רסיבר ימאהה נדלק ונכבה לאחר זמן קצר גם ללא ניגון
מדובר ברסיבר די ישן מסוג HTR-5460 שנקנה מזמן (8 שנים?) אך בעיקר היה מחובר למחשב שלי ולא ממש תפקד כמו כמרכז לקולנוע בייתי. עד היום היה בסדר ואז לאחרונה מבלי שעשיתי שינויים הוא החל להכבות בתדירות הולכת וגוברת. עתה כשאני מדליק אותו הוא ישר נכבה.
מה דעתכם?
מה דעתכם?
מה שככול הנראה גורם לניתוקים הוא מנגנון ההגנה נגד קצרים או עומסי יתר.תנתק את כל הכבלים, לאחר תקופה מסויימת תנסה להדליק, אם הרסיבר נדלק בלי בעיות סימן שחיברתה את הכבלים לא נכון אם הבעיה נמשכת בלי החיבורים לרמקולים סימן שאתה צריך לגשת למעבדת שירות.
- boren
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3834
- שם מלא: אורן
- נתן תודות: 271 פעמים
- קיבל תודות: 496 פעמים
גם אצלי הופיעה היום בעיה זהה עם רסיבר של ימהה (RX-V992) וניתוק של כל החוטים לא עוזר. מעניין אם מדובר בבעיה כרונית של רסיברים מתוצאת ימהה. זכור לי דיון בפורום הזה שבו מישהו כתב שבגלל כשל כלשהו בתכנון של ימהה הוא לא מתכוון יותר לקנות לעולם רסיבר שלהם, אבל אני לא זוכר על בדיוק היה מדובר. מישהו זוכר את הדיון הזה?
אורון, שלחת בסופו של דבר את הרסיבר לתיקון? אם כן, תוכל לשתף מה הייתה העלות? וכן, אני מודע לכך שלא בהכרח מדובר באותה תקלה.
אורון, שלחת בסופו של דבר את הרסיבר לתיקון? אם כן, תוכל לשתף מה הייתה העלות? וכן, אני מודע לכך שלא בהכרח מדובר באותה תקלה.