המלצה ל-LCD 37" FULL HD
שלום לכולם!
אני מחפש טלויזיה 37" פול HD.
מרחק הצפייה מהמסך 2.5 מטר.
הטלויזיה תחובר למחשב (לפטופ) ותשמש גם (ובעיקר) לגלישה באינטרנט.
חלק מחבריי אומרים ש 37" גדול מידי למרחק שציינתי. האם זה נכון?
ועוד שאלה: הטלויזיה תתלה על הקיר. זה קריטי אם לא יהיו יציאות צידיות?
אני התלהבתי מה LG סקרלט.
מה דעתכם לגבי סמסונג B530? פנסוניק S10? את הפנסוניק הציעו לי ב-3800 כולל התקנה מתקן ומשלוח.
הציעו לי בחנות LG LD460 ב-3700 ש"ח כולל משלוח התקנה ומתקן. שווה?
מה לגבי SONY S5600? הציעו לי אותה ב- 4000 כולל מתקן והתקנה.
כל מה שציינתי הכרתי מסקר חנויות. אני כבר השתגעתי מרוב חברות של הטלויזיות כך שאני לא יודע מה לבחור. אשמח אם תוכלו לעזור בבחירה נכונה.
המותגים שהתענייתי בהם: LG (שהיא העדיפות שלי), SAMSUNG, PANASONIC, SONY.
משום מה בשום מקום לא הציעו לי טושיבה...
אני פתוח להצעות.
נ.ב.
אין לי HDMI בלפטופ. יש לי VGA ו-S-VIDEO.
בתודה מראש!
אני מחפש טלויזיה 37" פול HD.
מרחק הצפייה מהמסך 2.5 מטר.
הטלויזיה תחובר למחשב (לפטופ) ותשמש גם (ובעיקר) לגלישה באינטרנט.
חלק מחבריי אומרים ש 37" גדול מידי למרחק שציינתי. האם זה נכון?
ועוד שאלה: הטלויזיה תתלה על הקיר. זה קריטי אם לא יהיו יציאות צידיות?
אני התלהבתי מה LG סקרלט.
מה דעתכם לגבי סמסונג B530? פנסוניק S10? את הפנסוניק הציעו לי ב-3800 כולל התקנה מתקן ומשלוח.
הציעו לי בחנות LG LD460 ב-3700 ש"ח כולל משלוח התקנה ומתקן. שווה?
מה לגבי SONY S5600? הציעו לי אותה ב- 4000 כולל מתקן והתקנה.
כל מה שציינתי הכרתי מסקר חנויות. אני כבר השתגעתי מרוב חברות של הטלויזיות כך שאני לא יודע מה לבחור. אשמח אם תוכלו לעזור בבחירה נכונה.
המותגים שהתענייתי בהם: LG (שהיא העדיפות שלי), SAMSUNG, PANASONIC, SONY.
משום מה בשום מקום לא הציעו לי טושיבה...
אני פתוח להצעות.
נ.ב.
אין לי HDMI בלפטופ. יש לי VGA ו-S-VIDEO.
בתודה מראש!
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
חבריך טועים. מסך "37 הוא קטן מידי לנתונים שסיפקת.
גלישה באינטרנט ממרחק 2.5 מטר על מסך "37 =

ולגבי הכניסות של המסך - מבחינה אסטטית עדיף שיהיו מאחורה (ולא מהצד) כך שתוכל להעביר את הכבלים בתוך תעלה סמוייה בקיר שהמסך תלוי עליו. חיבורים בצד מאד רצויים כדי לחבר התקן "מזדמן" ולא משהו קבוע.
גלישה באינטרנט ממרחק 2.5 מטר על מסך "37 =
ולגבי הכניסות של המסך - מבחינה אסטטית עדיף שיהיו מאחורה (ולא מהצד) כך שתוכל להעביר את הכבלים בתוך תעלה סמוייה בקיר שהמסך תלוי עליו. חיבורים בצד מאד רצויים כדי לחבר התקן "מזדמן" ולא משהו קבוע.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
תודה על התגובות המהירות.zeev78 כתב:אם אתה רוצה לקבל את התמורה הכי טובה לכסף שלך לך על הסמסונג LA40B550 ....
ב-4000 ש"ח לא עדיף כבר לקנות LG סקרלט?
