הכוונה העיקרית היית להקשיב לכל סדרת "COBALT" של "JMLAB FOCAL"
ועוד כמה דברים מענינים (בקרוב
האזנו רבות לדגמים השונים ...
ובסוף הפגישה הודעתי לאורי על לקיחת זוג 806S מדפיים (מחירון 7K~) הביתה עבור כתבה מקיפה לאתר שלנו ...
כבר המון זמן שאני מתכנן לעשות כתבה על מדפיים של JM LAB והפעם הייתי מוכרח להוציא לפועל .
הרמקול הובא לביתי ארוז חדש דנדש בניילונים מחכה רק למרותי ולאוזניי שתבחן אותו עבור כל הסקרנים והאודיופילים אשר צמאים לכתבות אודיו שכאלה .
שבועיים שלמים ישב הרמקול אצלי מחובר למערכת וכמעט שלא יכלתי לזוז מה SWEET SPOT בכל זמני הפנוי ביממה .
בסופש האחרון החלפתי את הרמקול ברמקול האישי שלי ...כדי למקד את הרפרנס מבחינתי
על הכתבה שנכתבה במהלך השבועיים הללו .
כבר לאחר ימים ספורים שהרמקול היה אצלי התאהבתי בו והחשיבה על החלפה עלתה במוחי אך לא הייתי אמיץ דיו להעיבר את זה להילוכים גבוהים יותר ....
ביקור של חבר טוב הוזמן כדי לחוות דעה...והוא אחד היחידים שידע שאולי זה הרמקול שעתיד להחליף את שלי לפחות ל שנה שנתיים הקרובות (תמיד צריך לתת פתח לשדרוג
ימים נוספים עברו ובשבועיים הללו נקנו גם יותר מ 20 דיסקים שונים שנבחנו גם כן על הרמקולים לצד דיסקים שהנני מכיר "בעל פה" .
היום בשעות הצהריים המוקדמות הטלפון צילצל באופן כמעט אוטומטי לאורי יפה מירושליים לבסר לו על סגירת העיסקה .
אני הבעלים של זוג רמקולים חדשים :
FOCAL JM-LAB 806S
הכתבה על הרמקול נכתבה כבר לפני מס ימים ונמסרה לעורך הכתבות שלנו (דרור) עוד לפני ההחלטה הסופית לרכישה .
היא תפורסם בקרוב יחד עם עוד כמה וכמה כתבות בנושאי אודיו וHIGH END
תמונות ...