מונדיאל ו HOT

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
orir פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 496
נתן תודות: 27 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #1 

האם HOT ישדרו את המונדיאל נ HD?

יש הסכם עם YES אך לא יצאה שום הודעה רשמית מ HOT בקשר לערוץ HD יעודי למונדיאל.

euch
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 95
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #2 

orir פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

תודה על הלינק אבל כמו שמישהוא כבר רשם לא נראה לי שאפשר לסתמך על ההודעה הזו.

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942
נתן תודות: 69 פעמים
קיבל תודות: 271 פעמים

שליחה #4 

אתה לא מסתמך על הודעה של הוט? מי אתה רוצה שיודיע , המנכ"ל בעצמו?

levikon
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 759
נתן תודות: 6 פעמים

שליחה #5 

הם הגיעו להסכם עם ערוץ אחד, וקנו את הזכויות שידור מהם. הבנתי שגם הולך להיות מבצע חדש על HD לשנה, משהו כמו 40 ש"ח על כל ערוצי ה-HD (כולל הספורט). או ממיר HD בלבד ב-15 ש"ח לחודש...

eg99
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2999
נתן תודות: 114 פעמים
קיבל תודות: 58 פעמים

שליחה #6 

...
אני מצפה להודעה רשמית, ע"י דובר מוסמך של החברה - כתובה וחתומה ע"י החברה.
זה יכול להיות בפרסום רשמי עם לוגו החברה, זה יכול להיות באתר החברה, וזה יכול להיות בהודעה לעיתונות.
אבל זו צריכה להיות הודעה שאפשר להביא כמוצג, אם וכאשר יהיו ספקות או אי בהירות.

תאר לך שעל סמך ההודעה הקודמת (לי עד עכשיו לא ברור מתי היא נכתבה, ע"י מי, ובאיזה פורום או פורמט. ציטוט שיכול להיות לא מדויק או לא מלא), מישהו מתחבר להוט עם התחייבות לשנה, ובסוף מסתבר שהוט לא משדרת מונדיאל ב HD.
מה יכול אותו אדם לעשות? להגיד - "קראתי בפורום שמישהו אמר שכתבו לו"?
ערן

Chip
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 151
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #7 

eg99 כתב:
...
אני מצפה להודעה רשמית, ע"י דובר מוסמך של החברה - כתובה וחתומה ע"י החברה.
זה יכול להיות בפרסום רשמי עם לוגו החברה, זה יכול להיות באתר החברה, וזה יכול להיות בהודעה לעיתונות.
אבל זו צריכה להיות הודעה שאפשר להביא כמוצג, אם וכאשר יהיו ספקות או אי בהירות.

תאר לך שעל סמך ההודעה הקודמת (לי עד עכשיו לא ברור מתי היא נכתבה, ע"י מי, ובאיזה פורום או פורמט. ציטוט שיכול להיות לא מדויק או לא מלא), מישהו מתחבר להוט עם התחייבות לשנה, ובסוף מסתבר שהוט לא משדרת מונדיאל ב HD.
מה יכול אותו אדם לעשות? להגיד - "קראתי בפורום שמישהו אמר שכתבו לו"?
...
פורום השירות הרשמי של HOT, לא מספיק אמין?

eg99
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #8 

1. זה יותר טוב.
2. צילום מסך של ההודעה עדיף. צירפתי.
3. מאחר ואני לא רואה סיבה למה הוט לא תודיע על כך באופן רשמי (זה הרי יכוללהביא לה עוד לקוחות ל HD, כלומר עוד כסף), אני מניח שיש עדיין אפשרות שהוט תתחרט על ההודעה הזו, ותוכל אז לטעון שזה היה לא רשמי.
למשל, אם נושא המחיר אותו תשלם הוט לערוץ הראשון עבור הזכויות לא יסגר לשביעות רצונה של הוט, כפי שדווח בגלובס ב 26.4 http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1000554777.

