מה הצורה הטובה ביותר לחבר ממיר הוט?
שלום לכולם!
יש לי ממיר הוט ADB מסוג חדש יחסית (זה מה שנראה לי...) וטלויזיה LCD של LENCO 20 אינץ'.
כיום אני מחבר את הממיר לטלויזיה בצורה הבאה: יציאת קומפוזיט מהממיר אל כניסת קומפוזיט ברסיבר (דנון 1905 אם זה רלוונטי), מהרסיבר דרך יציאת SVIDEO אל כניסת SVIDEO בטלויזיה.
במצב הנוכחי התמונה נראית על הפנים ולא בגלל הטלויזיה משום שכאשר הדיוידי שלי מחובר אליה בקומפוננט איכות התמונה טובה מאוד...
בממיר יש לי את היציאות הבאות: SCART,קומפוזיט
בטלויזיה עצמה יש לי כניסת קומפוזיט אחת, כניסת SVIDEO אחת, כניסת קומפוננט אחת וכניסת VGA.
אין לי מגבלה של עוד חיבור קומפוננט משום שברסיבר ישנן שלוש כניסות קומפוננט.
ועכשיו לשאלה: מהי צורת החיבור שבה אני יכול לצפות בשידורי הכבלים באיכות הגבוהה ביותר? (תנו לי את כל האפרויות גם אם הן כרוכות ברכיבים נוספים שעליי לרכוש...)
תודה מראש,
אור
יש לי ממיר הוט ADB מסוג חדש יחסית (זה מה שנראה לי...) וטלויזיה LCD של LENCO 20 אינץ'.
כיום אני מחבר את הממיר לטלויזיה בצורה הבאה: יציאת קומפוזיט מהממיר אל כניסת קומפוזיט ברסיבר (דנון 1905 אם זה רלוונטי), מהרסיבר דרך יציאת SVIDEO אל כניסת SVIDEO בטלויזיה.
במצב הנוכחי התמונה נראית על הפנים ולא בגלל הטלויזיה משום שכאשר הדיוידי שלי מחובר אליה בקומפוננט איכות התמונה טובה מאוד...
בממיר יש לי את היציאות הבאות: SCART,קומפוזיט
בטלויזיה עצמה יש לי כניסת קומפוזיט אחת, כניסת SVIDEO אחת, כניסת קומפוננט אחת וכניסת VGA.
אין לי מגבלה של עוד חיבור קומפוננט משום שברסיבר ישנן שלוש כניסות קומפוננט.
ועכשיו לשאלה: מהי צורת החיבור שבה אני יכול לצפות בשידורי הכבלים באיכות הגבוהה ביותר? (תנו לי את כל האפרויות גם אם הן כרוכות ברכיבים נוספים שעליי לרכוש...)
תודה מראש,
אור
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35089
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
האפשרות הזולה היא לבדוק בהגדרות הממיר אם הוא יכול להוציא דרך ה-SCART אות S-VIDEO ולחבר ישירות לטלויזיה ללא הרסיבר, זה בודאות ייתן לך שיפור משמעותי.
אפשרות יקרה יותר היא חיבור RGB עם טרנסקודר לקומפוננט בטלויזיה, כאן תהיה חייב להשתמש ברסיבר בתור ממתג.
אפשרות יקרה יותר היא חיבור RGB עם טרנסקודר לקומפוננט בטלויזיה, כאן תהיה חייב להשתמש ברסיבר בתור ממתג.
שלוש שאלות:
א. אם אני מחבר את הSCART TO SVIDEO אני צריך להשתמש בהדרה בממיר ל SVHS?
ב. האם זה ישנה אם אות הSVIDEO יעבור דרך הרסיבר בדרכו לטלויזיה?
ג. האם ניתן לקנות טרנסקודר דרך האינטרנט במקום אמין ומוכר?
א. אם אני מחבר את הSCART TO SVIDEO אני צריך להשתמש בהדרה בממיר ל SVHS?
ב. האם זה ישנה אם אות הSVIDEO יעבור דרך הרסיבר בדרכו לטלויזיה?
ג. האם ניתן לקנות טרנסקודר דרך האינטרנט במקום אמין ומוכר?