רוצים תמיכה בפלאש ללא אנדרואיד 2.2?

אפליקציות, מערכות הפעלה של גוגל אנדרויד - ginger bread, ice cream sandwich, froyo, jelly bean
שלח תגובה
Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73306
שם מלא: ערן
נתן תודות: 646 פעמים
קיבל תודות: 3163 פעמים

שליחה #1 

http://www.bit-tech.net/news/bits/2010/ ... -android/1

Skyfire מציגה דפדפן בגירסה 2 בטא שמאפשר הצגת פלאש על האנדרואיד ללא צורך בשידרוג לאנדרואיד 2.2 שעדיין לא יצא. הדפדפן עובד בשיטת הענן, קרי מבצע עיבוד "כבד" על שרתי החברה מה שחוסך את העבודה מהכשיר שברשותכם ומאפשר זמן סוללה ארוך יותר ועיבוד שבד"כ לא היה יכול להתבצע על המכשיר. כרגע הדפדפן ינגן רק ווידאו בפלאש ולא משחקים בפלאש, לדיברי החברה יש מספיק משחקים במרקט.

החברה מבטיחה תמיכה בSilverlight, ב Windows Media וב Quicktime בגירסאות עתידיות.

נשמע מעניין, רק חבל שאני לא מצליח למצוא את זה במרקט- כנראה חסום לישראלים :|

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78853
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5390 פעמים

שליחה #2 

לא אוהב את הרעיון של עיבוד מהענן.

Avi_h
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1762
נתן תודות: 79 פעמים
קיבל תודות: 53 פעמים

שליחה #3 

oferlaor כתב:לא אוהב את הרעיון של עיבוד מהענן.
...
באופן כללי או במקרה הזה?

במקרה הזה, במה זה שונה מסתם רינדור של כל שפת תכנות לHTML בצד השרת?

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029
נתן תודות: 201 פעמים
קיבל תודות: 513 פעמים

שליחה #4 

Huber,
זה לא חסום במרקט, זה פשוט לא שם, כנס לקישור הבא ותוריד את הדפדפן:
http://get.skyfire.com/dl_android.php
ותתקין אותו לבדך על המכשיר (דרך העתקה ל SD של המכשיר והתקנה משם)

הנה משהו שכתבתי עליו (Huber, אולי תוסיף שם בשרשור גם קצת תוכנות וטיפים טובים שנחשפת אליהם (Y) ):
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 27#1099027

ת'אמת התקנתי את ה SkyFire על הנקסוס והוא עושה רושם של דפדפן מאוד מהיר ואיכותי, העניין הוא שגם הדפדן הפנימי עושה עבודה מעולה לכן צריך לשחק איתו עוד קצת על מנת להחליט מי נוח יותר. אגב, כרגע אני נמצא עם ה ROM של ה Desire על הנקסוס שלי וב ROM הזה כבר יש תמיכה ב Flash 10.1 (בכלל התמיכה כבר קיימת במכשיר ה Desire מכיוון ש HTC מימשו גירסת ביטא של ה Flash 10.1 עם עוד הרבה תוספות ב ROM שלהם). כמו שנרשם, התמיכה ל Flash צריכה להגיע בקרוב בגירסת האנדרואיד 2.2 (השמועות מדברות על ה 19 לחודש). טוב, אחרי שהתרשמתי מהממשק של ה Desire (החבר'ה מה HTC באמת עשו עבודה יפה בממשק ה Sense UI שלהם) אני אחזור ל ROM המרכזי שלי בנקסוס

עידכון קטן:
ה SkyFire באמת קיים במרקט וחסום להורדה למשתמשים בישראל (אני מדמה את המכשיר שלי להיות מכשיר של T-Mobile ולכן זה מאופשר אצלי). עדיין, ניתן להתקין את זה ישירות מהאתר של SkyFire וככה לעקוף את המרקט

עידכון נוסף:
ה SkyFire לא מצליח לנגן סרטון בתוך הודעה בפורום כאן (הוידאו מוצג כרקע לבן בלי אפשרות לבחור בו), אבל מהאתר של YouTube הוא מנגן סירטונים בצורה יפה מאוד (הוא פותח חלון יעודי לוידאו המנוגן)

