התקציב בסביבות 3.5K, מה כדאי? איזה דגם? LCD או פלזמה? אני לא מוצא תשובות חד משמעתיות בפורום... אם תוכלו לעזור אני אשמח
אין לי כיוון, בבקשה עזרה! (קניית טלוויזיה לסלון)
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
שאלה כמו "מה עדיף LCD או פלזמה" כבר יצאה מהסטנדרט לפני כמה שנים.
היא פשוט לא רלוונטית יותר בדורות הנוכחים של המסכים.
הכל שאלה של איזה דגם מול איזה דגם ומה היתרונות והחסרונות של כל אחד ומה הכי מתאים לצרכים שלך.
בצרכים נכנס :
מה יחובר למסך ותמהיל צפיה ממוצע.
מרחק הישיבה מהמסך.
האם החדר מואר מאד כך שהשתקפות ממסך מבריק (בעיקר פלזמות) תפריע לצפיה.
ודי ברור מאליו - תקציב מירבי.
לגבי תמיכת HD,
לא מכיר היום מסכים בLCD או פלסמות מודרניים שלא תומכים ב HD.
רק מה, חלקם תומכים רק ברזולוציית HD READY שהיא עד 720p ו/או 1080i וחלקם תומכים גם ב 1080p.
האם התרשמת כבר מדגמים מסויימים בחנויות ?
היא פשוט לא רלוונטית יותר בדורות הנוכחים של המסכים.
הכל שאלה של איזה דגם מול איזה דגם ומה היתרונות והחסרונות של כל אחד ומה הכי מתאים לצרכים שלך.
בצרכים נכנס :
מה יחובר למסך ותמהיל צפיה ממוצע.
מרחק הישיבה מהמסך.
האם החדר מואר מאד כך שהשתקפות ממסך מבריק (בעיקר פלזמות) תפריע לצפיה.
ודי ברור מאליו - תקציב מירבי.
לגבי תמיכת HD,
לא מכיר היום מסכים בLCD או פלסמות מודרניים שלא תומכים ב HD.
רק מה, חלקם תומכים רק ברזולוציית HD READY שהיא עד 720p ו/או 1080i וחלקם תומכים גם ב 1080p.
האם התרשמת כבר מדגמים מסויימים בחנויות ?
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
לא התרשמתי בחנות כי יש כל כך הרבה
אני מעדיף שתיתנו לי את ה-TOP ואני אלך למצוא אותם.
אז בוא אני אמקד אותנו, אני רוצה לחבר LAPTOP ולראות HD במסך, בנוסף המסך יחובר לממיר HOT HD בקביעות.
הגודל הוא 42 מרחק הצפייה הוא כ-2.5 מטרים.
מבחינת אור זה סלון ולדעתי הוא די מואר...אני לא יודע כמה זה מפריע...
אשמח לתשובות נוספות
אז בוא אני אמקד אותנו, אני רוצה לחבר LAPTOP ולראות HD במסך, בנוסף המסך יחובר לממיר HOT HD בקביעות.
אשמח לתשובות נוספות
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
agepox .agepox כתב:לא התרשמתי בחנות כי יש כל כך הרבה![]()
אשמח לתשובות נוספות...
פלזמה פנאסוניק דגם G-10 גודל 42 אינצ'
מומלץ לרכוש יבוא רשמי יורוקום .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
agepox .agepox כתב:אני לא מוצא את הדגם המדויק שאתה מתכוון, אני רואה רק דגמים במחירים של 8K+ האם תוכל לכוון אותי?...
הפנאסוניק דגם G-10 מוצג בעולם הדיגיטלי ברמת השרון .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
ה B450 כנראה בחירה טובה - רק כך בחשבון שמבחינת התמודדות עם אור חזק והשתקפויות היא עלולה לאכזב (כמו רוב הפלזמות הזולות..)
