פיקסל שרוף בפיוניר 5090, היבואן (ט.ר) מתנער מאחריות
שלום רב,
רכשתי מסך פיוניר H5090 לפני כ – 5 חודשים בחנות מתמחה, "סטריאו-סטאר" עבד בקושי שבועיים והחליט פתאום לא להידלק,
כלומר הנקודה האדומה דולקת (Standby) אך הפלזמה לא נדלקת !!! התקשרתי לשירות והמסך הוחלף בדגם
5090 ללא ה – "H" אמרו לי זה מה יש במלאי, אמרתי בסדר העיקר שיעבוד... עברו כמה חודשים ספורים ופתאום
שלשום אני מגלה פיקסל "שרוף" בצבע אדום מהבהב לו במסך, התקשרתי שוב לשירות. אך הפעם אמרו לי זה מה יש !!
התקן העולמי זה שלושה פיקסלים שרופים ואז מטפלים/מחליפים ! עם פיקסל אחד שרוף תצטרך "לחיות..."
האם זה השירות שאני אמור לקבל על מוצר של 20,000 ₪ ?! ככה אמור להתנהג יבואן רשמי ?!
זה ממש מציק לי הפיקסל הזה ! ועוד יותר מציק לי זה השירות הגרוע שאני מקבל על מוצר שנחשב "פרימיום"
התקשרתי גם לחנות ששמנה רכשתי את המסך, אך הם הפנו אותי חזרה ליבואן....
רכשתי מסך פיוניר H5090 לפני כ – 5 חודשים בחנות מתמחה, "סטריאו-סטאר" עבד בקושי שבועיים והחליט פתאום לא להידלק,
כלומר הנקודה האדומה דולקת (Standby) אך הפלזמה לא נדלקת !!! התקשרתי לשירות והמסך הוחלף בדגם
5090 ללא ה – "H" אמרו לי זה מה יש במלאי, אמרתי בסדר העיקר שיעבוד... עברו כמה חודשים ספורים ופתאום
שלשום אני מגלה פיקסל "שרוף" בצבע אדום מהבהב לו במסך, התקשרתי שוב לשירות. אך הפעם אמרו לי זה מה יש !!
התקן העולמי זה שלושה פיקסלים שרופים ואז מטפלים/מחליפים ! עם פיקסל אחד שרוף תצטרך "לחיות..."
האם זה השירות שאני אמור לקבל על מוצר של 20,000 ₪ ?! ככה אמור להתנהג יבואן רשמי ?!
זה ממש מציק לי הפיקסל הזה ! ועוד יותר מציק לי זה השירות הגרוע שאני מקבל על מוצר שנחשב "פרימיום"
התקשרתי גם לחנות ששמנה רכשתי את המסך, אך הם הפנו אותי חזרה ליבואן....
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
מכתב מעו"ד לא יעזור כי אין כללים ברורים לגבי פיקסלים שרופים ועד כמה שידוע לי אין כאן עברה או משהו לא חוקי.
בזמנו היה לי אותו מקרה והחליפו לי מסך לפנים משורת הדין.
אני חושב שהתשובה שקיבלת היא עקב העדר מלאי של מסכי פיוניר.
אין פשוט להשיג יותר.
אם כבר שילמת ורכשת מחנות "מתמחה" היית מנדנד להם ובודק על אפשרות גם החלפה למסך אחר שאינו פיוניר.
בזמנו היה לי אותו מקרה והחליפו לי מסך לפנים משורת הדין.
אני חושב שהתשובה שקיבלת היא עקב העדר מלאי של מסכי פיוניר.
אין פשוט להשיג יותר.
אם כבר שילמת ורכשת מחנות "מתמחה" היית מנדנד להם ובודק על אפשרות גם החלפה למסך אחר שאינו פיוניר.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
עדיף להגיע לחנות ולא להתקשר. חפש באמת את חוזה השירות שלהם
היה לי פיקסל שרוף באמצע המסך והיבואן (פרללי-דיוידיסנטר) החליף לי את המסך בחדש.
יש לי הרגשה שאחרי שפרסמת כאן תקבל יחס "קצת" שונה מהיבואן...
וזה שהם החליפו לך 5090H ב5090 "רגילה" זה כבר שערורייה בפני עצמה, פנה לעו"ד בקשר לזה.
מקווה שהבעיה תפתר על הצד הטוב ביותר.
יש לי הרגשה שאחרי שפרסמת כאן תקבל יחס "קצת" שונה מהיבואן...
וזה שהם החליפו לך 5090H ב5090 "רגילה" זה כבר שערורייה בפני עצמה, פנה לעו"ד בקשר לזה.
מקווה שהבעיה תפתר על הצד הטוב ביותר.
