גלישה ביו-טיוב דרך ה- xtreamer
- boren
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3834
- שם מלא: אורן
- נתן תודות: 271 פעמים
- קיבל תודות: 496 פעמים
כל העסק די מעפן. הדפדוף לא נוח, הרבה סרטים לא עובדים, החיפוש לא נוח כי אין מקלדת של ממש, אין תמיכה בעברית. בקיצור, בזבוז זמן.
בשביל לצפות בסרטונים ביוטיוב אני מעדיף להשתמש במחשב. מה שכן חבל לי זה המימוש העלוב של ה-Golden Oldies, אותם סרטים וסדרות עתיקים שאליהם אין גישה דרך המחשב אלא רק דרך האקסטרימר. יש שם המון קלסיקות נהדרות, אבל הממשק כל כך לא נוח שקשה מאוד למצוא שם משהו. גרוע עוד יותר, הריבועים הלבנים הקבועים שיש בתפריט הסרטים כאילו תוכננו כדי לצרוב מסכי פלזמה
בשביל לצפות בסרטונים ביוטיוב אני מעדיף להשתמש במחשב. מה שכן חבל לי זה המימוש העלוב של ה-Golden Oldies, אותם סרטים וסדרות עתיקים שאליהם אין גישה דרך המחשב אלא רק דרך האקסטרימר. יש שם המון קלסיקות נהדרות, אבל הממשק כל כך לא נוח שקשה מאוד למצוא שם משהו. גרוע עוד יותר, הריבועים הלבנים הקבועים שיש בתפריט הסרטים כאילו תוכננו כדי לצרוב מסכי פלזמה
מסכים איתך. לי יש HTPC ומישהו ראה אצלי איך אפשר לראות סרטונים ביו-טיוב בטלויזיה ורצה גם.
אמרתי לו שאם הוא לא רוצה להתעסק עם מחשב עדיף לו סטרימר אבל מכיוון שהפיצ'ר של חיפוש
בעברית ביו-טיוב חשוב לו, אז באמת אין בררה אלא ללכת על HTPC.
אמרתי לו שאם הוא לא רוצה להתעסק עם מחשב עדיף לו סטרימר אבל מכיוון שהפיצ'ר של חיפוש
בעברית ביו-טיוב חשוב לו, אז באמת אין בררה אלא ללכת על HTPC.