הגדרת TV-SERVER עם WinTV-PVR-150 MCE

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
djlasmon פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 28
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום,
יש ברשותי מדיה סנטר שהרכבתי לפני כשנה +
עד לא מזמן עבדתי בשיטה מפוצלת. את הסרטים והסדרות הייתי רואה דרך המדיה פורטל ואת שידורי הטלוויזיה הייתי רואה ומקליט דרך הוינדוס מדיה סנטר.
רציתי להתקדם ולעבוד עם תוכנה אחת ושהכל יהיה בתוכה.
חיפשתי וחיפשתי מדריכים פה בפורום ולא מצאתי דרך להגדיר את הTV SERVER עם הכרטיס WinTV-PVR-150 MCE שכן הממיר מחובר לי אליו עם כבלי RCA. כל המדריכים מדברים על מצב יותר חדיש שיש קורא כרטיסים במחשב.
יש אפשרות שזה יעבוד לי באותה צורה כמו בוינדוס מדיה סנטר?

ושאלה נוספת.. איפה אני יכול למצוא התקנה מחדש למדיה סנטר של הוינדוס? מאז ששידרגתי לוינדוס 7 התוכנה לא עולה לי.. כשאני מפעיל אותה קופץ לי באג לא ברור.

תודה רבה מראש,
ומצטער על הבורות...
:D

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32984
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2317 פעמים

שליחה #2 

יש את המדריך הזה (באנגלית):
http://wiki.team-mediaportal.com/IRServ ... Card_setup
נערך לאחרונה על ידי pixies ב 03/05/2010 13:18, נערך פעם 1 בסך הכל.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

djlasmon פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

ואוו.. בדיוק מה שחיפשתי :) תודה רבה! אני אנסה...

ויש תשובה לגבי ההתקנה מחדש לוינדוס מדיה סנטר? יש רעיון?

תודה רבה!!

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC

שליחה #4 

כמה טיפים לגבי מדיה פורטל, לפני שאתה ניגש להגדרת הערוצים שם:
1. תתקין MegaEPG כמו במדריך של staticx, כמובן עם הרבה יותר מה-5 ערוצים שהוא מגדיר שם.
2. תתקין ותגדיר על פי ההוראות כאן (על פי החלק של "הגדרה דרך תוכנת עזר חיצונית") את ה-IR Server Suite
http://www.hometheater.co.il/p1.article01552
אתה תראה לאחר מכן שה-TV3 Blaster Plugin for IR Server Suite כבר יכלול את הספרות שהגדרת בחלון ה-IR Commands.

לגבי המדיה סנטר, זה כנראה בגלל שהגדרת במדיה פורטל לעצור את ה-Services של המדיה סנטר בלשונית של ה-Additional 3rd party checks. תלחץ שוב על הכפתור הגדול שם כדי לאפשר אותם שוב, ואז אני מאמין שהמדיה סנטר יעלה לך.

djlasmon פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

גדול! תודה רבה.. עידכנתי גירסאות ואני אגש למלאכה.. אני יעשה התקנה נקיה מחדש..
אם אני אתקל בבעיות אני אכתוב..
תודה רבה!

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC

שליחה #6 

בהצלחה. זה המון עבודה - צריך להוסיף ידנית ערוץ אחרי ערוץ. ממליץ מאוד לעשות אחרי זה Export של העבודה הקשה על הגדרת הערוצים לקובץ בשביל התקנות נקיות, שדרוגים וכו (לשונית Import/Export בתחתית תוכנת ההגדרות).

djlasmon פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #7 

יש מצב אתה מפנה אותי למדריך שלו? חיפשתי עכשיו ולא מצאתי.. למרות שאני זוכר שפעם עבדתי על פיו..
תודה..

וכן שכחתי לעדכן אותך שבסוף הבעיה עם המדיה סנטר הייתה החסימה של המדיה פורטל כמו שאמרת.. אז תודה שוב..

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC

שליחה #8 

יש לינק אליו בשרשור המדריכים בראש הפורום, הראשון שמופיע באגף מדיה פורטל.

djlasmon פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #9 

pixies כתב:כמה טיפים לגבי מדיה פורטל, לפני שאתה ניגש להגדרת הערוצים שם:
1. תתקין MegaEPG כמו במדריך של staticx, כמובן עם הרבה יותר מה-5 ערוצים שהוא מגדיר שם.
2. תתקין ותגדיר על פי ההוראות כאן (על פי החלק של "הגדרה דרך תוכנת עזר חיצונית") את ה-IR Server Suite
http://www.hometheater.co.il/p1.article01552
אתה תראה לאחר מכן שה-TV3 Blaster Plugin for IR Server Suite כבר יכלול את הספרות שהגדרת בחלון ה-IR Commands.

