גרסת ה Blueray הטובה ביותר ל AVATAR
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
Avatar 2009 1080p Blu ray CEE AVC DTS HD MA 5 1big27 כתב:שלום לכולם,
מישהו יכול בבקשה לומר לי מה הגרסא הטובה ביותר לצפייה בסרט בלוריי
יש כל כך הרבה גרסאות ואני פשוט לא מצליח להבין מה הטובה ביותר
ואם אפשר גם עם תרגום בעברית ...
תודה רבה...
סה"כ 49.46GB
כולל תרגום עברית.
- amitshental
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 4
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
יחסית גרסה מיותרת הורדתי גרסה של 11GB FULLHD רץ לא פחות ממושלם
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14362
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1221 פעמים
Blu ray ? לא הגיוני....כנראה MKV 1080Pamitshental כתב:יחסית גרסה מיותרת הורדתי גרסה של 11GB FULLHD רץ לא פחות ממושלם...
אני הורדתי CEE, בלוריי מלא עם תרגום מובנה בעברית. אבל כמו שמישהו כתב פה, יש עם הגרסה הזאת קצת בעיות ב C-200. אז אולי עדיף להוריד את גרסת EUR (אותו דבר כמו CEE רק בלי כתוביות בעברית), ואתה יכול להשתמש במדריך באתר להוספת כתבויות לקובץ בלוריי.
- spacedude
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3505
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 160 פעמים
בגרסה הזאת התמונה ביחס 16X9 ולא 2.39X1istarmini כתב:Avatar 2009 1080p Blu ray CEE AVC DTS HD MA 5 1big27 כתב:שלום לכולם,
תודה רבה...
סה"כ 49.46GB
כולל תרגום עברית....
- esloan
- חבר ותיק

- תגובות: 2796
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 204 פעמים
כל הגרסאות שיצאו עד כה לא מתנגנות טוב על ה C200 (כן, הורדתי את כולן).ds123 כתב:אני הורדתי CEE, בלוריי מלא עם תרגום מובנה בעברית. אבל כמו שמישהו כתב פה, יש עם הגרסה הזאת קצת בעיות ב C-200. אז אולי עדיף להוריד את גרסת EUR (אותו דבר כמו CEE רק בלי כתוביות בעברית), ואתה יכול להשתמש במדריך באתר להוספת כתבויות לקובץ בלוריי....
הכי טוב, להוריד גרסת REMUX, לפתוח אותה עם MKV Extract להכניס את הקבצים ל tsMuxer (כולל להעתיק את הטקסט של הפרקים מ Mediainfo) ולסגור במבנה BD מלא. למי שצריך אפשר לצרף כתוביות מובנות (לתוך tsMuxer) או חיצוניות.
מה מקבלים? פורמטים חדשים, כתוביות, איכות וידאו מקור וניגון ב c200.
מה מפסידים? תפריטים.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

זו הגירסה הנכונה 1.78:1 (או במילים אחריות 16X9)spacedude כתב:בגרסה הזאת התמונה ביחס 16X9 ולא 2.39X1istarmini כתב:Avatar 2009 1080p Blu ray CEE AVC DTS HD MA 5 1big27 כתב:שלום לכולם,
תודה רבה...
סה"כ 49.46GB
כולל תרגום עברית.......
http://www.blu-ray.com/movies/Avatar-Blu-ray/7847/
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