למה אני ספקן?
כי לגופים עסקיים חזקים יש נטיה להתנער מהתחייבויות שלא ניתן להוכיח, ולכופף את המצב לטובתם אם יש להם עניין בכך (ולהוט לדאבוני יש היסטוריה לא קצרה עם נסיונות כאלה).

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #9 

אני לא מבין אותך, הוט הודיעה באופן רשמי

Mistoffelees
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4851
נתן תודות: 370 פעמים
קיבל תודות: 188 פעמים

שליחה #10 

זאת לא הודעה רשמית, הודעה רשמית יכולה לצאת רק מהדובר.

גם yes כתבו בפרסום "רשמי" בפייסבוק שהמונדיאל ישודר בבלעדיות ב-HD ב-yes, זה עדיין לא אומר שזה נכון.

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #11 

הודעה מטעם החברה, הודעה רשמית, מזה זה משנה

הם לא יוצאים בפורום שלהם בהצהרות על דברים שלא סגורים

Mistoffelees
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #12 

סבבה, אבל זה תמוה שזה לא מדווח בתקשורת.
לי זה נשמע יותר כמו הצהרות כוונות ולא משהו סגור.

למרות שאני בטוח ש-HOT לא ירשו לעצמם לא לחתום הסכם עם ערוץ 1, אני לא חושב שההסכם הזה חתום.

orir פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #13 

בקיצור נראה לי שאין סגירה רשמית של הוט עדיין.
הפורום הזה בהוט הוא בדיחה, לא הייתי מסתמך עליו לכלום.

levikon
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #14 

לא ראיתם את ההודעה שלי? ההסכם חתום וסגור. המונדיאל ישודר ב-HD בהוט. הם פשוט לא שחררו עדיין הודעה לתקשורת.

eg99
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #15 

לא ראיתם את ההודעה שלי? ההסכם חתום וסגור. המונדיאל ישודר ב-HD בהוט. הם פשוט לא שחררו עדיין הודעה לתקשורת.
...
ראינו ואהבנו.
לא משהו אישי איתך, אבל חלקנו, אולי בגלל נסיון רע, אולי בגלל שהוא ספקן מטבעו, לא מתרשם מהנחרצות של הודעתך, או מזה שאתה חוזר עליה, ומצפה להודעה רשמית לפני שהוא מניח שהכל סגור ואפשר לעשות תוכניות.
רק בעניין הרשמיות של ההודעה אנחנו חלוקים כרגע.
ערן

levikon
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #16 

eg99 כתב:
...
ראינו ואהבנו.
לא משהו אישי איתך, אבל חלקנו, אולי בגלל נסיון רע, אולי בגלל שהוא ספקן מטבעו, לא מתרשם מהנחרצות של הודעתך, או מזה שאתה חוזר עליה, ומצפה להודעה רשמית לפני שהוא מניח שהכל סגור ואפשר לעשות תוכניות.
רק בעניין הרשמיות של ההודעה אנחנו חלוקים כרגע.
...
סבבה. בכיף. אבל אתם חופרים פה בלי הפסקה אחרי שכבר כמה אנשים הודיעו שיהיה שידור. אי אפשר להתאזר בסבלנות כמה ימים ולא לפרסם הודעות חפירה סתם, שממילא לא ניתן לענות עליהן בהתאם לציפיות שלכם, עם המידע שיש כרגע?

ELCO_86
עובד כבלים/לויין
עובד כבלים/לויין
תגובות: 34
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #17 

שלום לחברי הפורום,

בתור עובד בחברת HOT אני יכול לספר לכם שהמונדיאל ישודר גם ללקוחותינו בשיטת השידור HD לכל הלקוחות בעלי ממיר כזה, ללא תוספת תשלום.

