האם ניתן לחבר ב yesmax HD במקביל כבל SCART ו HDMI מבלי שהאיכות תפגע?
האם זה אפשרי מבחינת המכשיר עצמו שיוציא סיגנל ליציאות הנ"ל?ואם כן האם האיכות תרד כתוצאה מהחיבור הכפול? ברצוני לצפות בSD ביציאת SCART ו HD ביציאת HDMI.אמור להתחבר ביום ראשון הקרוב .ל SONY 40 EX700.כרגע ב SD בממיר 3100S בSCART רואים מעולה!!!
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
אין שום בעיה טכנית. האיכות לא תרד, אולם מלכתחילה איכות ה-SD בממיר הזה פחות טובה מ-3100S (גם דרך יציאת ה-SCART). מניסיון שלי, לא היה שום ייתרון לחיבור כזה וגם SD אני רואה דרך ה-HDMI. זה גם מבטיח תפריטים ברזולוציה גבוהה כל הזמן.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
- smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
אין השפעה על איכות התמונה בחיבור מספר יציאות במקביל.
אל תפתח ציפיות גבוהות לגבי איכות תמונת SD ב- MaxHD. הוא כנראה לא יהיה מה שהתרגלת ב- 3100S שנחשב ממיר ה- SD ללא DVR הטוב ביותר של yes.
מה שכן, כדי שתוכל לראות תפריטים ותרגום ביציאת ה- SCART תהיה חייב להגדיר את הרזולוציה בממיר על Auto.
אל תפתח ציפיות גבוהות לגבי איכות תמונת SD ב- MaxHD. הוא כנראה לא יהיה מה שהתרגלת ב- 3100S שנחשב ממיר ה- SD ללא DVR הטוב ביותר של yes.
מה שכן, כדי שתוכל לראות תפריטים ותרגום ביציאת ה- SCART תהיה חייב להגדיר את הרזולוציה בממיר על Auto.
- smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
ואני מצטרף להמלצתו של איינשטיין שאין באמת צורך בחיבור SCART ו- HDMI אמור לתת את המענה גם ל- HD וגם ל- SD.