה קורה גבר ראיתי בהודעה שיש לך יציאה אופטית במחשב
אני מחפש המלצות על לוחות אם/כרטיסי קול שיש להם תאימות ליציאה אופטית בשביל המגבר
ושתהיה להם תאימות
dts + dolby digital
ואולי גם תאימות לשיטות הסאונד החדשות של ההי דפינישן .
לדעתי תבדוק את ההגדרות במשחק.
הודה לך עם תוכל לעזור לי.
ושתהיה להם תאימות
dts + dolby digital
ואולי גם תאימות לשיטות הסאונד החדשות של ההי דפינישן .
לדעתי תבדוק את ההגדרות במשחק.
הודה לך עם תוכל לעזור לי.
לערן - אין היום לוח אם שמכבד את עצמו בלי יציאה אופטית.
לגבי המלצה, זה תלוי במעבד שלך אני אישית עם core i7 אז הלכתי על לוח asus p6t שיחסית למחיר שלו מדובר לדעתי בלוח מספר אחד. עשיתי סקר שווקים מקיף ואצל אנשי מקצוע בארה"ב (קניתי את כל החלקים למחשב בבוסטון) וכולם המליצו עליו.
תודה למגיבים - החיבור תומך בPCM זה בוודאות אבל אני לא רוצה לדחוס את הסאונד ההיפך אני רוצה 5 ערוצים, לטעמי זה בעיה בהגדרות של המחשב ולא במשחק, אני אנסה לשחק עם דיירקטX אבל בינתיים לא מצליח להוציא 5 ערוצים ממשחקים אלא רק מסרטים.
לגבי המלצה, זה תלוי במעבד שלך אני אישית עם core i7 אז הלכתי על לוח asus p6t שיחסית למחיר שלו מדובר לדעתי בלוח מספר אחד. עשיתי סקר שווקים מקיף ואצל אנשי מקצוע בארה"ב (קניתי את כל החלקים למחשב בבוסטון) וכולם המליצו עליו.
תודה למגיבים - החיבור תומך בPCM זה בוודאות אבל אני לא רוצה לדחוס את הסאונד ההיפך אני רוצה 5 ערוצים, לטעמי זה בעיה בהגדרות של המחשב ולא במשחק, אני אנסה לשחק עם דיירקטX אבל בינתיים לא מצליח להוציא 5 ערוצים ממשחקים אלא רק מסרטים.
הבעיה היא שבשביל לקבל DD במשחקים צריך שה כ.קול התמוך בה DD LIVE
זה שונה מי DD שיש בסרטים כי הסאונד כבר מקודד מראש בסרט, ובמשחק הקידוד נעשה על ידי הכ.קול בזמן אמת
http://www.dolby.com/consumer/understan ... -live.html
זה שונה מי DD שיש בסרטים כי הסאונד כבר מקודד מראש בסרט, ובמשחק הקידוד נעשה על ידי הכ.קול בזמן אמת
http://www.dolby.com/consumer/understan ... -live.html
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
גם אני חפרתי את הנושא בזמנו ומה שגיליתי זה מה שאוריגינל כתב מעליי. רק כרטיסים מסויימים יודעים להוציא את המשחק בDD. כל השאר מסוגלים להוציא 5.1 רק באנלוגי.