בעיה עם התוכנה NEWSLEECHER
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9325
- נתן תודות: 1557 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
שלום רב,
לאחר שקיבלתי את המחשב החדש הפועל תחת חלונות 7 64 ביט, התקנתי בו את NEWSLEECHER
V4.0 beta 16 שזו הגרסה החדשה ביותר שמתאימה גם עבור חלונות 7.
לאחר שעשיתי את כל ההגדרות הנדרשות, התחלתי להוריד תוכן, כאשר מהירות ההורדה הגיעה למקסימום האפשרי מבחינת חבילת האינטרנט שלי.
כעבור מספר שעות, נוכחתי לדעת שאין שום תהליך הורדה, והתוכנה תקועה, ולכן סגרתי אותה באמצעות מנהל המשימות.
אלא שכאשר הפעלתי מחדש גילתי להפתעתי שנמחק לי ה- SERVER PROFILE.
יצרתי אותו מחדש והמשכתי בתהליך ההורדה, אבל אז כעבור זמן מה, חזר על עצמו כל מה שקרה קודם. התוכנה נתקעה ללא תהליך הורדה ולאחר סגירה והפעלה שוב נעלם ה- SERVER PROFILE
מה פשר הדבר? האם זה נראה כבעיית תוכנה, או שזה איכשהו קשור למערכת ההפעלה החדשה?
אגב, במחשב הישן יש לי גרסת .V3.91 beta מעולם לא הייתה בעיה כזו, או בעיה אחרת משום סוג שהוא...
כמובן שחשבתי על האפשרות להסיר את הגרסה הזו, ולהתקין במקומה גרסה יציבה ישנה יותר, v3.9 Final. הבעיה שאני לא בטוח אם גרסה זו מתאימה עבור חלונות 7.
ושאלה נוספת- במידה ואסיר את התוכנה ואתקין במקומה גרסה אחרת, האם הקבצים שכבר ירדו ישמרו, או שהכול ימחק, ותהליך ההורדה יתחיל מבראשית?
תודה רבה
לאחר שקיבלתי את המחשב החדש הפועל תחת חלונות 7 64 ביט, התקנתי בו את NEWSLEECHER
V4.0 beta 16 שזו הגרסה החדשה ביותר שמתאימה גם עבור חלונות 7.
לאחר שעשיתי את כל ההגדרות הנדרשות, התחלתי להוריד תוכן, כאשר מהירות ההורדה הגיעה למקסימום האפשרי מבחינת חבילת האינטרנט שלי.
כעבור מספר שעות, נוכחתי לדעת שאין שום תהליך הורדה, והתוכנה תקועה, ולכן סגרתי אותה באמצעות מנהל המשימות.
אלא שכאשר הפעלתי מחדש גילתי להפתעתי שנמחק לי ה- SERVER PROFILE.
יצרתי אותו מחדש והמשכתי בתהליך ההורדה, אבל אז כעבור זמן מה, חזר על עצמו כל מה שקרה קודם. התוכנה נתקעה ללא תהליך הורדה ולאחר סגירה והפעלה שוב נעלם ה- SERVER PROFILE
מה פשר הדבר? האם זה נראה כבעיית תוכנה, או שזה איכשהו קשור למערכת ההפעלה החדשה?
אגב, במחשב הישן יש לי גרסת .V3.91 beta מעולם לא הייתה בעיה כזו, או בעיה אחרת משום סוג שהוא...
כמובן שחשבתי על האפשרות להסיר את הגרסה הזו, ולהתקין במקומה גרסה יציבה ישנה יותר, v3.9 Final. הבעיה שאני לא בטוח אם גרסה זו מתאימה עבור חלונות 7.
ושאלה נוספת- במידה ואסיר את התוכנה ואתקין במקומה גרסה אחרת, האם הקבצים שכבר ירדו ישמרו, או שהכול ימחק, ותהליך ההורדה יתחיל מבראשית?
תודה רבה
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

תודה על התגובה המהירה guyezra
האם גם אצלך נעלם ה- SERVER PROFILE?
בתכל'ס, איזה גרסה בטוחה מומלץ לי להתקין, ואשר מתאימה גם לחלונות 7 64 ביט?
ועוד שאלה- האם לפני התקנה של גרסה אחרת, מוטב להסיר את הגרסה הנוכחית, או שהגרסה שמתקינים פשוט "מתלבשת" על זו הקיימת?
אגב, דיווחתי על הבעיות האלה גם בפורום הרשמי של NEWSLEECHER, וזאת למרות האנגלית "הצולעת" שלי
האם גם אצלך נעלם ה- SERVER PROFILE?
בתכל'ס, איזה גרסה בטוחה מומלץ לי להתקין, ואשר מתאימה גם לחלונות 7 64 ביט?
ועוד שאלה- האם לפני התקנה של גרסה אחרת, מוטב להסיר את הגרסה הנוכחית, או שהגרסה שמתקינים פשוט "מתלבשת" על זו הקיימת?
אגב, דיווחתי על הבעיות האלה גם בפורום הרשמי של NEWSLEECHER, וזאת למרות האנגלית "הצולעת" שלי
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

אוקיי תודה לכם.
יכול להיות שהגורם לבעיה זה הגדרות ברירת המחדל של ווינדוס.
בהגדרות צריכת החשמל, היה מכוון כך שהמחשב יכנס למצב שינה כל חצי שעה. את זה הגדרתי כעת על "אף פעם"
כמו כן, גם בהגדרות כרטיס הרשת היה מסומן וי באופציה של "אפשר למחשב לכבות התקן זה כדי לחסוך בחשמל". כמובן שביטלתי סימון זה.
לעת עתה, התוכנה מתפקדת בסדר, ואמשיך לעקוב.
במידה וימשיכו הבעיות, אחליף לגרסה היציבה יותר.
guyezra
רק לא הבנתי מה כוונה עובר מ-3 ל4.
יכול להיות שהגורם לבעיה זה הגדרות ברירת המחדל של ווינדוס.
בהגדרות צריכת החשמל, היה מכוון כך שהמחשב יכנס למצב שינה כל חצי שעה. את זה הגדרתי כעת על "אף פעם"
כמו כן, גם בהגדרות כרטיס הרשת היה מסומן וי באופציה של "אפשר למחשב לכבות התקן זה כדי לחסוך בחשמל". כמובן שביטלתי סימון זה.
לעת עתה, התוכנה מתפקדת בסדר, ואמשיך לעקוב.
במידה וימשיכו הבעיות, אחליף לגרסה היציבה יותר.
guyezra
רק לא הבנתי מה כוונה עובר מ-3 ל4.
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

לא מדוייק.guyezra כתב:היית ב-3.9 או משהו ועברת ל- 4 משהו.
גם כשעברו מ-2 ל-3 היה את אותו הדבר....
במחשב הישן יש לי גרסת V3.91
במחשב החדש התקנתי ישר את גרסה V4.0
לא עשיתי שום החלפה.