הבדל בין ממירי YES

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
רמקולים פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 423
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 19 פעמים

שליחה #1 

אני מבקש לדעת מה ההבדל בין ממיר
ABD 3100S
לבין
ABD 3100SVB
?
תודה רבה

smallville4r
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2056
נתן תודות: 85 פעמים
קיבל תודות: 116 פעמים

שליחה #2 

ל- SV יש עוד יציאת SCART (שתיים סה"כ) והוא עשוי להיות בעייתי בהוצאת סיגנל S-Video באמצעות ה- SCART שלו בניגוד ל- 3100S שתקין לחלוטין.

רמקולים פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

smallville4r כתב:ל- SV יש עוד יציאת SCART (שתיים סה"כ) והוא עשוי להיות בעייתי בהוצאת סיגנל S-Video באמצעות ה- SCART שלו בניגוד ל- 3100S שתקין לחלוטין.
...
אני לא מבין,בדגם של הSV אין יציאת S VIDEO ?
תודה רבה

smallville4r
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #4 

אין באף אחד מהדגמים יציאת S-Video. ניתן להוציא אותו כסיגנל באמצעות חיבור ה- SCART. ב- SV ישנה בעיה שבה הסיגנל עשוי להיות לא תקין, בעוד שב- S הוא תקין בכל מקרה.

רמקולים פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

smallville4r כתב:אין באף אחד מהדגמים יציאת S-Video. ניתן להוציא אותו כסיגנל באמצעות חיבור ה- SCART. ב- SV ישנה בעיה שבה הסיגנל עשוי להיות לא תקין, בעוד שב- S הוא תקין בכל מקרה.
...
למה שחברה תייצר דגם עם תקלה?
אולי התקלה הייתה רק באותם ממירים מסויימים של אותו דגם וחברה שאתה בדקת אותם?

איך הופכים S VIDEO ל SCART?
האם חיבור S VIDEO יותר טוב מחיבור של SCART למשל מבחינת חיבור דיגטלי?
כלומר האם חיבור של s video זה דיגטילי וחיבור של scart זה חיבור אנלוגי?

תודה רבה

smallville4r
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #6 

תשאל את ADB, יצרנית הממיר, למה היא ייצרה את הממיר עם בעיה במחבר ה- SCART שלה. לא אותי.
אני לא בדקתי את הממירים. זו בעיה ידועה ונפוצה וידוע שה- 3100S לא סובל מהבעיה שה- 3100SV כן סובל ממנה.

SCART הוא מחבר. SCART, כמו גם S-Video הם שניהם אנלוגיים. אף אחד מהם לא חיבור דיגיטלי. והאיכות שלהם זהה. ב- SCART החיווט הפנימי יוצר את אותו חיבור של S-Video, רק ש- SCART מוציא קול ותמונה דרך כבל אחד, בעוד שחיבור S-Video לבדו מוציא רק תמונה, וכדי לקבל קול צריך לחבר גם כבלי RCA (בננות אדום-לבן) לשמע (או לחילופין כבל S/PDIF קואקסיאלי או אופטי עבור שמע דיגיטלי).

רמקולים פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

smallville4r כתב:תשאל את ADB, יצרנית הממיר, למה היא ייצרה את הממיר עם בעיה במחבר ה- SCART שלה. לא אותי.
אני לא בדקתי את הממירים. זו בעיה ידועה ונפוצה וידוע שה- 3100S לא סובל מהבעיה שה- 3100SV כן סובל ממנה.

