צריך עזרה בהגדרת רמקולים
צור איתי קשר ואסביר לך כיצד מבצעים זאת
טופ סינמה-בית חכם-קולנוע ביתי-סטריאו-מסכים דקים
www.topcinema.co.il
www.topcinema.co.il
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
לירן,
תודה רבה על נכונותך לעזור בפרטי - אבל זו בדיוק הסיבה שקיימים הפורומים.
אנא, את ההסבר שביכולתך לתת את היכול לכתוב כאן, גם לרווחת הגולשים בהווה וגם למבקרים עתידיים עם שאלה דומה
אנא, את ההסבר שביכולתך לתת את היכול לכתוב כאן, גם לרווחת הגולשים בהווה וגם למבקרים עתידיים עם שאלה דומה
בוקר טוב uriler, כבר כיסחו ללירן את הצורה פה (צנזורה) ולכן הוא מפחד כבר להגיב אפילו על דברים בסיסים, האם אני צודק לירןuriler כתב:לירן,
אנא, את ההסבר שביכולתך לתת את היכול לכתוב כאן, גם לרווחת הגולשים בהווה וגם למבקרים עתידיים עם שאלה דומה...
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
זאב,
אם יש לך טענות על עריכת מודעות בפורום - אנא פנה בפרטי אליי (במידה ואני ערכתי) או שתלחץ "דווח" ותשאל את ההנהלה.
בנוגע להודעותיו של לירן שנערכו (על ידי וע"י מרטין) - לא ערכנו שום דבר שמותר עפ"י התקנון.
כל ההודעות נערכו מכיוון שהוא עבר על התקנון הנוגע לעוסקים בתחום וההודעות אותן מותר להם לכתוב.
נסה לחפש את מס' הפעמים שערכנו בגלל הודעות מסחריות ותבין שאין פה שום "צנזורה", אלא שמירה על תקנון.
אם יש לך טענות על עריכת מודעות בפורום - אנא פנה בפרטי אליי (במידה ואני ערכתי) או שתלחץ "דווח" ותשאל את ההנהלה.
בנוגע להודעותיו של לירן שנערכו (על ידי וע"י מרטין) - לא ערכנו שום דבר שמותר עפ"י התקנון.
כל ההודעות נערכו מכיוון שהוא עבר על התקנון הנוגע לעוסקים בתחום וההודעות אותן מותר להם לכתוב.
נסה לחפש את מס' הפעמים שערכנו בגלל הודעות מסחריות ותבין שאין פה שום "צנזורה", אלא שמירה על תקנון.