lcd 32
שלום לכולם .
אני חדש כאן אז בבקשה סבלנות .
אני צריך LCD לחדר שינה 2.7 מטר .
אני מתלבט בין :
LG 32LH23UR - עם 3 שנים אחריות של ח.י ב-2290 ש"ח .
panasonic THL32C10- אותו מחיר 3 שנים מלאות של היבואן (לא ידעתי שיש להם 3 שנים ).
jvc 32 LT32EX 19 - ב2300 ש"ח גם 3 שנים של היבואן .
או וכאן השאלה הגדולה , ראיתי היום פירסום של "עולם הקולנוע " סמסונג ב1800 ש"ח שנה אחריות .
זה נשמע כמו דגם ישן , השאלה אם מישהו יודע אם הם באמת חדשים (לא תצוגה או לאחר תיקון ? )
והאם לLCD בגודל כזה לא כדאי פשוט לקנות את הזול ביותר .
תודה מראש .
אני חדש כאן אז בבקשה סבלנות .
אני צריך LCD לחדר שינה 2.7 מטר .
אני מתלבט בין :
LG 32LH23UR - עם 3 שנים אחריות של ח.י ב-2290 ש"ח .
panasonic THL32C10- אותו מחיר 3 שנים מלאות של היבואן (לא ידעתי שיש להם 3 שנים ).
jvc 32 LT32EX 19 - ב2300 ש"ח גם 3 שנים של היבואן .
או וכאן השאלה הגדולה , ראיתי היום פירסום של "עולם הקולנוע " סמסונג ב1800 ש"ח שנה אחריות .
זה נשמע כמו דגם ישן , השאלה אם מישהו יודע אם הם באמת חדשים (לא תצוגה או לאחר תיקון ? )
והאם לLCD בגודל כזה לא כדאי פשוט לקנות את הזול ביותר .
תודה מראש .
אם אין תכנון לעבור לממיר HD. אז אפשר בראש שקט לקחת את הLG או הPANASONIC, אני לא מכיר את JVC כחברה למסכים דקים. ואם אין הבדל מחיר, אז כל אחת מהטלויזיות שהצעת מתאימה. אולי משהו יתן פה דעה יותר נחרצת לגבי איכות תמונה, למרות שאני לא יודע אם יורגש הבדל בגודל-תוכן-מרחק שלך.
LG או PANASONIC, תבדוק בחנות איזה יותר מוצאת חן בעינך (או בעיני האישה
)
LG או PANASONIC, תבדוק בחנות איזה יותר מוצאת חן בעינך (או בעיני האישה
ההבדל בין FHD לHD READY בגודל של 32 אינץ' הוא פסיכולוגי בלבד...בטח במרחק של 2.5 מטר.
זה המרחק שממנו רואים הבדל במסכים בגודל של 50 אינץ'.
לך על הפנסוניק, תוסיף 200 ש"ח ותיקח את הX10 שעדיפה בעיקר בגלל חיבור SVIDEO שלא קיים בC10 וחשוב לחיבור לממיר SD.
זה המרחק שממנו רואים הבדל במסכים בגודל של 50 אינץ'.
לך על הפנסוניק, תוסיף 200 ש"ח ותיקח את הX10 שעדיפה בעיקר בגלל חיבור SVIDEO שלא קיים בC10 וחשוב לחיבור לממיר SD.