כיוון טלויזיה חדשה מעבר להתקנה ?
האם יש צורך לבצע כיוון צבעים מעבר לכיוון שעושים בזמן ההתקנה...
מאחר ולא הייתי בבית ואמא שלי הייתה נוכחית ,המתקין שהתקין והעביר הדרכה לגבי הטלויזיה אמר שהוא מכוון אותה...
אני יודע שהטלויזיה מכוונת לעבוד במצב home (ולא store) , וכן היא בכיון אופטימאלי שחוסך חשמל על ידי התאמה של הטלויזיה לרמת ההארה של החדר.
האם זה נחשב כיון, או שאני צריך להתחיל לשחק עם ה brightness , contrast וכיוצא בזה....כדי לכוון אותה יותר מדוייק?
תודה
מאחר ולא הייתי בבית ואמא שלי הייתה נוכחית ,המתקין שהתקין והעביר הדרכה לגבי הטלויזיה אמר שהוא מכוון אותה...
אני יודע שהטלויזיה מכוונת לעבוד במצב home (ולא store) , וכן היא בכיון אופטימאלי שחוסך חשמל על ידי התאמה של הטלויזיה לרמת ההארה של החדר.
האם זה נחשב כיון, או שאני צריך להתחיל לשחק עם ה brightness , contrast וכיוצא בזה....כדי לכוון אותה יותר מדוייק?
תודה
[interest]
נערך על ידי עפר: פרסום עצמי
[/interest]
נערך על ידי עפר: פרסום עצמי
[/interest]
טופ סינמה-בית חכם-קולנוע ביתי-סטריאו-מסכים דקים
www.topcinema.co.il
www.topcinema.co.il
- אורי_קבוצת_חי
- עוסק בתחום

- תגובות: 107
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
שלום Menif,menif כתב:האם יש צורך לבצע כיוון צבעים מעבר לכיוון שעושים בזמן ההתקנה...
תודה...
נשמח לסייע לך בהסברים או בכיוון המסך, על כן נודה לכם אם תיצור איתנו קשר במייל [email protected]
ונציג טכני מטעמנו ייצור איתך קשר ובמקרה הצורך תקבע עבורך הדרכה וכיוונים.
בברכה,
אורי, נציג קבוצת ח.י, יבואנית מסכי LG בישראל.
קבוצת ח.י תשמח לעמוד לשירותכם בכל שאלה
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78863
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 786 פעמים
- קיבל תודות: 5392 פעמים
לגבי כיול, אני ממליץ לעבור על ההודעות הדביקות בראש שרשור הפורום של כיול.
כדאי לעשות כיול כל חצי שנה. אם לא היה שום שינוי מהותי, לא צריך לעשות כיול חוזר, אבל נשמע שהמעביר כן נגע שם, כך שכדאי לבדוק שהכל תקין בכל מקרה.
כדאי לעשות כיול כל חצי שנה. אם לא היה שום שינוי מהותי, לא צריך לעשות כיול חוזר, אבל נשמע שהמעביר כן נגע שם, כך שכדאי לבדוק שהכל תקין בכל מקרה.
תודה רבה...אורי_קבוצת_חי כתב:שלום Menif,menif כתב:האם יש צורך לבצע כיוון צבעים מעבר לכיוון שעושים בזמן ההתקנה...
תודה...
נשמח לסייע לך בהסברים או בכיוון המסך, על כן נודה לכם אם תיצור איתנו קשר במייל [email protected]
ונציג טכני מטעמנו ייצור איתך קשר ובמקרה הצורך תקבע עבורך הדרכה וכיוונים.
בברכה,
אורי, נציג קבוצת ח.י, יבואנית מסכי LG בישראל....
אבל מדובר בטלויזיה של טושיבה, ההצעת עזרה עדיין רלוונטית?
- אורי_קבוצת_חי
- עוסק בתחום

- תגובות: 107
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
היי menif,
מן השרשור היה נראה כי מדובר במסך LG.
קבוצת ח.י הינה יבואנית ונותנת השירות למסכי LG בלבד, ולצערי אינה יכולה לתת שירות למסכי טושיבה.
נשמח לעזור בכל שאלה אחרת.
בברכה,
אורי, נציג קבוצת ח.י
מן השרשור היה נראה כי מדובר במסך LG.
קבוצת ח.י הינה יבואנית ונותנת השירות למסכי LG בלבד, ולצערי אינה יכולה לתת שירות למסכי טושיבה.
נשמח לעזור בכל שאלה אחרת.
בברכה,
אורי, נציג קבוצת ח.י
קבוצת ח.י תשמח לעמוד לשירותכם בכל שאלה