אחרי ששוכנעתי שאין מה להשוות בין איכות התמונה של LCD לעומת הפלזמה נותרה רק בעיה מרכזית אחת (או שתיים..) החדר (סלון) עלול להיות מואר במשך היום (שעות הילדים..) ואני חושש מהשתקפויות (המון חלונות) אנחנו לא מעוניינים "לאטום" את הבית (להוריד תריסים) עם הנוף היפה והאויר רק בגלל שהילדים צופים בטלויזיה...
אחרי בדיקה (לא מספיק יסודית) ראיתי פלזמות מאוד איכותיות (כמן ה PANASONIC S10) שמצוידות בפילטרים איכותיים נגד הישתקפויות ורמת הארה והניגודיות שלהם יכולות (כנראה) לתת מענה לבעיה.. אך כמובן שפה בעיית התקציב לא מאפשרת (רוצה לא לחרוג מ 5K) לקנות פלזמה כזאת...
האם משהו מכיר דגם מומלץ ש"יודע" לעבוד טוב בתנאי האור הנ"ל עם תוצאה סבירה (בעיקר שידורי SD) בפחות מ 5K?
לפני שאני מתייאש וחוזר לחפש LCD...
פלזמה 42 טובה לחדר מואר בפחות מ 5K ?
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
maya1maya1 כתב:אחרי ששוכנעתי שאין מה להשוות בין איכות התמונה של LCD לעומת הפלזמה נותרה רק בעיה מרכזית אחת (או שתיים..) החדר (סלון) עלול להיות מואר במשך היום (שעות הילדים..) ואני חושש מהשתקפויות (המון חלונות) אנחנו לא מעוניינים "לאטום" את הבית (להוריד תריסים) עם הנוף היפה והאויר רק בגלל שהילדים צופים בטלויזיה...
אחרי בדיקה (לא מספיק יסודית) ראיתי פלזמות מאוד איכותיות (כמן ה PANASONIC S10) שמצוידות בפילטרים איכותיים נגד הישתקפויות ורמת הארה והניגודיות שלהם יכולות (כנראה) לתת מענה לבעיה.. אך כמובן שפה בעיית התקציב לא מאפשרת (רוצה לא לחרוג מ 5K) לקנות פלזמה כזאת...
האם משהו מכיר דגם מומלץ ש"יודע" לעבוד טוב בתנאי האור הנ"ל עם תוצאה סבירה (בעיקר שידורי SD) בפחות מ 5K?
לפני שאני מתייאש וחוזר לחפש LCD......
לחדר מואר לא מומלץ מסך פלזמה . . מסך הפלזמה דגם -s-10 הוא מסך איכותי אבל לחדר מואר במיוחד לא הייתי ממליץ לגביו .
לגבי מסך לחדר מואר במיוחד המלצתי היא מסךLCD סמסונג דגם B-550 גודל 40 אינצ' .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"