לא ראיתי את הדגם הזה בחנויות (B550). מה היתרונות שלו על ה-B530?
מה לגבי פנסוניק? LG? סוני? או טושיבה?
IBD כתב:תודה על התגובות המהירות.zeev78 כתב:אם אתה רוצה לקבל את התמורה הכי טובה לכסף שלך לך על הסמסונג LA40B550 ....
ב-4000 ש"ח לא עדיף כבר לקנות LG סקרלט?
לא ראיתי את הדגם הזה בחנויות (B550). מה היתרונות שלו על ה-B530?
מה לגבי פנסוניק? LG? סוני? או טושיבה?...
התמונה של ה550 מצויינת אפילו בשידורים רגילים. בהשוואה לטלוויזיות אחרות אין לאף פירמה טלוויזיה שמגיעה לרמת הביצועים הזאת במחיר כזה. אם יש למישהו אופצייה אחרת יותר טובה עד מחיר של 5000 ש"ח אשמח לדעת עליה.
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4686
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
IBD,
לסוג התכנים שלך אתה צריך מסך גדול מ-40 אינץ'. לי יש 46 אינץ' ומרחק צפיה די זהה לשלך וזה כמעט בלתי אפשרי לשוטט באינטרנט אלא אם כן אני מגדיל את הפונטים וגם אז העיניים מתעייפות מהר.
לסוג התכנים שלך אתה צריך מסך גדול מ-40 אינץ'. לי יש 46 אינץ' ומרחק צפיה די זהה לשלך וזה כמעט בלתי אפשרי לשוטט באינטרנט אלא אם כן אני מגדיל את הפונטים וגם אז העיניים מתעייפות מהר.
אם המטרה שלך היא חיבור למחשב לשם גלישה וכו', אני ממליץ לך בחום ללכת על HD READY ולא FHD.
הסיבה היא כזאת :
כדי לראות את הכתב בצורה חדה ולא מרוחה אתה תהיה חייב להגדיר את הדסקטופ לרזולוציה הטבעית של המסך.
בFHD זה יהיה 1920X1080. ברזולוציה כזאת, ב-40" הכל יהיה לך קטן מדי במרחק של 2.5 מטר.
עדיף לך גם להגדיל את המסך וגם ללכת על HD READY שייתן לך לעבוד ב1366X768.
זו דעתי מנסיון עגום של חבר שלי (הוא עם 46 FHD ולא מצליח לראות הרבה בגלישה).
מבחינת איכות צפיה בסרטי HD - תהיה רגוע, רק מ-50" במרחק הזה תתחיל לראות איזשהו הבדל בין FHD ו HD READY.
הסיבה היא כזאת :
כדי לראות את הכתב בצורה חדה ולא מרוחה אתה תהיה חייב להגדיר את הדסקטופ לרזולוציה הטבעית של המסך.
בFHD זה יהיה 1920X1080. ברזולוציה כזאת, ב-40" הכל יהיה לך קטן מדי במרחק של 2.5 מטר.
עדיף לך גם להגדיל את המסך וגם ללכת על HD READY שייתן לך לעבוד ב1366X768.
זו דעתי מנסיון עגום של חבר שלי (הוא עם 46 FHD ולא מצליח לראות הרבה בגלישה).
מבחינת איכות צפיה בסרטי HD - תהיה רגוע, רק מ-50" במרחק הזה תתחיל לראות איזשהו הבדל בין FHD ו HD READY.
אתה טועה. אין שום סיבה לרוץ אחרי העדר.
זה כמו במצלמות שבהתחלה כולם רדפו אחרי המגהפיקסלים, ועכשיו התחילו להבין שפחות פיקסלים זה יותר טוב (פחות רעש).
לך על HD READY ותהיה רגוע, אין בזה שום חסרון מבחינתך, רק יתרונות - מחיר, גודל, רזולוציה מתאימה למחשב.
זה כמו במצלמות שבהתחלה כולם רדפו אחרי המגהפיקסלים, ועכשיו התחילו להבין שפחות פיקסלים זה יותר טוב (פחות רעש).
לך על HD READY ותהיה רגוע, אין בזה שום חסרון מבחינתך, רק יתרונות - מחיר, גודל, רזולוציה מתאימה למחשב.