לגבי המדיה סנטר, זה כנראה בגלל שהגדרת במדיה פורטל לעצור את ה-Services של המדיה סנטר בלשונית של ה-Additional 3rd party checks. תלחץ שוב על הכפתור הגדול שם כדי לאפשר אותם שוב, ואז אני מאמין שהמדיה סנטר יעלה לך.
...
אוקי.. אז ככה:
הגדרתי הכל לפי ההנחיות שנתת לי. אך אני תקוע עכשיו עם 2 בעיות.
1 הפלאגין XMLTV לא מצליח למשוך לי את הקובץ שמיצר הmegaEPG למרות שכיוונתי אותו לתיקיה הנכונה והקובץ קיים.
2. המדיה פורטל עדיין לא מעבירה לממיר את הפקודות באינפרא אדום. כלומר אם אני בוחר ערוץ מסויים הוא לא מעביר את זה לממיר. וכשהגדרתי ב IR Commands את המספרים אז הכל עבד (לאחר לחיצה על TEST בכל מספר הממיר קיבל את האות הנכון). חוץ מזה שאני עדיין לא מבין למה הייתי צריך להגדיר את הלחצנים עם השלט של הממיר ולא עם השלט של המדיה סנטר :מבולבל:

כמה נתנונים שאולי יעזרו בכיוון הבעיה: א. הגדרתי את ה IR Server Suite כמו במדריך ששלחת אותי אליו. כולל החלון של הTranslator. הגדרות אלו ישר עברו לי לIR Commands - לכן שמה לא שיניתי כלום.
ב. גם את הmegaEPG הגדרתי בדיוק כמו במדריך של staticx. כולל יצירת תיקיית ה xmltv ושינוי קובץ ה megaepg.ini
ג. הוספתי פה כמה צילומי מסך שאולי יעזרו.

שאלה נוספת.. האם אני יכול להכניס במדיה פורטל סתם מספר של ערוץ והוא יעביר אותי אליו בממיר? או שאני חייב להגדיר את הערוץ הזה לפני כן? כלומר.. האם אני יכול לראות ערוצים בלי לקבל עליהם מידע ובלי כלום פשוט לראות ערוץ שלא הגדרתי?

תודה רבה..

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC

שליחה #10 

1. צריך ללחוץ על Import, ופשוט לחכות בסבלנות. התוכנה תקפא ולא תגיב למשהו כמו 2 דקות ואז היא אמורה להציג שהיא מצאה יותר מ-0 תוכניות.
1א. לא הצלחתי להבין איפה קובעים שיביא XML מעודכן, נגיד פעם ביום.
2. אני תקוע באותה בעייה בדיוק. ה-IR Server Suite מוגדר כמו שצריך, ואף עובד ב-GBPVR, תוכנה אחרת להקלטות. אגב, אצלי הפלאגין שלו עושה exception בתוך תוכנת ההגדרות של ה-TV Server. לי זה נראה פשוט כמו באג של RC2. אני מקווה שהוא ייפתר ב-RC3.

אני, כמוך, חדש למדיה פורטל, בסה"כ שבוע אחד נסיון... :)

djlasmon פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #11 

וואלה זה מעניין.. כי זה נראה ככה ממש פרמיטיבי...
אז כרגע אתה בכלל לא משתמש במדיה פורטל להקלטות ולצפיה בטלוייזיה?

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC

שליחה #12 

לצערי לא. דווקא רציתי.
עד שהעניינים יסתדרו אני עובד עם GBPVR להקלטות. אתה יכול להתקין אותה די בקלות כי כבר עשית את החלק הקשה של ה-IR וה-MegaEPG, על פי המדריך לחיבור ממיר הוט/יס ב-GBPVR שכתבתי. היא לא גורמת לשום התנגשות עם המדיה פורטל, כך שהתוכנות יכולות "לחיות" ביחד.
התוכנה קלילה מאוד ולא כבדה כמו המדיה פורטל, החסרון שלה הוא שהיא לא מעוצבת יפה כמוה.

djlasmon פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #13 

על הכיפאק.. נשמע טוב לבינתיים.. אם אתה מוצא פיתרון או שיוצא עידכון כלשהו שפותר את הבעיה אני אשמח אם תעדכן אותי..

תודה ושבת שלום! :)

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”