דגמים חדשים של LG
בוקר טוב,
כולם מדברים על הדגמים החדשים של samsung שיגיעו כנראה ביוני.
גם ל LG יש את סדרת infinia החדשה שכבר נמצאת בשוק בעולם וקיבלה ביקורות מצויינות.
למישהו יש מושג מתי הדגמים החדשים האלו של LG אמורים לנחות בארץ הקודש?
למישהו יש מושג מתי הדגמים החדשים האלו של LG אמורים לנחות בארץ הקודש?
- אורי_קבוצת_חי
- עוסק בתחום

- תגובות: 107
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
שלום לכולם,dahanran כתב:בוקר טוב,
למישהו יש מושג מתי הדגמים החדשים האלו של LG אמורים לנחות בארץ הקודש?...
בעוד חודש וחצי, במחצית חודש יוני יושקו כל הסדרות החדשות של LG.
פירוט לגבי הסדרות והדגמים נמסור בהמשך.
בברכה,
אורי, נציג קבוצת ח.י
קבוצת ח.י תשמח לעמוד לשירותכם בכל שאלה
- אורי_קבוצת_חי
- עוסק בתחום

- תגובות: 107
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
היי נילס,nils3373 כתב:אורי,
זה כולל גם דגמי 3D?...
מסכי התלת מימד צפויים להגיע לארץ לקראת אמצע יולי.
קבוצת ח.י תשמח לעמוד לשירותכם בכל שאלה
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4687
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
אולי אותך הוא יבאס אבל תחשוב על כמות האנשים שכן ירוויחו מהמהלך הזה... כולל כמובן את סמסונג, פנסוניק וסוני שכנראה יצטרפו קצת יותר מאוחר לחגיגה... מצפה בכיליון עיניים לסידרת הביקורות של עופר.אוריה כתב:אורי,
רק אל תבאס אותי עכשיו ותגיד לי שחודש אחרי שקניתי יהיה משהו יותר טוב....
להזכירך קניתי את הפלזמה PK550.
אוריה...
- gechts
- חבר ותיק

- תגובות: 2509
- שם מלא: שלומי גכט
- נתן תודות: 114 פעמים
- קיבל תודות: 201 פעמים
כולם מדברים..? מי זה כולם, חוץ מהעובדה שסמסונג מעניינת יותר.. את העולם מ LG
קשה לי להאמין שמסכי LG יגיעו לרמה של הסמסונג, או הפיליפס, או SONY,
לרוב, מוצרים טובים אבל ליגה אחת למטה, וסליחה מראש אם אורי שעובד בח.י קורא את דבריי בשרשור,
אין בכוונתי להתנגח, אבל כשם שיונדאי ברכבים אינה ברמה של AUDI כך לגבי LG
LG מייצרים מוצרים טובים ויחס תמורה למחיר מעולים, אבל אני עדיין חושב שהמוצרים של סמסונג טובים יותר.
ושוב אין בכוונתי לעורר פרובוקציה, אלא להביע דיעה אישית, לאחר שכל פעם מחדש "נפלתי" עם מוצרי LG
כולל המסך מחשב LED 24 אינץ' של LG שקניתי עכשיו, שחוץ משכתוב עליו LED, אין לו שום ייתרון על מסך
LCD רגיל, אפילו רמת השחור לא משהו, שוב דעתי ויסלחו לי כל אלה שחולקים עליי.
לרוב, מוצרים טובים אבל ליגה אחת למטה, וסליחה מראש אם אורי שעובד בח.י קורא את דבריי בשרשור,
LG מייצרים מוצרים טובים ויחס תמורה למחיר מעולים, אבל אני עדיין חושב שהמוצרים של סמסונג טובים יותר.
ושוב אין בכוונתי לעורר פרובוקציה, אלא להביע דיעה אישית, לאחר שכל פעם מחדש "נפלתי" עם מוצרי LG
כולל המסך מחשב LED 24 אינץ' של LG שקניתי עכשיו, שחוץ משכתוב עליו LED, אין לו שום ייתרון על מסך
LCD רגיל, אפילו רמת השחור לא משהו, שוב דעתי ויסלחו לי כל אלה שחולקים עליי.
Re: כולם מדברים..? מי זה כולם, חוץ מהעובדה שסמסונג מעניינת יותר.. את העולם מ LG
אתה חי בעולם שמרן לכן לא ראית את הנולד ,אני כןgechts כתב:קשה לי להאמין שמסכי LG יגיעו לרמה של הסמסונג, או הפיליפס, או SONY,
LCD רגיל, אפילו רמת השחור לא משהו, שוב דעתי ויסלחו לי כל אלה שחולקים עליי....