אם אתה בכיוון של HD רוב הזמן ובתקציב של כ 4K (וסלון מואר) אולי כדאי לך בכל זאת LCD FHD (תנסה לבדוק אם עדיין אפשר למצוא את ה 7404 המעולה של פיליפס במחיר סביר)
למרות שהיא כבר מעל שנה בשוק הביקורות עדיין משבחות :
http://www.testfreaks.co.uk/tvs/philips-42pfl7404h/
נקודת החולשה היחידה (כמעט) שמספר בוחנים מציינים היא זוית הראיה הצרה יחסית (למרות ההצהרה על 178 הסטנדרטית..)
אם אתה בכיוון של HD רוב הזמן ובתקציב של כ 4K (וסלון מואר) אולי כדאי לך בכל זאת LCD FHD (תנסה לבדוק אם עדיין אפשר למצוא את ה 7404 המעולה של פיליפס במחיר סביר)
למרות שהיא כבר מעל שנה בשוק הביקורות עדיין משבחות :
http://www.testfreaks.co.uk/tvs/philips-42pfl7404h/
נקודת החולשה היחידה (כמעט) שמספר בוחנים מציינים היא זוית הראיה הצרה יחסית (למרות ההצהרה על 178 הסטנדרטית..)
אין היום כל ה-FHD כבר מעל 5K לפי הבדיקה שלי כנ"ל גם ה-7404 ...=|
בדקתי בחנות לגבי ה-PJ350, מחיר סביר של 3700 הציעו לי, אמרו לי שיש כניסת USB ואני מרוצה מזה.
עכשיו כמה שאלות אם תוכלו לענות לי לגביה,
איך היא בכללי?
האם ב-USB ניתן להטעין סרטי HD ?
היא HD RDY נכון ? שזה אומר שהיא יכולה להריץ סרטי 720p, עכשיו אם אני שם לה סרט 1080p/i היא לא תריץ אותו בכלל או שפשוט אני לא אקבל את האיכות ?
בדקתי בחנות לגבי ה-PJ350, מחיר סביר של 3700 הציעו לי, אמרו לי שיש כניסת USB ואני מרוצה מזה.
עכשיו כמה שאלות אם תוכלו לענות לי לגביה,
איך היא בכללי?
האם ב-USB ניתן להטעין סרטי HD ?
היא HD RDY נכון ? שזה אומר שהיא יכולה להריץ סרטי 720p, עכשיו אם אני שם לה סרט 1080p/i היא לא תריץ אותו בכלל או שפשוט אני לא אקבל את האיכות ?
האמת שלא חיפשתי דווקא פלזמה, האם תוכל לתת לי LCD FHD טוב לסלון בטווח המחירים 3.5K-4K ?maya1 כתב:רק אם חיפשת פלזמה FHD ....agepox כתב:אין היום כל ה-FHD כבר מעל 5K לפי הבדיקה שלי כנ"ל גם ה-7404 ...=|...
LCD FHD יש המון בפחות מ 4K וגם כאלה עם שקע USB השאלה היא כמה מתפשרים ......
3.5-4K זה תחום קצת בעייתי אבל בגלל שאתה צופה כמעט רק בHD יש כמה דגמים שכוללים USB2 (לתמונות DIVX וכו, אך לא בפורמטים מתקדמים כמו MKV..)ובאיכות צפיה די טובה לדוגמא :LG 42LH35FR בקרבת ה 4K (מלמעלה..)
ישנם די הרבה מסכים בתחום של 3-4 K מפירמות לא ממש "נחשבות" (בלי להכנס לשמות ..) לכן בתחום המחירים הזה יתכן ש LG נותנת את התמורה הטובה יותר...
ישנם די הרבה מסכים בתחום של 3-4 K מפירמות לא ממש "נחשבות" (בלי להכנס לשמות ..) לכן בתחום המחירים הזה יתכן ש LG נותנת את התמורה הטובה יותר...