:הל: שידורי עידן+ (DTT) - עידכון
-
MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
[pressrelease]
ברצוננו לעדכנכם כי במהלך השבועות האחרונים הוצבו מספר משדרים ברחבי הארץ ובימים אלו אנו בעיצומו של הליך עיבוי מערך המשדרים.
מנתונים ומדידות שביצענו השתפרה הקליטה ברחבי הארץ, לרבות באזור גוש דן.
נשמח לקבל גם מכם עדכונים לגבי מצב הקליטה.
[/pressrelease]
ברצוננו לעדכנכם כי במהלך השבועות האחרונים הוצבו מספר משדרים ברחבי הארץ ובימים אלו אנו בעיצומו של הליך עיבוי מערך המשדרים.
מנתונים ומדידות שביצענו השתפרה הקליטה ברחבי הארץ, לרבות באזור גוש דן.
נשמח לקבל גם מכם עדכונים לגבי מצב הקליטה.
[/pressrelease]
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78893
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5396 פעמים
בבקשה לשרשר כאן בעיות קליטה חדשות או קיימות שנוצרו לכם או העמיקו בשבועות האחרונים.
כמו כן, אם הקליטה השתפרה, נא לדווח לנו.
כמו כן, אם הקליטה השתפרה, נא לדווח לנו.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

אני יושב להם על ראש כבר מספר חודשים (מאז שהחל עדן + לפעול),Itay_Pollak כתב:התקשרו לעדכן אותך?
מדהים!...
ואני מוכרח להגיד שאנשים שם רציניים, מתקשרים מדי פעם לעדכן אותי.
שלחו גם טכנאי לאזור שלי לפהי כמה חודשים.
והיום התקשרו וביקשו שאני אבדוק, בדקתי ואכן עבד.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

-
MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- arotman
- חבר במועדון HT