- yuria
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4181
- נתן תודות: 103 פעמים
- קיבל תודות: 238 פעמים
זה הבעיה שקונים מסך שלא מייצרים כבר ,המלאי של המסכים החדשים מצטמצם מיום ליום
ואתה כבר לקוח שלהם ,אז למה לטרוח ולרצות אותך שוב

מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
תודה לכולם על התגובות!
alogob - לא נראה לי שמכתב כזה יעזור כי ט.ר טוענים שעד 3 פיקסלים שרופים המסך "נחשב תקין". כמובן שלי זה נראה אבסורד לרכוש מסך פרימיום בעלות לא זולה ולקבל תשובה מתנערת כמו זו.
shraga007 - תודה אבל לא הייתי רוצה לחשוב על להחליף למסך שאינו פיוניר(וזאת למרות שהפסיקו לייצר)
9000es - הפיקסל השרוף נמצא בערך בגובה של 20 ס"מ מלמטה ו 20 ס"מ פנימה מצד ימין
yuria - אני מבין את מה שאתה אומר אבל היית מצפה מחברה שמכבדת את עצמה שגם אם מפסיקים לייצר מוצר אבל החברה עדיין פעילה שתשמור על כמות מסכים "בצד" למקרים כאלה!! בכל זאת מדובר בפיוניר וזה לא שהם נעלמים מהשוק..
alogob - לא נראה לי שמכתב כזה יעזור כי ט.ר טוענים שעד 3 פיקסלים שרופים המסך "נחשב תקין". כמובן שלי זה נראה אבסורד לרכוש מסך פרימיום בעלות לא זולה ולקבל תשובה מתנערת כמו זו.
shraga007 - תודה אבל לא הייתי רוצה לחשוב על להחליף למסך שאינו פיוניר(וזאת למרות שהפסיקו לייצר)
9000es - הפיקסל השרוף נמצא בערך בגובה של 20 ס"מ מלמטה ו 20 ס"מ פנימה מצד ימין
yuria - אני מבין את מה שאתה אומר אבל היית מצפה מחברה שמכבדת את עצמה שגם אם מפסיקים לייצר מוצר אבל החברה עדיין פעילה שתשמור על כמות מסכים "בצד" למקרים כאלה!! בכל זאת מדובר בפיוניר וזה לא שהם נעלמים מהשוק..
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
HDfreak,
אני בהחלט מבין את כאבך, אבל:
שום יבואן\צרכן\סוחר לא מחזיק בצד מלאי עבור מקרים כאלה ובכלל.
ט.ר בזמנו אומנם החליפו לי את המסך אבל הם אמרו והדגישו שעשו זאת לפנים משורת הדין ולא בגלל שהם חייבים או משהו.
לכל חברה יש מדיניות פיקסלים שרופים שונה, יש כאלה שלא מתביישות להצהיר שגם 8 ו-10 פיקסלים שרופים הם בגדר מסך תקין.
לרוע מזלך, מלאי מסכי הפיוניר הולך ואוזל אם לא אזל כבר והבנתי שהיום נשארו כמה מסכים מתצוגה לכן התשובה שקיבלת.
אני בהחלט מסכים שמסך בעלות כזאת דורש שירות קצת מעבר לנורמה אבל בסטטוס של מסכי פיוניר אני לא חושב שיש להם פתרון עבורך מה גם שעל פי המדיניות הם לא ממש חייבים.
שוב אני מדגיש... אני הייתי לוחץ על החנות ממנה רכשתי למצוא לי פתרון.
להערכתי יש לך 4 אופציות
1. באם לא תרצה להתפשר על משהו להוציא פיוניר נסה ללחוץ על החנות ו\או ט.ר. להחליף לך מסך.
2. הבנתי שאולי יש כמה מסכים בגודל 60 אינץ' אם ידך משגת בדוק אפשרות לשדרג בתוספת הוגנת.
3. מסך אחר גדול יותר 58B850 של סמסונג הוא מסך מצויין.
4. באם כל האפשרויות הקודמות לא אפשריות ו\או לא באות בחשבון תאלץ לחיות עם פיקסל שרוף.
בהצלחה.
אני בהחלט מבין את כאבך, אבל:
שום יבואן\צרכן\סוחר לא מחזיק בצד מלאי עבור מקרים כאלה ובכלל.
ט.ר בזמנו אומנם החליפו לי את המסך אבל הם אמרו והדגישו שעשו זאת לפנים משורת הדין ולא בגלל שהם חייבים או משהו.
לכל חברה יש מדיניות פיקסלים שרופים שונה, יש כאלה שלא מתביישות להצהיר שגם 8 ו-10 פיקסלים שרופים הם בגדר מסך תקין.
