מה הדרך הטובה ביותר לחבר מחשב ל 8404 ?
שלום חברים,
לאחרונה רכשתי phillips 8404 42' אני מעוניין לחבר אליה מחשב ולהקרין דרכו סרטי HD.
יש לי מחשב נייח ומחשב נייד. אני צריך את המחשב הנייח בחדר אחר (משמש לעבודה) ואין ממש אפשרות לחבר אותו פיזית עם כבל.
מהן האפשרויות העומדות לפני?
חשבתי לחבר ראוטר נוסף לטלויזיה שישמש כנקודת ממסר ל wifi (יגביר את הקליטה) וכך אני יכול לחבר את הטלויזיה לרשת הביתית (האם הדבר בכלל אפשרי?). האם הטלויזיה יכולה לשלוט על נקודות שאגדיר ברשת הביתית?
האם עלי להתקין תוכנה כלשהי על המחשב בכדי לשפר את איכות השידור?
בלי קשר לכל זה האם כדאי לבצע עדכון קושחה?
ושאלה נוספת ואחרונה... האם יש סיכוי שאוכל לראות דרך ה דיסק-און-קי סרטים נוספים בפורמטים שונים מ AVI ? (כדוגמת MKV או TS)
תודה רבה..
לאחרונה רכשתי phillips 8404 42' אני מעוניין לחבר אליה מחשב ולהקרין דרכו סרטי HD.
יש לי מחשב נייח ומחשב נייד. אני צריך את המחשב הנייח בחדר אחר (משמש לעבודה) ואין ממש אפשרות לחבר אותו פיזית עם כבל.
מהן האפשרויות העומדות לפני?
חשבתי לחבר ראוטר נוסף לטלויזיה שישמש כנקודת ממסר ל wifi (יגביר את הקליטה) וכך אני יכול לחבר את הטלויזיה לרשת הביתית (האם הדבר בכלל אפשרי?). האם הטלויזיה יכולה לשלוט על נקודות שאגדיר ברשת הביתית?
האם עלי להתקין תוכנה כלשהי על המחשב בכדי לשפר את איכות השידור?
בלי קשר לכל זה האם כדאי לבצע עדכון קושחה?
ושאלה נוספת ואחרונה... האם יש סיכוי שאוכל לראות דרך ה דיסק-און-קי סרטים נוספים בפורמטים שונים מ AVI ? (כדוגמת MKV או TS)
תודה רבה..
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4686
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
TV זו הגדרה כללית למדי - אני מאמין שהתכוונת רק לפיליפס הנ"ל כי מסכי סמסונג המתקדמים ביותר כבר מנגנים קבצי MKV בשימוש DOK.mp3lll כתב:TV לא מסוגלת להציג MKV.
האופציה או לרכוש סטרימר.
או לחבר את הנייד שלך בחיבור HDMI....
האם לא יכול להיות שעדכוני הקושחה יוסיפו יכולות אלו למסך?nils3373 כתב:TV זו הגדרה כללית למדי - אני מאמין שהתכוונת רק לפיליפס הנ"ל כי מסכי סמסונג המתקדמים ביותר כבר מנגנים קבצי MKV בשימוש DOK.mp3lll כתב:TV לא מסוגלת להציג MKV.
האופציה או לרכוש סטרימר.
או לחבר את הנייד שלך בחיבור HDMI.......
כמו כן מה לגבי אפשרויות החיבור של המסך למחשב?
אחת מהתכונות שהטלויזיה הזו מציעה היא browes pc כיצד ניתן לעשות זאת?
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
צודק בהחלט, כאמור כמובן TV שלו הייתה הכוונהnils3373 כתב:TV זו הגדרה כללית למדי - אני מאמין שהתכוונת רק לפיליפס הנ"ל כי מסכי סמסונג המתקדמים ביותר כבר מנגנים קבצי MKV בשימוש DOK.mp3lll כתב:TV לא מסוגלת להציג MKV.
האופציה או לרכוש סטרימר.
או לחבר את הנייד שלך בחיבור HDMI.......