א) LG הופכת לחברה הכי גדולה בעולם בתחום ה AV ,על פי הערכות בתחום הפלאזמות ו
וה LED, היא תהייה במקום הראשון ב 2010 בעולם , כ 25 מיליון פלאזמות ימכרו ב 2010 ,כבר
בישראל היא היא בעלת פלח שוק הכי גדול.
ב) LG הראשונה שהביאה את בשורת העיצוב לתחום ה AV,בעיקר ה ONELAYER שזה שטוח אבסולטי ,אני מודיע
לך שאני לא מחליף את הפלאזמה של באף אחת אחרת כולל פיוניר דור 9.
ג) התמונה ב LG חדה ברורה מאד בשידורי SD,כמות השבחים של הקהל הישראלי ל PQ300 מדברת בעד עצמה .
ד) רמת השחור, HDGURU פרסם מאמר על הסדרה החדשה של פלאזמה LG ובו קבע שרמת השחור
של LG שווה לרמת השחור של פנסוניק G20,כך בחשבון את העיצוב לעומת פנסוניק שהם הכי גרועים בשוק ,רמת
הבנייה והכיול המקצועי ,LG עברה את פנסוניק .
ה) פצ'רים \ עזרים מעבר למקובל ,בכל מוצר של LG אתה מקבל יותר ,יותר USB ,DIVX HD ,מוזיקה,שן כחולה
והיום DNLA וחיבור אלחוטי מקופסא חיצונית והתפריט בעברית ,כלומר במוצר ממוצע של LG אתה מקבל הרבה
יותר מכל חברה אחרת ,שאת העזרים האלה בחברה אחרת תוכל לראות רק במוצרי פרימיום,לכן LG מוכרת יותר
בעולם ,כי אתה מקבל תמורה .
ו) LG מכניסה ראשונה את OLED לאירופה כבר השנה .
המסקנה היא שאתה חי קצת בעבר ואכן בעבר LG הייתה פחות טובה.
בעיניי המותג SONY עשה את ה צלילה הכי חדה .
בטח לא תזכרו,אבל כתבתי פה בפורום לפני 8 חודשים על זה שכתבתי אימייל ל LG העולמית על הסתרת
הרמקולים ולדעתי זה לא הכי טוב ומוריד את רמת השמיעה של הרמקולים בעיקר בתדרים הגבוהים
לכן כדאי לתת לצרכן להחליט ואכן LG הוציאה מסך פלאזמה עם
רמקולים חיצונים ,גלויים לעין עם מערכת סאונד .
http://www.hye.co.il/catalog/products.a ... bcatid=287
הרמקולים ולדעתי זה לא הכי טוב ומוריד את רמת השמיעה של הרמקולים בעיקר בתדרים הגבוהים
לכן כדאי לתת לצרכן להחליט ואכן LG הוציאה מסך פלאזמה עם
רמקולים חיצונים ,גלויים לעין עם מערכת סאונד .
http://www.hye.co.il/catalog/products.a ... bcatid=287
- gechts
- חבר ותיק

NEW_WAVE
אני לא יודע באיזה כוכב לכת אתה חי, אבל בזה שאני חי בו (כדור הארץ), זה לא המצב,
להשוות בין LG לבין SONY, זה עדיין כמו להשוות
בין בכוניות של יונדאי למכונית של לקסוס, או של AUDI.
ודרך אגב אין לי מסך של SONY.
אם תקרא טוב בין השורות את מה שכתבתי, תבין שאין לי שום דבר רע לגבי LG, אני פשוט לא חושב שהיא עומדת
בחזית החברות, ובצורה יפה והוגנת, גם המחיר של המוצרים שלה לא כזה...
לגבי הועבדה שכנראה נעלבת ממה שכתבתי, כי קנית איזה מוצר שלהם, עזוב אותך זאת לא הכוונה שלי,
אבל רמוקלים נסתרים, לא הופכים מסך להיות חזית הטכנולגיה...
אם תקרא טוב בין השורות את מה שכתבתי, תבין שאין לי שום דבר רע לגבי LG, אני פשוט לא חושב שהיא עומדת
לגבי הועבדה שכנראה נעלבת ממה שכתבתי, כי קנית איזה מוצר שלהם, עזוב אותך זאת לא הכוונה שלי,
אבל רמוקלים נסתרים, לא הופכים מסך להיות חזית הטכנולגיה...