למה להוריד REMUX ?erezsolan כתב:כל הגרסאות שיצאו עד כה לא מתנגנות טוב על ה C200 (כן, הורדתי את כולן).ds123 כתב:אני הורדתי CEE, בלוריי מלא עם תרגום מובנה בעברית. אבל כמו שמישהו כתב פה, יש עם הגרסה הזאת קצת בעיות ב C-200. אז אולי עדיף להוריד את גרסת EUR (אותו דבר כמו CEE רק בלי כתוביות בעברית), ואתה יכול להשתמש במדריך באתר להוספת כתבויות לקובץ בלוריי....
הכי טוב, להוריד גרסת REMUX, לפתוח אותה עם MKV Extract להכניס את הקבצים ל tsMuxer (כולל להעתיק את הטקסט של הפרקים מ Mediainfo) ולסגור במבנה BD מלא. למי שצריך אפשר לצרף כתוביות מובנות (לתוך tsMuxer) או חיצוניות.
מה מפסידים? תפריטים....
אני הורדתי את הגירסה המלאה (מעל 50GB) וממנה לקחתי את הקובץ הגדול והעברתי ו ל TSMUXER והוצאתי מבנה BD חדש, בלי התפריטים ,אבל עם סאונד HD וכתוביות חיצוניות.
אחרי השוואה בין מספר גרסאות שהורדתי הגעתי למסקנה שהגרסאות של ה 10GB פלוס/מינוס לא עושות חסד כלל
עם איכות התמונה המצויינת של הסרט הזה. הגרסה של esir אוכלת את כולם ונראית 99.99% כמו הבלו ריי. פשוט
מוסיפים לגרסה את הפסקול ב HD + כתוביות וחוסכים מקום וכאב ראש מיותר.
עם איכות התמונה המצויינת של הסרט הזה. הגרסה של esir אוכלת את כולם ונראית 99.99% כמו הבלו ריי. פשוט
מוסיפים לגרסה את הפסקול ב HD + כתוביות וחוסכים מקום וכאב ראש מיותר.
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
למה צריך תפריטים ?sYn כתב:גרסת CEE צריכה לעבור קצת שיפוץ בשביל לרוץ על פופקורן C-200 וגם אין תפריטים....
הסרט צריך להתחיל בסרט. כל ההתעסקות בתפריטים היא מטופשת במקרה הטוב.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- esloan
- חבר ותיק

- תגובות: 2796
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 204 פעמים
כי ב REMUX יש נתונים לגבי הפרקים שניתן להעתיק ל tsMuxer (אפשר לראותם בעזרת mediainfo).istarmini כתב:למה להוריד REMUX ?erezsolan כתב:כל הגרסאות שיצאו עד כה לא מתנגנות טוב על ה C200 (כן, הורדתי את כולן).ds123 כתב:אני הורדתי CEE, בלוריי מלא עם תרגום מובנה בעברית. אבל כמו שמישהו כתב פה, יש עם הגרסה הזאת קצת בעיות ב C-200. אז אולי עדיף להוריד את גרסת EUR (אותו דבר כמו CEE רק בלי כתוביות בעברית), ואתה יכול להשתמש במדריך באתר להוספת כתבויות לקובץ בלוריי....
מה מפסידים? תפריטים....
אני הורדתי את הגירסה המלאה (מעל 50GB) וממנה לקחתי את הקובץ הגדול והעברתי ו ל TSMUXER והוצאתי מבנה BD חדש, בלי התפריטים ,אבל עם סאונד HD וכתוביות חיצוניות....
אם אתה לוקח את הקובץ הגדול מ BD מלא, ברירת המחדל של ה tsMuxer היא לייצר פרק כל 5 דקות עגולות ולא לפי מה שמוגדר בסרט.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

הייerezsolan כתב:כי ב REMUX יש נתונים לגבי הפרקים שניתן להעתיק ל tsMuxer (אפשר לראותם בעזרת mediainfo).istarmini כתב:למה להוריד REMUX ?erezsolan כתב:כל הגרסאות שיצאו עד כה לא מתנגנות טוב על ה C200 (כן, הורדתי את כולן).ds123 כתב:אני הורדתי CEE, בלוריי מלא עם תרגום מובנה בעברית. אבל כמו שמישהו כתב פה, יש עם הגרסה הזאת קצת בעיות ב C-200. אז אולי עדיף להוריד את גרסת EUR (אותו דבר כמו CEE רק בלי כתוביות בעברית), ואתה יכול להשתמש במדריך באתר להוספת כתבויות לקובץ בלוריי....
מה מפסידים? תפריטים....
אני הורדתי את הגירסה המלאה (מעל 50GB) וממנה לקחתי את הקובץ הגדול והעברתי ו ל TSMUXER והוצאתי מבנה BD חדש, בלי התפריטים ,אבל עם סאונד HD וכתוביות חיצוניות....
אם אתה לוקח את הקובץ הגדול מ BD מלא, ברירת המחדל של ה tsMuxer היא לייצר פרק כל 5 דקות עגולות ולא לפי מה שמוגדר בסרט....
מה חשוב כל כך ענין הפרקים?
אני לוחץ PLAY בהתחלה , PAUSE באמצע (עבור שרותים)ו STOP בסוף.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים