בעיה מעצבנת ביס מקס HD - סאונד על mute
לפעמים בלי כל סיבה נראית לעין הסאונד מושתק ויש סימן של mute על המסך, אבל שום כפתור בשלט שניסיתי לא הצליח לבטל את זה. הדרך היחידה שהצלחתי לבטל זה איתחול - ניתוק מהחשמל וחיבור מחדש. יש למישהו פיתרון לדבר המרגיז הזה?
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
תופעה מוכרת.
שני פתרונות פשוטים יותר:
1. לגשת לממיר, לפתוח את הדלתית הקטנה, ללחוץ לחיצה אחת על חץ שמאלה (משמאל לכפתור YES) ואז ללחוץ על חץ ימינה (מימין לכפתור YES) עד הסוף.
2. לתפעל את השלט ע"י לחיצות בו-זמנית על ווליום UP ווליום DOWN עד שמגיעים לשליטה על הממיר, ואז לחיצה על ווליום UP לביטול ה-MUTE.
YES, דרך אגב, לא מכירים את הבעיה וטוענים שזו בעיה פרטנית רק שלי (ושל כל מי שאני מכיר)...
שני פתרונות פשוטים יותר:
1. לגשת לממיר, לפתוח את הדלתית הקטנה, ללחוץ לחיצה אחת על חץ שמאלה (משמאל לכפתור YES) ואז ללחוץ על חץ ימינה (מימין לכפתור YES) עד הסוף.
2. לתפעל את השלט ע"י לחיצות בו-זמנית על ווליום UP ווליום DOWN עד שמגיעים לשליטה על הממיר, ואז לחיצה על ווליום UP לביטול ה-MUTE.
YES, דרך אגב, לא מכירים את הבעיה וטוענים שזו בעיה פרטנית רק שלי (ושל כל מי שאני מכיר)...
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
זו התנגשות מוכרת של שלטי פלזמה בעקר שפונקציות מסוימות בשלט הלומד עולות אחת על השניה.
פתרון עקיף לכך הוא שימוש בווליום של הממיר -על ידיי חיבור בקומפוננט של התמונה וקומפוזיט
של הקול.
פתרון עקיף לכך הוא שימוש בווליום של הממיר -על ידיי חיבור בקומפוננט של התמונה וקומפוזיט
של הקול.
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
- noam12121212
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 369
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 0
גם אצלי זה קורה לפעמים.. אבל המיוט מתבטל אחרי כמה שניות.