pixies כתב:כמה טיפים לגבי מדיה פורטל, לפני שאתה ניגש להגדרת הערוצים שם:
1. תתקין MegaEPG כמו במדריך של staticx, כמובן עם הרבה יותר מה-5 ערוצים שהוא מגדיר שם.
2. תתקין ותגדיר על פי ההוראות כאן (על פי החלק של "הגדרה דרך תוכנת עזר חיצונית") את ה-IR Server Suite
http://www.hometheater.co.il/p1.article01552
אתה תראה לאחר מכן שה-TV3 Blaster Plugin for IR Server Suite כבר יכלול את הספרות שהגדרת בחלון ה-IR Commands.
לגבי המדיה סנטר, זה כנראה בגלל שהגדרת במדיה פורטל לעצור את ה-Services של המדיה סנטר בלשונית של ה-Additional 3rd party checks. תלחץ שוב על הכפתור הגדול שם כדי לאפשר אותם שוב, ואז אני מאמין שהמדיה סנטר יעלה לך.
...
אוקי.. אז ככה:
הגדרתי הכל לפי ההנחיות שנתת לי. אך אני תקוע עכשיו עם 2 בעיות.
1 הפלאגין XMLTV לא מצליח למשוך לי את הקובץ שמיצר הmegaEPG למרות שכיוונתי אותו לתיקיה הנכונה והקובץ קיים.
2. המדיה פורטל עדיין לא מעבירה לממיר את הפקודות באינפרא אדום. כלומר אם אני בוחר ערוץ מסויים הוא לא מעביר את זה לממיר. וכשהגדרתי ב IR Commands את המספרים אז הכל עבד (לאחר לחיצה על TEST בכל מספר הממיר קיבל את האות הנכון). חוץ מזה שאני עדיין לא מבין למה הייתי צריך להגדיר את הלחצנים עם השלט של הממיר ולא עם השלט של המדיה סנטר
כמה נתנונים שאולי יעזרו בכיוון הבעיה: א. הגדרתי את ה IR Server Suite כמו במדריך ששלחת אותי אליו. כולל החלון של הTranslator. הגדרות אלו ישר עברו לי לIR Commands - לכן שמה לא שיניתי כלום.
ב. גם את הmegaEPG הגדרתי בדיוק כמו במדריך של staticx. כולל יצירת תיקיית ה xmltv ושינוי קובץ ה megaepg.ini
ג. הוספתי פה כמה צילומי מסך שאולי יעזרו.
שאלה נוספת.. האם אני יכול להכניס במדיה פורטל סתם מספר של ערוץ והוא יעביר אותי אליו בממיר? או שאני חייב להגדיר את הערוץ הזה לפני כן? כלומר.. האם אני יכול לראות ערוצים בלי לקבל עליהם מידע ובלי כלום פשוט לראות ערוץ שלא הגדרתי?
תודה רבה..