עזרה| שילוב בין יציאות ברסיבר RX-V465 של יאמה
שלום רב,
אתמול רכשתי ברשת ביג בוקס רסיבר של חברת יאמהה מדגם RX-V465.
בתקנתי את הרסיבר כיוונתי אותו והכול טוב ויפה אבל נתקלתי בבעיה מסוימת, חיברתי את המחשב בחיבור HDMI1 אבל הכבל HDMI שבא מהמחשב מעביר רק תמונה ללא סאונד הסאונד מהמחשב יוצא דרך יציא אופיטת, את הכניסה האופטית חיברתי ברסיבר בכניסה AV1 עכשיו אני רוצה להגדיר ברסיבר שיקח את הסאונד מהכניסה האופטית ואת הוידאו מכניסת ה HDMI כאשר אני נמצא על כניסה HDMI1. אינני מצליח למצוא איך אני מגדיר זאת ברסיבר...
הרסיבר הקודם שלי RX-V440 היה לי אופציה כזו והיא נקרא I/O ASSIGN .(הגדרתי אז שיקח תמונה מ RCA וסאונד מאופטי)
אשמח לקבל את עזרתכם בנושא
בתודה
אלירן
בתקנתי את הרסיבר כיוונתי אותו והכול טוב ויפה אבל נתקלתי בבעיה מסוימת, חיברתי את המחשב בחיבור HDMI1 אבל הכבל HDMI שבא מהמחשב מעביר רק תמונה ללא סאונד הסאונד מהמחשב יוצא דרך יציא אופיטת, את הכניסה האופטית חיברתי ברסיבר בכניסה AV1 עכשיו אני רוצה להגדיר ברסיבר שיקח את הסאונד מהכניסה האופטית ואת הוידאו מכניסת ה HDMI כאשר אני נמצא על כניסה HDMI1. אינני מצליח למצוא איך אני מגדיר זאת ברסיבר...
הרסיבר הקודם שלי RX-V440 היה לי אופציה כזו והיא נקרא I/O ASSIGN .(הגדרתי אז שיקח תמונה מ RCA וסאונד מאופטי)
בתודה
אלירן
תן לי את המייל שלך ואשלח לך PDF שמסביר את מה שאתה צריךeliran_ כתב:שלום רב,
בתודה
אלירן...
ההסבר טיפה ארוך וקשה להסביר את זה. ה PDF נותן הסבר מפורט וברור.uriler כתב:shmuela1,
למה ב PDF ולא להסביר פה?
זה נושא שיכול לתרום גם למשתמשים עתידיים שיגיעו לכאן למשל דרך חיפוש....
אני רציתי להעלות את המסמך לפורום אבל אני לא יודע איך עושים את זה ואם זה בכלל אפשרי.
אם יש אפשרות כזאת תגיד לי ואני יעלה את המסמך.
תודה.
שמולי'ק
ההסבר בקובץ תמונה
אני מיד העלה את המדריך בקובץ תמונה
נערך לאחרונה על ידי eliran_ ב 04/05/2010 23:49, נערך פעם 1 בסך הכל.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
חברה, לא ממש רציני לעבוד ככה.
פרסמו את זה בטקסט כאן כדי שניתן יהיה לבצע חיפוש וכו׳
פרסמו את זה בטקסט כאן כדי שניתן יהיה לבצע חיפוש וכו׳
שלום לכל חברי הפורום,
ברשותי רסיבר כמו של המשתמש eliran . אני מעוניין חיבר את הרסיבר באותה צורה שאלירן מעוניין עיינתי במדריך וניסיתי לחבר לפי המדריך שהועלה לפורום ואני לא מצליח להגדיר את זה ברסיבר...
פשוט אין לי ביציאה AV4 שמחוברת בכבל אופטי מהמחשבאת האופציה VIDEO OUT המחשב מחובר ליציאה HDMI4
שאני לוחץ OPTION זה האופציות שיש לי :
Volume Trim
Decoder Mode
EXTD Surround
Signal Info
אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי.
תודה רבה
ברשותי רסיבר כמו של המשתמש eliran . אני מעוניין חיבר את הרסיבר באותה צורה שאלירן מעוניין עיינתי במדריך וניסיתי לחבר לפי המדריך שהועלה לפורום ואני לא מצליח להגדיר את זה ברסיבר...
פשוט אין לי ביציאה AV4 שמחוברת בכבל אופטי מהמחשבאת האופציה VIDEO OUT המחשב מחובר ליציאה HDMI4
שאני לוחץ OPTION זה האופציות שיש לי :
Volume Trim
Decoder Mode
EXTD Surround
Signal Info
אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי.
תודה רבה
נראה שצריך לבצע FIRMWARE UPDATE כדי לקבל את האפשרות הזו:eliran_ כתב:צר לי אסף אך גם לי אותה הבעיה אין לי את הפונקציה VIDEO OUT ...
לצערי גם אני לא הצלחתי להגדיר ולכן אינני יכול לעזור לך...
http://development.lightmaker.com/yamah ... uction.pdf
שמוליק.