c200+קבצי M2TS בודדים+תרגום חיצוני
-
istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17927
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
אהלן
ידוע הוא, שכרגע ,יש בעייה להציג קבצי תרגום חיצוניים עם קבצי M2TS בודדים.
קראתי באחד השרשורים בפורום NMT עבור ה A200 ,שבמידה ולוקחים את קובץ התרגום SRT החיצוני פותחים אותו עם NOTPAD ומבצעים שמירה בפורמט של ANSI במקום UTF-8 אז העסק עובד.
http://www.networkedmediatank.com/showt ... ?tid=37177
למרות שעדין לא נקבל את פורמטי הסאונד החדשים אבל במידה וזה נכון נוכל לפחות לראות תרגום עבור קבצים אלו.
יש מי מהחברים שבדק את הענין, פשוט עדין לא יצא לי לבדוק.
תודה
ידוע הוא, שכרגע ,יש בעייה להציג קבצי תרגום חיצוניים עם קבצי M2TS בודדים.
קראתי באחד השרשורים בפורום NMT עבור ה A200 ,שבמידה ולוקחים את קובץ התרגום SRT החיצוני פותחים אותו עם NOTPAD ומבצעים שמירה בפורמט של ANSI במקום UTF-8 אז העסק עובד.
http://www.networkedmediatank.com/showt ... ?tid=37177
למרות שעדין לא נקבל את פורמטי הסאונד החדשים אבל במידה וזה נכון נוכל לפחות לראות תרגום עבור קבצים אלו.
יש מי מהחברים שבדק את הענין, פשוט עדין לא יצא לי לבדוק.
תודה
-
istarmini
- חבר במועדון ה-15K

לדעתי ,מאחר ובמקום לקבל את הפורמטים החדשים אתה מקבל את ה CORE ההמרה ב TSMUXER מיותרת כי ההבדלים בסאונד שואפים לאפס.Corwin כתב:לא יותר פשוט להמיר ב-tsmuxer, וכך לקבל גם את הפורמטים חדשים?...
בנוסף ,תהליך המרה ב TSMUXER לוקח איזה 20 דקות לקבצים גדולים לעומת קובץ התרגום שלוקח לטפל בו פחות מ 5 שניות.
-
istarmini
- חבר במועדון ה-15K

אני דוגל ,שעדיף לנסות ולנצל את מקסימום יכולות הציוד שברשותך. מאחר ואצלי יש מקרן FULL HD ואפשרות לקודד את הפורמטים החדשים הורדתי במשך הזמן את קבצי ה M2TS .אני מודה ומתוודה, שבפעמים הבודדות שצפיתי ב MKV ,לא הרגשתי בהבדל כזה או אחר גם מבחינת אודיו וגם מבחינת וידאו אבל מה אכפת לי להוריד את המקסימום? אני לא סוחב אותם על הגב ולא ממהר לשום מקום.Corwin כתב:אצלי זה לרוב דקות ספורות (אני מניח שזב תלוי במחשב), כמו כן, זה גם משפר את איכות התרגום.
אז אתה מתעסק עם m2ts בשביל איכות הוידאו?...
הבעיה שלי היא אחרת, כרגע. עד לא מזמן השתמשתי במזרים של ISTARMINI ועל מנת לנצל במקסימום את האפשרויות שימוש בו הורדתי את ה M2TS והצמדתי תרגום חיצוני.
לאחרונה רכשתי את ה C200 ונוצר מצב ,שעבור אותם סרטים שיש לי בקבצים בודדים (כמה עשרות כאלו),אני לא יכול לראות את התרגום ולא לשמוע את הפורמטים החדשים ולכן אני משתמש גם ב C200 ,עבור ההורדות החדשות (מבנה BD מלא) וגם ב ISTAR עבור הקבצים הבודדים.
במידה ואוכל להצמיד תרגום לקבצים הבודדים, ב C200 ,אשמח להיפרד מה ISTAR .
כמובן שהפתרון האידיאלי יהיה שידרוג הקושחה ב C200 ,שיאפשר לצפות בקבצי M2TS עם תרגום חיצוני ועם פורמטי הסאונד החדשים., בתקווה שזה יקרה במהרה בימינו.
- Corwin
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 287
- נתן תודות: 30 פעמים
- קיבל תודות: 19 פעמים
ועכשיו זה גם רשמי: (מתוך פורום ה-NMT):
[left]!SPECIAL ANNOUNCEMENT FOR THE NEXT FIRMWARE!
We are currently switching to a new Sigma SDK which should fix:
1.) Avatar BD issues and also issues with other BD's like Up, Pirates of the Caribbean,..........
2.) HD Audio passtrough for fileplayback (ts, m2ts and mkv)
3.) new HDMI drivers
4.) DDP in MKV stream
and many more, this will need some time, because we need to port everything over to the new SDK, we hope that we can bring it soon to the public.
Regards,
Werner
!SPECIAL ANNOUNCEMENT FOR THE NEXT FIRMWARE[/left]!
[left]!SPECIAL ANNOUNCEMENT FOR THE NEXT FIRMWARE!
We are currently switching to a new Sigma SDK which should fix:
1.) Avatar BD issues and also issues with other BD's like Up, Pirates of the Caribbean,..........
2.) HD Audio passtrough for fileplayback (ts, m2ts and mkv)
3.) new HDMI drivers
4.) DDP in MKV stream
and many more, this will need some time, because we need to port everything over to the new SDK, we hope that we can bring it soon to the public.
Regards,
Werner
!SPECIAL ANNOUNCEMENT FOR THE NEXT FIRMWARE[/left]!