המשחקים ישודרו מאמצע חודש יוני ועד אמצע חודש יולי. צפייה מהנה!

contra
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 113
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #18 

אני לא כל כך מבין את "הוט" . איך הם נותנים לחברה מתחרה לפרסם כבר לפני חודש וחצי שהמונדיאל ישודר ב-HD באחד האפיקים של "יס" ולא מפרסמים תגובה רשמית ?
בחברה שבה אני עובד כל מנויי הוט שמעוניינים לצפות במונדיאל ב-HD יצרו קשר מזמן עם יס ובוחנים את אפשרויות עזיבת "הוט" . לא מפתיע שחברת "יס" מושיטה יד לכל לקוח "הוט" שרוצה לעזוב ומוכנה לשלם את קנס העזיבה עד סכום של 1000 ש"ח .
אני רוצה להאמין ומקווה לטובת לקוחות "הוט" שגם הם יוכלו לצפות במונדיאל ב-HD בסופו של דבר , אבל לדעתי "הוט" ביצע פה מהלך ניהולי ושיווקי שגוי שזמן רב יצטערו עליו .
ELCO_86 כתב:שלום לחברי הפורום,

בתור עובד בחברת HOT אני יכול לספר לכם שהמונדיאל ישודר גם ללקוחותינו בשיטת השידור HD לכל הלקוחות בעלי ממיר כזה, ללא תוספת תשלום.

המשחקים ישודרו מאמצע חודש יוני ועד אמצע חודש יולי. צפייה מהנה!
...

smallville4r
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2056
נתן תודות: 85 פעמים
קיבל תודות: 116 פעמים

שליחה #19 

לדעתי, הסיבה ש- HOT לא הוציאה עדיין הודעה רשמית לעיתונות או הודעה רשמית דרך דובר או פרסומת לקידום האירוע היא שפשוט עדיין לא נחתם ההסכם בינה לבין הערוץ הראשון. זה לא אומר לרגע שלא ייחתם לבסוף ההסכם, הרי HOT לא תוכל להרשות לעצמה להשאיר את yes עם מתנה שכזו.

אני הייתי אומר לערוץ הראשון להתחיל לדרוש סכום כסף גבוה יותר עבור הזכויות כדי להלחיץ את HOT קצת יותר, כי אין טעם בכלל להפחית את התשלום - HOT צריכה את השידורים הרבה יותר ממה שהערוץ הראשון צריך את סכום הכסף העלוב שהוא ביקש עבור המשחקים (400 אלף ש"ח במקרה עם HOT).

בכל מקרה, הדרך של HOT "להרגיע" את מנוייה דרך שליחת עובדים שלה שמקבלים ממנה שכר לפורום כמו זה כדי לפרסם הודעות לקוניות שלא אומרות כלום חוץ מאשר "בבקשה אל תנטשו אותנו לטובת המתחרים שאצלם בוודאות זה כבר ישודר" היא דרך עלובה למדי ובכלל לא מרגיעה. אני הייתי אפילו מתחיל לדאוג.

כל הפרסומים הנוכחיים שהמונדיאל ישודר ב- HOT ב- HD הם לדעתי לקוניים ולא רשמיים. אני לא הייתי מייחס להם כל חשיבות. הסיבה היא כנראה שפשוט נכון לכרגע אין עדיין הסכם חתום עם הערוץ הראשון - אבל ברור שיהיה כזה עד תחילת המשחקים. אני הייתי מחכה לפרסום רשמי כמו ש- yes עשתה מההתחלה.

בשורה התחתונה הייתי אומר שללקוחות HOT אין מה לדאוג לגבי שידורי משחקי המונדיאל ב- HD - אבל שלא ישכחו שהם מנויים לחברה ששום דבר לא מעניין אותה בכל הקשור ליחס ללקוחות שלה ויורה לעצמה ברגל פעם אחר פעם.

Mistoffelees
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #20 

פורסמה היום מודעת עמוד מטעם HOT, אם אני לא טועה ב-themarker, לגבי שידור המונדיאל ב-HOT

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”