האם תקרת גבס צפה בסלון מעל הרמקולים תפגע או תוסיף לאקוסטיקה ?
- 242ariel242
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 701
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 21 פעמים
שלום!..
אם זה יפגע באקוסטיקה או לא,אני לא יודע אבל יש צמר סלעים מיוחד שהוא מבודד שמשתמשים בו במיוחד בגבס...במחיצות משרדים וכו' יש צהוב ושחור,השחור מבודד יותר!
אם זה יפגע באקוסטיקה או לא,אני לא יודע אבל יש צמר סלעים מיוחד שהוא מבודד שמשתמשים בו במיוחד בגבס...במחיצות משרדים וכו' יש צהוב ושחור,השחור מבודד יותר!
- 242ariel242
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 701
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 21 פעמים
דרך אגב..לאחר בדיקה שעשיתי..מתברר שיש הרבה סוגים של צמר סלעים והבידוד שלהם נמדד בק"ג למטר קובייתי..
ולגבי התיקרה שלך..לא..תיקרת גבס מוסיפה לאקוסטיקה כי היא מפרידה בין התיקרה הקיימת לתיקרה שרואים..ולכן התיקרה הצפה לא תיפגע ואפילו תוסיף..כם אני בימים אלה עושה תיקרה צפה בחדר..
וגם ככל שהחלל מלא בחפצים,ספות,שידות,ארונות וכדומה..יש יותר שבירה של גלים ולכן אין הד..מה שנותן אקוסטיקה..
קח לדוגמא דירה חדשה,ריקה..כמה הד נכון?..שממלאים במיטה,ארון וכו' ההד פוחת..
ולגבי התיקרה שלך..לא..תיקרת גבס מוסיפה לאקוסטיקה כי היא מפרידה בין התיקרה הקיימת לתיקרה שרואים..ולכן התיקרה הצפה לא תיפגע ואפילו תוסיף..כם אני בימים אלה עושה תיקרה צפה בחדר..
וגם ככל שהחלל מלא בחפצים,ספות,שידות,ארונות וכדומה..יש יותר שבירה של גלים ולכן אין הד..מה שנותן אקוסטיקה..
קח לדוגמא דירה חדשה,ריקה..כמה הד נכון?..שממלאים במיטה,ארון וכו' ההד פוחת..
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אקוסטיקה הוא לא דבר אבסולוטי.
אלמנטים שונים יכולים לשפר (אם יש בעיות) או להרע.
כל מקרה לגופו.
בד"כ בסלונים ביתיים לרוב יש החזרות רבות מידי, כך שתקרה צפה מחוררת עם צמר סלעים יכול לגרום לבליעה, בעיקר בתחום הגבוהים, שם יש את רוב בעיות ההחזרה ולכן, סביר להניח שזה יישפר, אם עושים את זה נכון.
אלמנטים שונים יכולים לשפר (אם יש בעיות) או להרע.
כל מקרה לגופו.
בד"כ בסלונים ביתיים לרוב יש החזרות רבות מידי, כך שתקרה צפה מחוררת עם צמר סלעים יכול לגרום לבליעה, בעיקר בתחום הגבוהים, שם יש את רוב בעיות ההחזרה ולכן, סביר להניח שזה יישפר, אם עושים את זה נכון.