איזה מזל שאין ל LG מנהלים כמוך ,אחרת לא היו במקום הראשון במכירות בכל העולם,עובדה שזה זה מצליחgechts כתב:NEW_WAVE
אבל רמוקלים נסתרים, לא הופכים מסך להיות חזית הטכנולגיה......
ו SONY יורד במכירות באופן יחסי ,אתה חי בעבר ובעתיד LG תקעה יתד רציני ,
אם תקרא את HDGURU בסדרה האחרונה
של הפלאזמות ו LED יש קפיצה ושיוון לפנסוניק ברמת השחור ,תוסיף לזה את העיצוב ,פיצ'רים בכל דגם
רגיל ואתה מקבל נתח שוק הכי גדול בעולם,לדוגמא : באתר זה אין המלצות על LG ובכל זאת היא
עם פלח שוק הכי גדול בישראל ,איך זה??? .
- gechts
- חבר ותיק

איך זה..??
ישראלים א-ו-ה-ב-י-ם לקנות זול וטוב, ולא מחפשים מוצרי פרימיום למיניהם...!! (לטוב ולרע).
עכשיו אני מאוד אשמח שתראה לי איפה כתוב שהם מקום ראשון בעולם... כי אני לא יודע מאיפה הבאת את זה..
במקרה יצא לי לאחרונה לעבוד במקום עבודתי עם נציגים מארה"ב.. ושם מבחינת מס' 1 ברכישות יש 2 מסכים עקריים.
SAMSUNG, VIZIO לפי מה שהם תיארו.. ה LG לא נתפסת או נמכרת שם בצורה רצינית.
פה בארץ, יש מקום 1 שמוכר הרבה LG וזה מחסני חשמל.
ושוב LG מותג נחמד אבל לא יותר מזה, אתה מחפש בכוח להצדיק את זה שקנית מסך שלהם, שזה בסדר.
אבל לי אין כוונה לגרור את זה לוויכוח אין-סופי.
אתה כנראה עוד ישראלי ממוצע, שרכש מוצר ממוצע וחושב שזה מס' 1..
שוב אני אקביל את זה לעולם הרכב,
שים לב שיונדאי גטס שזה לדעתי רכב נוראי (ולדעת רבים), הייתי תקופה ארוכה מקום 1
בטבלת המכירות בקטגוריית הסופר-מיני, חברות הליסינג וההשכרה רכשו אותן כמו לחמניות חמות..
זה הופך את הגטס לקוראנית טובה..?? (ממש לא - כנ"ל לגבי המותג הקוראני LG).
ישראלים א-ו-ה-ב-י-ם לקנות זול וטוב, ולא מחפשים מוצרי פרימיום למיניהם...!! (לטוב ולרע).
עכשיו אני מאוד אשמח שתראה לי איפה כתוב שהם מקום ראשון בעולם... כי אני לא יודע מאיפה הבאת את זה..
במקרה יצא לי לאחרונה לעבוד במקום עבודתי עם נציגים מארה"ב.. ושם מבחינת מס' 1 ברכישות יש 2 מסכים עקריים.
ושוב LG מותג נחמד אבל לא יותר מזה, אתה מחפש בכוח להצדיק את זה שקנית מסך שלהם, שזה בסדר.
בטבלת המכירות בקטגוריית הסופר-מיני, חברות הליסינג וההשכרה רכשו אותן כמו לחמניות חמות..
זה הופך את הגטס לקוראנית טובה..?? (ממש לא - כנ"ל לגבי המותג הקוראני LG).
שוב אני חוזר אם אתה הייתה מנהל של מוצר הוא היה נופל ,אתה מקובע ,כתבתי וקראתי ש LG הם הספקיםgechts כתב:איך זה..??
זה הופך את הגטס לקוראנית טובה..?? (ממש לא - כנ"ל לגבי המותג הקוראני LG)....
של מוצרי חשמל מספר 1 כיום במזרח התיכון\מדינות ערב והמזרח הרחוק ובמקום השני העולמי
זה מוסמך ולפי התחזיות של LG הם יהיו במקום הראשון ב 2012 ,ההשוואה למכוניות אינה במקום כי לא השוות
את אותו סוג מוכנית למטרה !!! כמו שלא תשווה משאית לקרגו .או טלוויזה SDרגילה ל LCD FULL HD.
