LCD 37 או פלזמה 42 ???
פלזמה
אני ממליץ לך מסך פלזמה בהתחשב בהרגלי הצפיה שלך.בד"כ העיבוד של שידורי TV ב LCD לא טוב, על פי מה שכותבים בפורום, פרט למקרים בודדים כמו ה PHILLIPS 9830 37" לאחר העידכון האחרון.
מבחינת המרחק, החל מ 3מטר אפשר לצפות בפלזמה 42" בלי בעיות .
מבחינת המרחק, החל מ 3מטר אפשר לצפות בפלזמה 42" בלי בעיות .
תקציב ?
תכננתי לקנות את הטושיבה 56 החדשה כך שהתכוננתי להוציא כ- 15K.
אלף ימינה או שמאלה לא ישברו אותי ....
אני רציתי את הפלאזמה 42" אבל נראה לי שזה יהיה גדול מדי לסלון שלי.
עכשיו שאתם אומרים, באמת ראיתי רק תצוגת דמו ב-LCD, אני אחפש איך רואים בזה טלוויזיה.
חוץ מהפיליפס, איזה עוד דגמי LCD 37 מומלצים ?
תכננתי לקנות את הטושיבה 56 החדשה כך שהתכוננתי להוציא כ- 15K.
אלף ימינה או שמאלה לא ישברו אותי ....
אני רציתי את הפלאזמה 42" אבל נראה לי שזה יהיה גדול מדי לסלון שלי.
עכשיו שאתם אומרים, באמת ראיתי רק תצוגת דמו ב-LCD, אני אחפש איך רואים בזה טלוויזיה.
חוץ מהפיליפס, איזה עוד דגמי LCD 37 מומלצים ?
- Pakostnik
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 621
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
לא הייתי כל כך נחרץ.לדעתי בתקציב של 15K אין מסך LCD שמתשתווה לאיכות התמונה של פלזמה באותו מחיר בשידורי טלוויזיה....
לנו יש טושיבה 32WL58 ולחברים שלנו פלזמה Ponosonic 42PW7.
אצלי איכות התמונה (צבעים, כמות רעשים, וחוויית צפיה באופן כללי) עדיפה בהרבה, כמו שמיים וארץ.
מרחק צפיה בשני המקרים 3 מטר. את ההבדל בגודל המסך אני אישית פשוט לא מרגיש. רוב הצפיה היא ביס.
הרבה תלוי גם בכיול של המסך.
בתאוריה פלזמה יקרה טובה יותר מ LCD זול, אך בפועל - כל מקרה לגופו.
אני העדפתי את LCD על פלזמה אחרי ששקלתי יתרונות וחסרונות של כל טכנולוגיה (וחסרונות יש המון לשתיהן) - ולא הצטערתי על הבחירה שלי אפילו לשניה אחת.
Pakostnik
לפני שמצטטים ומגיבים כדאי לקרוא את כל השירשור.
החיפוש פה היה לגבי LCD בגודל של 37 או פלזמה 42 , ולדעתי אין LCD איכותית בגודל 37 במחיר של 15K , עכשיו ברור ?
לומר שאתה לא מרגיש הבדל בגודל בין 32 ל 42 ממרחק של 3 מטר זה קצת תמוה.
לפני שמצטטים ומגיבים כדאי לקרוא את כל השירשור.
החיפוש פה היה לגבי LCD בגודל של 37 או פלזמה 42 , ולדעתי אין LCD איכותית בגודל 37 במחיר של 15K , עכשיו ברור ?
לומר שאתה לא מרגיש הבדל בגודל בין 32 ל 42 ממרחק של 3 מטר זה קצת תמוה.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78909
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
Pakostnik,
איך אפשר לשים את התקציב בצד לרגע...
לדעתי במחיר כזה, ההבדל יהיה בין LCD בינוני לבין פלאזמה טובה למדי. לכן בתקציב כזה, ולאור העובדה שרוב התכנים שלו מגיעים מיס, פלאזמה תתן תוצאות טובות יותר (פחות רגישות לתופעות הכיווץ השונות).
איך אפשר לשים את התקציב בצד לרגע...
לדעתי במחיר כזה, ההבדל יהיה בין LCD בינוני לבין פלאזמה טובה למדי. לכן בתקציב כזה, ולאור העובדה שרוב התכנים שלו מגיעים מיס, פלאזמה תתן תוצאות טובות יותר (פחות רגישות לתופעות הכיווץ השונות).