כל תחילת חודש אני עושה רשימת משחקים שמעניינת אותי בבלוג שלי.
אני כותב את זה בשביל הכיף שלי ובשביל החברים שלי שקוראים את זה.
אתם מוזמנים גם לקרא , אשמח לקצת פידבקים ואם בא לכם שאני אלנקג' לפה מדי פעם:
http://liviu.romascanu.net/?p=290
משחקים מעניינים במאי - כתבונת מהבלוג שלי.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73363
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
למה באנגלית? אני מבין שזה פונה לקהל יותר רחב, אבל בלוגים על משחקים באנגלית יש למכביר (ככה שאתה דג קטן בבריכה גדולה), בעיברית ומעניינים יש ממש מעט. אולי כדאי לך לשקול לפרסם את זה בשתי השפות.
לגבי המשחקים, אולי בגגל שאני לא חובב זלדה ולא חובב משחקי נוסטלגיה, לי 3D Dot Game Heroes נראה פשוט מטופש. אני אישית די בטוח שהמשחק היחיד מהרשימה שם שאולי אשחק (בהתאם לביקורות) יהיה Red Dead Redemption.
לגבי המשחקים, אולי בגגל שאני לא חובב זלדה ולא חובב משחקי נוסטלגיה, לי 3D Dot Game Heroes נראה פשוט מטופש. אני אישית די בטוח שהמשחק היחיד מהרשימה שם שאולי אשחק (בהתאם לביקורות) יהיה Red Dead Redemption.
באנגלית כי יותר נוח לי לדבר על הנושאים האלו באנגלית, אבל אני בהחלט אשקול אולי לפרסם כפול בעברית ואנגלית.
האמת - לא חשבתי על זה, רעיון טוב.
לגבי 3D DOT - כתבתי את דעתי - חבל שהוא לא משחק PSN.
נקודת מחיר של בערך 30 דולר וקניה אונליין היה הופך אותו לקנייה בשבילי, משחק במחיר מלא? I DONT THINK SO.
בשבילי RED DEAD ואולי אולי אולי (למרות שאני לא מאמין שבנתיים - אולי בSHOPTO כשירד המחיר) אז SMG2.
ליביו
האמת - לא חשבתי על זה, רעיון טוב.
לגבי 3D DOT - כתבתי את דעתי - חבל שהוא לא משחק PSN.
נקודת מחיר של בערך 30 דולר וקניה אונליין היה הופך אותו לקנייה בשבילי, משחק במחיר מלא? I DONT THINK SO.
בשבילי RED DEAD ואולי אולי אולי (למרות שאני לא מאמין שבנתיים - אולי בSHOPTO כשירד המחיר) אז SMG2.
ליביו