האיבזור במכוניות הוא ההבדל במחיר, ,תאכל'ס לפעמים זה אותו מנוע ,אבל האיבזור,תא המטען ,נפח מנוע
וגלגלים,עור, מסכים ,DVD וגאג'טים למינהם והעלות ביורו מייקרים את המוצר שנקרא מרצדס ,
מולו השוק האיסייתי מייצרים מוצר זהה לאותו פלח שוק ,מוצר
פרמיום בנפח זהה למנוע מרצדס ,לא פחות טוב ובהבדל של 40% יותר זול ,לכן תאכל'ס מכוניות מהמזרח בדרגת פרמיום יותר אמינות ויותר זולות מהרבה מרצדסים שנכנסים למוסך ,מה שאומר שלא תמיד יקר יותר הוא טוב יותר ,כי שוב אתה משלם על מושבי עור וגאג'טים למינהם .
The company is the second largest maker of TV sets in the world. With every design of his television sets, LG has won multiple awards that recognize not only in design but also in its high-performance multimedia and entertainment in addition to its high quality and durability. The company has announced that it is likely to become the first producer of TVs for 2012 because it will sell a substantial amount of equipment to try to overtake arch-rival Samsung.
- gechts
- חבר ותיק

עזוב אני עוצר כאן,
אני לא יודע איזו היפנוזה עברת ע"י LG או משהו כזה,
ואני רואה שאנחנו לא נצא מזה, אתה תמשיך לקנות מוצרי LG וככה, נחייה בשלום, אני לא יודע אם שמת לב,
אבל אתה "קבעת" נחרצות ש LG "עברה" את פנסוניק ע"י כך שהשחורים של ה LED שלה ברמה של פנסוניק..
לא יודע מאיפה הבאת את השטות הזאת, והחלטת שאם מתקיימת משוואה דמיונית של שחור שווה + עיצוב טוב יותר
אזי - LG חברה טובה יותר. אתה חי באיזה סרט, שאני לא יודע מאיפה הבאת אותו, וכרגע כמו שאתה רשמת, LG
שואפת!! להיות מספר 1 עד 2012, נחייה ונראה, כרגע SAMSUNG מחזיקה את נתח השוק הגדול ביותר, ולא נראה לי
שהם הולכים לוותר על זה בקלות כזאת.
בכל מקרה תכתוב מה שאתה רוצה כאן זה לא ממש מעניין אותי, אני עוצר כאן רק מסיבה אחת, והיא לשמור על רמה גבוהה
של תכנים בפורום, ולא לנהל וויכוח טיפשי (ועוד איתך) בסגנון "אבא שלי גדול יותר".
ואני רואה שאנחנו לא נצא מזה, אתה תמשיך לקנות מוצרי LG וככה, נחייה בשלום, אני לא יודע אם שמת לב,
אבל אתה "קבעת" נחרצות ש LG "עברה" את פנסוניק ע"י כך שהשחורים של ה LED שלה ברמה של פנסוניק..
לא יודע מאיפה הבאת את השטות הזאת, והחלטת שאם מתקיימת משוואה דמיונית של שחור שווה + עיצוב טוב יותר
אזי - LG חברה טובה יותר. אתה חי באיזה סרט, שאני לא יודע מאיפה הבאת אותו, וכרגע כמו שאתה רשמת, LG
שואפת!! להיות מספר 1 עד 2012, נחייה ונראה, כרגע SAMSUNG מחזיקה את נתח השוק הגדול ביותר, ולא נראה לי
בכל מקרה תכתוב מה שאתה רוצה כאן זה לא ממש מעניין אותי, אני עוצר כאן רק מסיבה אחת, והיא לשמור על רמה גבוהה
של תכנים בפורום, ולא לנהל וויכוח טיפשי (ועוד איתך) בסגנון "אבא שלי גדול יותר".
לגבי LED הסדרה החדשה קיבלה ציון טוב מאד על רמת השחורים 1:5,000,000.gechts כתב:עזוב אני עוצר כאן,
של תכנים בפורום, ולא לנהל וויכוח טיפשי (ועוד איתך) בסגנון "אבא שלי גדול יותר"....
לגבי ההשוואה לפנסוניק היא לגבי
מסכי הפלאזמה PK950 שנבדקה על ידי HDGURU שהוא בין הכותבים הכי מוכשרים על פי
האתר הזה,הוא כתב שרמת השחור זהה לסדרת G20 של פנסוניק ,תוסיף את הבנייה ,עיצוב והמחיר ותקבל מוצר
טוב יותר של LG . שוב אתב מקובע בדעה, לכן טוב שאתה לא מנהל מוצר ב LG .
אגב יש לי מכשיר גם של סמסמונג ואני גם מרוצה.