SCART הוא מחבר. SCART, כמו גם S-Video הם שניהם אנלוגיים. אף אחד מהם לא חיבור דיגיטלי. והאיכות שלהם זהה. ב- SCART החיווט הפנימי יוצר את אותו חיבור של S-Video, רק ש- SCART מוציא קול ותמונה דרך כבל אחד, בעוד שחיבור S-Video לבדו מוציא רק תמונה, וכדי לקבל קול צריך לחבר גם כבלי RCA (בננות אדום-לבן) לשמע (או לחילופין כבל S/PDIF קואקסיאלי או אופטי עבור שמע דיגיטלי).
...
אני לא בדיוק מבין
בדגם של ה SV יש שני סקארט לטלוויזיה ולווידאו?
אם איזה מביניהם הוא הפגום?
והאם הפגום הכוונה היא לא השימוש בסקארט אלא השימוש במתאם סקארט ל S VIDEO?
ומה לגבי מתאמים אחרים על בסקארט הזה? כמו סקארט ל קומופוזיט או סקארט ל סטיריאו אנלוגי?
האם הבעיה מתבטאת רק בוידאו של השידור שבסקארט?הוא גם בדבריים אחרים?

ויש עוד משאן שמעניין אות לדעת,איך יודעים אם החיבור הוא דיגיטלי הוא?
למה למשל חיבור של סקארט הוא אנלוגי ?
אתה בטוח שאין דבר כזה סקארט דיגיטלי?
למה אני שואל? כי אני ראיתי קבל של XLR שהוא גם דיגטלי ויצא מנגן של קומפקט דיסק ולכן הוא מתחבר אל ה DAC (ממיר צלילים דיגיטלי) וגם אנלוגי שמה DAC הוא מתחבר אל המגבר,

תודה רבה

smallville4r
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #8 

כמו שאמרתי קודם (מקווה שקראת כי כתבתי את זה במפורש) - ל- SV יש שתי יציאות SCART, בניגוד ל- S שיש בו רק אחת.
זה לא פגם - זו בעיה והיא קיימת רק בשימוש ל- S-Video וגם הבעיה הזו לא קורית לכולם ולא קורית תמיד, אלא היא עשויה לקרות.
לקומפוזיט ו- RGB אין בעיות בשני הדגמים של הממיר.

החיבור הוא דיגיטלי כאשר המידע על הכבל עובר בצורת סיביות של 0 ו- 1. המידע בכבל SCART עובר בצורת מתח חשמלי - כלומר אנלוגי. מידע על כבל HDMI לדוגמא עובר בסיביות 0 ו- 1 ולכן הוא דיגיטלי. יש המכנים את חיבור ה- HDMI כ- SCART הדיגיטלי (בעיקר בגלל העובדה שהוא מעביר קול ותמונה כמו SCART, רק באופן דיגיטלי לחלוטין).

רמקולים פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #9 

אני לא מרוצה מחברת YES,לאחר בירור אצל נציג שירות לקוחות אבל שהוא בכיר,התברר לי הוא לא אמר לי את את זה אבל מבחינת השוואה אני מבין, שבחברת YES
הם ביטלו לאחרונה בממיר המתקדם יותר בדגם של ה ADB-s3100 את האפשרות של SPDIF,כדי לגרום ללקוחות לשלם עוד כסף לשירות ה HD ששם כן יש יציאת שמע דיגיטלי פעילה,

ולזה שרשם שהדגם SV יותר בעייתי משל s,אותו נציג שירות אמר לי שזה שקר,

smallville4r
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #10 

רמקולים כתב: ולזה שרשם שהדגם SV יותר בעייתי משל s,אותו נציג שירות אמר לי שזה שקר,
...
אז תבחר למי אתה רוצה להאמין - לנציג שירות או לי. אבל אחרי זה אל תבוא בטענות.

רמקולים פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #11 

smallville4r כתב:
רמקולים כתב: ולזה שרשם שהדגם SV יותר בעייתי משל s,אותו נציג שירות אמר לי שזה שקר,
...
אז תבחר למי אתה רוצה להאמין - לנציג שירות או לי. אבל אחרי זה אל תבוא בטענות.
...
אני מאמין בזה לך,
הנציג אמר לי שגם בגלל שדגם SV יותר טוב מ S אז הממיר הזה עולה יותר כסף,ואני חושב שזה רק לרעת הצרכן שהוא משלם יותר ומקבל פחות,

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”