לרוע מזלך, מלאי מסכי הפיוניר הולך ואוזל אם לא אזל כבר והבנתי שהיום נשארו כמה מסכים מתצוגה לכן התשובה שקיבלת.
אני בהחלט מסכים שמסך בעלות כזאת דורש שירות קצת מעבר לנורמה אבל בסטטוס של מסכי פיוניר אני לא חושב שיש להם פתרון עבורך מה גם שעל פי המדיניות הם לא ממש חייבים.
שוב אני מדגיש... אני הייתי לוחץ על החנות ממנה רכשתי למצוא לי פתרון.
להערכתי יש לך 4 אופציות
1. באם לא תרצה להתפשר על משהו להוציא פיוניר נסה ללחוץ על החנות ו\או ט.ר. להחליף לך מסך.
2. הבנתי שאולי יש כמה מסכים בגודל 60 אינץ' אם ידך משגת בדוק אפשרות לשדרג בתוספת הוגנת.
3. מסך אחר גדול יותר 58B850 של סמסונג הוא מסך מצויין.
4. באם כל האפשרויות הקודמות לא אפשריות ו\או לא באות בחשבון תאלץ לחיות עם פיקסל שרוף.
בהצלחה.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
yuriayuria כתב:זה הבעיה שקונים מסך שלא מייצרים כבר ,המלאי של המסכים החדשים מצטמצם מיום ליום
...
אורי אתה יודע שפיקסל אחד שרוף במסך זו בעיה די רצינית . מבחינת החלפת מסך .
אין קשר לחברת פיוניר שהפסיקה ליצר מסכים . כל מותג אחר יעשה את כל המאמצים כדי לא להחליף מסך שיש פיקסל אחד תקול . ואני אישית הייתי בסיפור הזה הכי רצוף תלאות שיש .
לגבי החנות בה נרכש המסך ........ שהיא מציגה את עצמה כחנות מתמחה ...............
פו מגיע המבחן הגדול כלפי הלקוח שלה .
יום טוב לך .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78842
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
HDfreak כתב:תודה לכולם על התגובות!
HDfreak,
תראה הרכישה הזו היא ככל רכישה אחרת. צריך לבדוק בחוזה למה מחויב המשווק/ ספק האחריות. אם יש שם הוראה ברורה בקשר לתיקון/החלפה במקרה שלך אז הדבר לא צריך להיות מסובך מדי.
אתה יכול לפנות לגורמים האלה בעצמך אבל הניסיון מלמד שהחברות האלה קצת יותר קשובות למכתב של עו"ד שבקצהו נמצאת התראה על פנייה להליכים משפטיים, שבמקרה שלך לא אמורים להיות מסובכים יותר מדי.
איך שלא יהיה, לפי מה שאתה מספר, לא הייתי מוותר להם.
בהצלחה...
- Rino
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5450
- שם מלא: Reem
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
מה זה משנה?9000es כתב:HDfreak .
באיזה אזור במסך נמצא הפיקסל השרוף . זה די חשוב ....
עבור מסך כזה הייתי מבקש החלפה אחד לאחד אפילו אם הפיקסל השרוף היה מאחורי המסך
ועוד רכישה מחנות מתמחה...
- gechts
- חבר ותיק

- תגובות: 2509
- שם מלא: שלומי גכט
- נתן תודות: 114 פעמים
- קיבל תודות: 201 פעמים
את הפיקסל גילית 3 חודשים לאחר שהוחלף המסך?
או שהוא הגיע למצב הזה לאחר 3 חודשי עבודה?? (ייתכן ואני מדבר שטויות ופיקסל לא יכול להישרף אחרי זה?)
בכל מקרה אתה צריך ללחוץ על סטריאו סטאר!!
או שהוא הגיע למצב הזה לאחר 3 חודשי עבודה?? (ייתכן ואני מדבר שטויות ופיקסל לא יכול להישרף אחרי זה?)
בכל מקרה אתה צריך ללחוץ על סטריאו סטאר!!
החלק הראשון בתשובה שלך-זו בעצם הפואנטה.מי שרוכש היום מסך פיוניר-מסתכן בהיעדר אחריות עקב מחסור במסכים(בעצם זה נכון לכל מי שרכש מסך פיוניר בחצי שנה האחרונה)yuria כתב:זה הבעיה שקונים מסך שלא מייצרים כבר ,המלאי של המסכים החדשים מצטמצם מיום ליום
...
לגבי החלק השני בתשובתך-לזה אני לא מסכים.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
מה הקשר אם ממשיכים למכור את המסך או לא לסכנה ברכישה?
המוכר אמור לספק חלקי חילוף הרבה שנים אחרי המכירה האחרונה.
המוכר אמור לספק חלקי חילוף הרבה שנים אחרי המכירה האחרונה.