- אוריה
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2813
- שם מלא: אוריה גלזמן
- נתן תודות: 191 פעמים
- קיבל תודות: 63 פעמים
חברים יקרים,
הרשו לי לומר מילה או שתיים...
אני לקוח מאוד ותיק של LG ויש לי פלאזמה שלהם שקנתי עוד בשנת 2004. מאז החלפתי 3 פלאזמות ולפני שבועיים קיבלתי את החדשה שלהם PK550 בגודל 50".
בנוסף יש לי עוד 2 מסכי מחשב שלהם.
בגדול - יש לחברה הזו מוצרים מעולים ללא ספק.אבל המדידה לא צריה להיות היכן רואים יותר טוב.... ברור שהם לא נחשבים לטובים ביותר בתחום.פלאזמות של פנסוניק V10 ובוודאי של פיוניר נותנים תמונה טובה יותר.
לגבי סמסונג אני לא מרחיב כי זה פשוט בעיני המתבונן.
הבחינה צריכה להיות של עלות תועלת ובקטע הזה הם בהחלט מספר 1. המוצרים שלהם זולים יחסית ונותנים תמורה מלאה לכסף.מסך 50" של LG יעלה כ 6500 אלף בעוד שמסך V10 של פנסוניק יעלה סביב ה 11K.
האם זה שווה את ההפרש ? לדעתי לא.
אוריה
הרשו לי לומר מילה או שתיים...
אני לקוח מאוד ותיק של LG ויש לי פלאזמה שלהם שקנתי עוד בשנת 2004. מאז החלפתי 3 פלאזמות ולפני שבועיים קיבלתי את החדשה שלהם PK550 בגודל 50".
בנוסף יש לי עוד 2 מסכי מחשב שלהם.
בגדול - יש לחברה הזו מוצרים מעולים ללא ספק.אבל המדידה לא צריה להיות היכן רואים יותר טוב.... ברור שהם לא נחשבים לטובים ביותר בתחום.פלאזמות של פנסוניק V10 ובוודאי של פיוניר נותנים תמונה טובה יותר.
לגבי סמסונג אני לא מרחיב כי זה פשוט בעיני המתבונן.
הבחינה צריכה להיות של עלות תועלת ובקטע הזה הם בהחלט מספר 1. המוצרים שלהם זולים יחסית ונותנים תמורה מלאה לכסף.מסך 50" של LG יעלה כ 6500 אלף בעוד שמסך V10 של פנסוניק יעלה סביב ה 11K.
האם זה שווה את ההפרש ? לדעתי לא.
אוריה
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4687
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
NEW_WAVE,
תקרא טוב את הביקורת שצירפת בתגובה שלך. שחורים זה כנראה לא הכל בפלאזמות. ואני מצטט (www.flatpanelshd.com):
"I did miss the final touch, though, and I feel that PK950 is 100 % not on par with the best plasma TVs out there when it comes to HD reproduction."
"For some years LG has been having problems with retention (temporarily burn-in). PK950 also has some retention issues and this is a shame."
"Nevertheless, retention is still a problem on the LG plasma TVs. The same is true for Samsung. Only Panasonic has been able to eliminate retention (at least almost)."
מה שהמבקר מנסה לומר הוא שהמסך הנ"ל הוא טוב משמעותית מדגמי 2009 של LG אבל עדיין ממש לא באותה רמה עם "התותחים" שבפסגת מסכי הפלאזמה.
לידיעתך אני ממליץ די נלהב של מוצרי LG כמעט כמו של Sony, Samsung ו-Panasonic.
תקרא טוב את הביקורת שצירפת בתגובה שלך. שחורים זה כנראה לא הכל בפלאזמות. ואני מצטט (www.flatpanelshd.com):
"I did miss the final touch, though, and I feel that PK950 is 100 % not on par with the best plasma TVs out there when it comes to HD reproduction."
"For some years LG has been having problems with retention (temporarily burn-in). PK950 also has some retention issues and this is a shame."
"Nevertheless, retention is still a problem on the LG plasma TVs. The same is true for Samsung. Only Panasonic has been able to eliminate retention (at least almost)."
מה שהמבקר מנסה לומר הוא שהמסך הנ"ל הוא טוב משמעותית מדגמי 2009 של LG אבל עדיין ממש לא באותה רמה עם "התותחים" שבפסגת מסכי הפלאזמה.
לידיעתך אני ממליץ די נלהב של מוצרי LG כמעט כמו של Sony, Samsung ו-Panasonic.