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #5 

osherov - לי יש סמסונג גלקסי "מיושן" שרץ על אנדרואיד 1.5 ככה שאני לא חושב שאני לרוונטי לשרשור ההוא. תשנה את הכותרת ל"התרד המלא לאנדרואיד" וגם אני אשתתף :wink:

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #6 

עזוב,
רוב התרד ידבר על תוכנות לאנדרואיד ולכן אתה והמכשיר שלך רלוונטים לגמרי :roll:
כרגע אין הרבה בעלי אנדרואיד באתר אבל עם קצת סבלנות הם יגיעו :wink:

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #7 

osherov - אני לא טרחתי להיכנס לת'רד בגלל הכותרת שלו, אני מניח שאחרים כמוני עשו אותו הדבר. תשנה את השם ככה שאנשים יבינו שזה ריכוז המלצות לאנדרואיד ואני אתן שם מרוכז את כל ההמלצות שלי לתוכנות ומשחקים.

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #8 

Huber כתב:osherov - אני לא טרחתי להיכנס לת'רד בגלל הכותרת שלו, אני מניח שאחרים כמוני עשו אותו הדבר. תשנה את השם ככה שאנשים יבינו שזה ריכוז המלצות לאנדרואיד ואני אתן שם מרוכז את כל ההמלצות שלי לתוכנות ומשחקים.
...
שיניתי, תתחיל לעבוד :)
http://www.hometheater.co.il/vt111702

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #9 

osherov, לא מתחיל לפני שנסכם תנאי העסקה. אתם נותנים תנאים סוציאליים מלאים? רכב צמוד? ביטוח שיניים? :roll:

:lol:

הנה כמה תוכנות שאני מצאתי שימושיות, בשביל למצוא אותן פשוט תקישו בחיפוש במרקט את השם:

barcode scanner - האפליקציה סורקת ברקודים בעזרת המצלמה ואם הברקוד הוא קישור, נותנת גישה ישירה לדף האינטרנט בלחיצה אחת. אם זה ברקוד של מוצר היא תתן את התוצאות בגוגל על מסך הטלפון.
התוכנה מאד שימושית ומאפשרת לסרוק ברקודים ממסך המחשב בקלות ולהגיע לעמוד ההורדה בזריזות מבלי הצורך לחפש במרקט.

ringdroid - אפליקציה חינמית, שמאפשרת לערוך ישירות מהמכשיר את קבצי המוסיקה לרינגטונים או צלילי התראה ולהגדירם במכשיר.

waze - אפליקצית ניווט חינמית וקהילתית.
ניווט קולי, מצב הפקקים, מכמונות מהירות, מלכודות משטרה, נקודות עניין ועוד.
אפליקציה ישראלית שלשעבר נקראה freemap על בסיס קוד פתוח ישנה אפשרות להוריד את כל המפה אליכם למכשיר וכך לחסוך בדאטה וכמובן שהכל בעברית מלאה.

NetCounter - התוכנה מאפשר שליטה על התעבורת רשת, בין אם רשת סלולר ובין רשת WIFI.
יש אפשרות לכוון counters שונים לפי הזמנים שאתם רוצים (לדוג, אם לפי חישוב חברת הסלולר חבילת האינטרנט שלי מתחילה ונגמרת ב 13 לחודש, אז יש לי מונה שסופר לי כמה תעבורה ברשת סלולר יש לי בכל חודש בין 13 ל 13...)
היא מציגה את הנתונים באופן נוח ומאפשר קבלת התראות כשמגיעים לאחוז מסויים משימוש שהוגדר.

מאוד שימושית למי שאין חבילת תעבורה סלולרית חופשית (או גדולה מאוד)

car mode - היתה במרקט עכשיו לא, חיפוש מהיר יצא אותה בגוגל, אני גם מצרף קישור.

בלחיצת כפתור גורמת לכך שכל שיחה שתתקשבל או שתחייגו תהיה ישר במצב ספיקר.
מאוד מאוד שימושי. אני משתמש בזה בתור הדיבורית ברכב אחרי הגברת הספיקר עובד מעולה.

http://heroil.wordpress.com/2009/10/12/ ... %95%D7%9C/

המידע נלקח מפה, בלינק הזה גם תוכלו למצוא המלצות לעוד לא מעט תוכנות שימושיות (לי אישית לא, להרבה אחרים כנראה שכן):

http://iandroid.co.il/phpBB3/topic1091-20.html

שלח תגובה

חזור אל “Android - אנדרויד”