- תגובות: 3590
- שם מלא: אריה רוטמן
- נתן תודות: 413 פעמים
- קיבל תודות: 362 פעמים
- יצירת קשר:
עדכון קליטה
בשבועות האחרונים אני מקבל קליטה הרבה פחות טובה באזור רמת השרון.
אם בעבר הייתי קולט את שידורי עידן+ גם באפיק 29 וגם באפיק 26 אז היום אני מצליח לקלוט
רק באפיק 26 ולעיתים הקליטה נעלמת לגמרי או שאני חווה תמונה מתפרקת לריבועים וא\ו גוון ירוק.
אני משתמש באותה אנטנה מוגברת על הגג ומסוגל לקלוט באותה עוצמה את השידורים האנלוגיים באפיק 22 ו 28
וכמו כן בימים אלא אני קולט לסרוגין גם את שידורי מצריים באפיק 27.
המסקנה שלי כי עוצמת השידור מהמשדרים פחתה או כיוון האנטנות שונה.
האם יתכן והרשות מתחילה בבדיקות של הוספת תדר נוסף ע"ג אותם משדרים מה שדורש הורדת עוצמת שידור?
אם בעבר הייתי קולט את שידורי עידן+ גם באפיק 29 וגם באפיק 26 אז היום אני מצליח לקלוט
רק באפיק 26 ולעיתים הקליטה נעלמת לגמרי או שאני חווה תמונה מתפרקת לריבועים וא\ו גוון ירוק.
אני משתמש באותה אנטנה מוגברת על הגג ומסוגל לקלוט באותה עוצמה את השידורים האנלוגיים באפיק 22 ו 28
האם יתכן והרשות מתחילה בבדיקות של הוספת תדר נוסף ע"ג אותם משדרים מה שדורש הורדת עוצמת שידור?
Re: עדכון קליטה
כניראה אני חווה בעיה זהה מבחינת היכולת בכלל לקלות- אזור פ"ת-קריית אונוarotman כתב:בשבועות האחרונים אני מקבל קליטה הרבה פחות טובה באזור רמת השרון.
האם יתכן והרשות מתחילה בבדיקות של הוספת תדר נוסף ע"ג אותם משדרים מה שדורש הורדת עוצמת שידור?...
אני מניח שזה אותה גיזרה, האמת אצלי בתחילת השידורים של הרשות היה על הכיפאק, ומאז רק הדרדר משמעותית איכות הקליטה (הפרעות) ולאחרונה אפילו היכולת לתפוס גל נושא בצורה קלה. דיי מיאש הסיפור.
אני במערב ראשל"צ.
באפריל היו לי בעיות קליטה קשות, פשוט כל ערב הייתי צריך לשחק עם המיקום של האנטנה הפנימית עד שמקבלים תמונה טובה (כמו שעשו עם האנטנות לפני 30 שנה
)
מתחילת מאי לא נגעתי באנטנה והקליטה מעולה.
ראיתי שהוסיפו עוד אפיק שמשדר את ערוץ 2 (מוצג כidan test1) ויש גם idan test2 שלא משדר כלום.
יש לי ממיר HD של KONKA.
באפריל היו לי בעיות קליטה קשות, פשוט כל ערב הייתי צריך לשחק עם המיקום של האנטנה הפנימית עד שמקבלים תמונה טובה (כמו שעשו עם האנטנות לפני 30 שנה
מתחילת מאי לא נגעתי באנטנה והקליטה מעולה.
ראיתי שהוסיפו עוד אפיק שמשדר את ערוץ 2 (מוצג כidan test1) ויש גם idan test2 שלא משדר כלום.
יש לי ממיר HD של KONKA.
- dvb-acavish
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
בשבוע האחרון (מאז הדלקת המשדרים החדשים) יש בעיות פיקסליזציה נוראיות שמתרחשות כל 5 שניות.
עוצמת הקליטה כמו תמיד על 98% ,
ולא ברור האם התקיעות והפיקסליזציה נובעות מעודף משדרים ש"עולים" אחד על השידור של השני, (כי הרי בחרו שהשידור יהיה בתדר אחיד לכל איזור, לדוגמא באיזור המרכז יש 12 משדרים שכולם ביחד משדרים באפיק 22 - 514MHZ),
או,
האם התקיעות והפיקסליזציה נובעות מכך שהוסיפו ערוץ חדש בשם idan+ test_1, שמוריד את קצב ה-Bitrate לכל ערוץ.
כך או כך, יש בעיה שהתחילה לפני מספר ימים,
והבעיה לא נובעת מהגדרות לא נכונות , או מציוד לא טוב או לא מכוון, כי כאמור שום דבר לא השתנה במשך שנה, ופתאום קרתה הבעיה.
עוצמת הקליטה כמו תמיד על 98% ,
ולא ברור האם התקיעות והפיקסליזציה נובעות מעודף משדרים ש"עולים" אחד על השידור של השני, (כי הרי בחרו שהשידור יהיה בתדר אחיד לכל איזור, לדוגמא באיזור המרכז יש 12 משדרים שכולם ביחד משדרים באפיק 22 - 514MHZ),
או,
האם התקיעות והפיקסליזציה נובעות מכך שהוסיפו ערוץ חדש בשם idan+ test_1, שמוריד את קצב ה-Bitrate לכל ערוץ.
כך או כך, יש בעיה שהתחילה לפני מספר ימים,
והבעיה לא נובעת מהגדרות לא נכונות , או מציוד לא טוב או לא מכוון, כי כאמור שום דבר לא השתנה במשך שנה, ופתאום קרתה הבעיה.
- dvb-acavish
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
הייoferlaor כתב:בבקשה לשרשר כאן בעיות קליטה חדשות או קיימות שנוצרו לכם או העמיקו בשבועות האחרונים.
כמו כן, אם הקליטה השתפרה, נא לדווח לנו....
נפתחו כמה דיונים שונים בנושא.
כאן :
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... c&t=112175
וכאן :
http://www.hometheater.co.il/vt112159.% ... %D7%AA-DTT
אז כמו שניתן לראות, משהו קרה, והמון אנשים סובלים מזה.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78893
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5396 פעמים