חיבור iPod למערכת סטריאו
שלום,
אני בתהליך בירור של בחירת מקור דיגיטלי למערכת (מחשב או iPod)
בעבר דובר כאן על כך שהאיפוד כמקור מתחרה בנגני CD יקרים, אך היום ניסיתי אותו מול יציאת רגילה של מחשב נייד ונשמע שהמחשב מתעלה עליו. כמובן שבשניהם ניגן אותו קובץ בפורמא m4a.
את האיפוד חיברתי עם כבל פשוט: 3.5 ל 2RCA. יש דרך אחרת לחבר אותו שתמצה אותו יותר טוב ? תודה רבה.
הערה: יש לי גם תחנת עגינה שלא ממש ברור לי התועלת שלה
אני בתהליך בירור של בחירת מקור דיגיטלי למערכת (מחשב או iPod)
בעבר דובר כאן על כך שהאיפוד כמקור מתחרה בנגני CD יקרים, אך היום ניסיתי אותו מול יציאת רגילה של מחשב נייד ונשמע שהמחשב מתעלה עליו. כמובן שבשניהם ניגן אותו קובץ בפורמא m4a.
את האיפוד חיברתי עם כבל פשוט: 3.5 ל 2RCA. יש דרך אחרת לחבר אותו שתמצה אותו יותר טוב ? תודה רבה.
הערה: יש לי גם תחנת עגינה שלא ממש ברור לי התועלת שלה
נערך לאחרונה על ידי MadCow ב 03/05/2010 20:09, נערך פעם 1 בסך הכל.
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
כשאתה מחבר אייפוד למערכת, מומלץ מאוד לנצל את החיבור התחתון (ה Dock Connector) כדי להוציא Line Out (לעקוף את המגבר הפנימי).
אפשר לעשות זאת עם כבל מתאים או עם עריסה (יש כאלו הכוללות גם שלט).
ההבדל - מורגש מאוד.
אפשר לעשות זאת עם כבל מתאים או עם עריסה (יש כאלו הכוללות גם שלט).
ההבדל - מורגש מאוד.
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
האם ה Dock שלך מייצא Line out או headphones out?
הדרך הפשוטה לדעת - כשאתה מחבר את האייפוד דרכו, האם אתה שולט על הווליום מהאייפוד או מהמערכת?
אם אתה עדיין שולט מהאייפוד - זה לא Line out, זה עדיין עובר דרך המגבר הפנימי (והאיכות שוות ערך לזו דרך יציאת האוזניות).
מתישהו בשבועיים הקרובים תעלה ביקורת על דוק מסוג זה לאתר, תוכל לראות את דעת הבוחן בנושא.
הדרך הפשוטה לדעת - כשאתה מחבר את האייפוד דרכו, האם אתה שולט על הווליום מהאייפוד או מהמערכת?
אם אתה עדיין שולט מהאייפוד - זה לא Line out, זה עדיין עובר דרך המגבר הפנימי (והאיכות שוות ערך לזו דרך יציאת האוזניות).
מתישהו בשבועיים הקרובים תעלה ביקורת על דוק מסוג זה לאתר, תוכל לראות את דעת הבוחן בנושא.
ה Dock הינו ה Dock המקורי של אפל. ביציאה רשום Line out אבל בכל זאת נראה שזה עוקף את המגבר הפנימי כי כמו שאמרת לא הצלחתי לשלוט על הווליום מה iPod אלא רק מהמערכת (כלומר נראה כאילו אני שולט על הווליום אבל בפועל זה לא השפיע על המערכת).
התוכן כפי שכתבתי הינו קובץ m4a. ספציפית מדובר בקטע עמוס בצלילים רבים כך שקל לזהות באמצעותו הבדלים בין מקורות. לצערי מצאתי שנגן הבלו ריי שלי (שבאיכותו הקולית מקביל לכל נגן DVD פשוט אחר) עולה על האייפוד, לפחות במערכת שלי.
סליחה אולי לא הייתי ברור: אני מנסה למצוא חלופה לניגון מ CD כמקור, ובינתיים לקחתי את המחשב וה iPod בתור אופציות.
כרגע אני עושה השוואה של iPod לעומת ה CD. הבלוריי מחובר בסטריאו רגיל 2 RCA. עשיתי השוואה גם CD מול מחשב ונראה שיצא דומה מאוד. כלומר המחשב והCD באותה רמה בעוד ה iPod מתחתם.
כרגע אני עושה השוואה של iPod לעומת ה CD. הבלוריי מחובר בסטריאו רגיל 2 RCA. עשיתי השוואה גם CD מול מחשב ונראה שיצא דומה מאוד. כלומר המחשב והCD באותה רמה בעוד ה iPod מתחתם.