A200 - מהארץ או מחו"ל?
אני טס עוד חודש ומשהו לארה"ב, והחלטתי שהגיע הזמן לשדרג את הA100 שכבר מתחיל לעשות בעיות.
בהתחלה לא חשבתי פעמיים - 179 דולר בארה"ב זה אחלה מחיר!
אבל עכשיו מכר אמר לי שבKSP הA200 נמכר ב950 ש"ח, שזה אומנם 300 ש'ח יותר ממה שעולה בארה"ב, אבל בכל זאת יש לך גוף בארץ שנותן לך אחריות
עכשיו אני חוזר לארץ רק בסוף ספטמבר, ותכננתי לקנות את המכשיר לקראת החזרה שלי כשאהיה בניו-יורק
השאלה שלי האם אפשר להעריך (מניסיון קודם) כי בתקופה הזו המחיר ירד? האם ניתן למצוא אותו שם בחנויות או שזה רק בהזמנה דרך האתר (כי אני לא אהיה במקום קבוע שאפשר לשלוח לי)
אשמח לתשובה
בהתחלה לא חשבתי פעמיים - 179 דולר בארה"ב זה אחלה מחיר!
אבל עכשיו מכר אמר לי שבKSP הA200 נמכר ב950 ש"ח, שזה אומנם 300 ש'ח יותר ממה שעולה בארה"ב, אבל בכל זאת יש לך גוף בארץ שנותן לך אחריות
עכשיו אני חוזר לארץ רק בסוף ספטמבר, ותכננתי לקנות את המכשיר לקראת החזרה שלי כשאהיה בניו-יורק
השאלה שלי האם אפשר להעריך (מניסיון קודם) כי בתקופה הזו המחיר ירד? האם ניתן למצוא אותו שם בחנויות או שזה רק בהזמנה דרך האתר (כי אני לא אהיה במקום קבוע שאפשר לשלוח לי)
אשמח לתשובה
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17925
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
שם מדובר בהזמנה דרך האתר.
להערכתי המחיר לא אמור לרדת אבל מאוד יתכן ש KSP יחליטו להעלות אותו (ב KSP אף פעם אתה לא יודע מה המחיר עד שאתה לא משלם
)ואז הכדאיות רכישה בארץ עלולה לרדת.
לשיקולך
להערכתי המחיר לא אמור לרדת אבל מאוד יתכן ש KSP יחליטו להעלות אותו (ב KSP אף פעם אתה לא יודע מה המחיר עד שאתה לא משלם
לשיקולך
אם לקנות מהארץ הכוונה היא לקנות עכשיו.
אגב ניסיתי לחפש באינטרנט חנויות בארהב שמוכרות את הפופקורן ולא כלכך מצאתי..הדרך היחידה לקנות אותו בחו'ל זה מהאתר הרשמי?
וכששאלתי אם המחיר ירד התכוונתי אם ירד בארה"ב..האם מניסיון העבר מישהו מכיר שיש ירידת מחיר אחרי כמה חודשים או שהמחיר נשאר די קבוע לאורך זמן?
אגב ניסיתי לחפש באינטרנט חנויות בארהב שמוכרות את הפופקורן ולא כלכך מצאתי..הדרך היחידה לקנות אותו בחו'ל זה מהאתר הרשמי?
וכששאלתי אם המחיר ירד התכוונתי אם ירד בארה"ב..האם מניסיון העבר מישהו מכיר שיש ירידת מחיר אחרי כמה חודשים או שהמחיר נשאר די קבוע לאורך זמן?
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
לדעתי, במחיר הנוכחי, אתה יכול לקנות בארץ בלב שלם.
קח בחשבון שלא מדובר על מוצר מדף, יש לי חבר שהזמין את המוצר לארה"ב במחיר שאמרת, אבל יש גם עלות נוספת של משלוח (כמובן זול יותר מאשר לארץ) וההבדלים מצטמצמים לכ-200 ש"ח, ללא אחריות מקומית...
קח בחשבון שלא מדובר על מוצר מדף, יש לי חבר שהזמין את המוצר לארה"ב במחיר שאמרת, אבל יש גם עלות נוספת של משלוח (כמובן זול יותר מאשר לארץ) וההבדלים מצטמצמים לכ-200 ש"ח, ללא אחריות מקומית...
תשתמש ב MY I HOME לי זה פתר המון בעיות שנוצרו מהשיתוף הסטנדרטי של וינדוז. היום אני סוף סוף יכול לצפות חלק בלי בעיות והסטרימר לא נתקע לי.גיאספס כתב:טוב האמת שקניתי מקודם, לא יצא לי יותר מדי לשחק איתו
הדבר היחיד שהציק לי זה שהמאורר קצת מרעיש שהחדר שקט
עכשיו הגיע הזמן לפתור את הבעיה הגדולה - מה לעזאזל עובר על הרשת שלי, שסרטי HD ברשת חוטית לפעמים מקרטעים לי....