החנות הגרועה ביותר

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
oferab פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 756
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

ביקרתי בחנות אודיונוט בהרצליה פיתוח, החוויה הייתה ממש גרועה, כאשר לא התלהבתי מהמערכת ששמעתי, המוכר התחיל לומר שהאוזניים שלי לא טובות, ושהדיסקים שהבאתי לא טובים, ממש לא נעים לשמוע
כנראה שהם נותנים יחס לא טוב לעניים, שמוכנים להוציא על חלק רק 10000 ש"ח
ורק מי שמוכן להוציא 500000 ש"ח זוכה ליחס מתחנף
אני ממש לא ממליץ לעבור חוויה כזו אצלם
לשם האיזון אציין שכאשר דיברתי, לפני הביקור, עם בחור שנדמה לי ששמו אלון, הוא היה נחמד

goodoffer
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1943
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #2 

ישנן המון חנויות כאלה בארצנו הקטנטונת.

גם אני נתקלתי ביחס ומקצועיוית לא הולמים לפני מס' ימים כשעזרתי למישהו לקנות חשב בחלקים (אנ הרכבתי לו אותו)
קנינו את החלקים בחנות שאני קונה בה לא מעט ואפילו מידיי פעם ממליץ עליה פה בפורום וגם מחוצה לו,
כשבאתי לקחת את כרטיס המסך שאלתי את הבחור שעבד שם (במחסן) למה הוא מגיע בקופסא פתוחה (ללא הנילון) ובלי הכבלים הנלוים והוא אמר לי "אם אתה לא סומך על החנות אז למה אתה קונה פה" - הסברתי לו שאני סומך על החנות אבל אני לא מעוניין
לשלם מחיר מלא על גירסת OEM שהוכנסה לקרטון, ואז הוא התחיל להתבלבל, הבלגתי על זה.
אחרי שפתחנו את הקרטון שמתי לב שהיציאה לTV היא RCA ולא S-VIDEO והסברתי לקונה שעדיף S-VIDEO ושוב המוכר התחיל להתווכח ואמר "אתם יכולים לקנות מתאם מRCA לSVIDEO וזה אותו הדבר" - ואז קיבלתי את החפיפה.... :x
הסברתי לבחור החוצפן וחסר הידע מהו ההבדל באותו שעוברים דרך SVIDEO לבין RCA ואין הגיון בזה שהוא אומר שמתאם מRCA לS
כי אי אפשר שוב לפצל אותות שנשלחים ביחד דרך יציאת RCA בעזרת מתאם... :roll:
ביקשתי ממנו שישתוק אם הוא לא יודע ולא מבין בתחום בזה ושלא יטעה אנשים - לקחנו את הציוד והלכנו.
אני לא יודע אם היה כדאי לרשום את שם החנות אבל בכול מקרה נמנעתי מלציין את השם...

Croc
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2114
שם מלא: גנאדי
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #3 

מדי פעם שועמים תגובות לא כל כך טובות על החנות הזו.

אני אישית קניתי פעם מחנות הזו מגבר מתצוגה ב-10K בערך.
וקיבלתי יחס פשוט מעולה.

לאחר זמן מה בחנתי רכישה של פרוססור של CYRUS וגם זכיתי ליחס מעולה, אפשרות להתנסות בבית וכו' וכו'.

החיסרון היחיד שאני מכיר שם זה שקשה לתפוס את אלון (הבעלים) כי הוא רץ כמו עכבר מורעל.

Croc
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2114
שם מלא: גנאדי
נתן תודות: 8 פעמים

שליחה #4 

וחנויות שנתקלתי ביחס מזמלז או/ו לא מקצועי או/ו גס או/ו חוסר אמינות - היו לא מעט לצערי.
נערך לאחרונה על ידי Croc ב 26/03/2006 11:18, נערך פעם 1 בסך הכל.

aloni
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13341

שליחה #5 

עצוב מאוד חברים, חבל שכיום אנחנו "מפחדים" למסור את שם החנויות אבל מי שמעניין אותו יכול אני מניח לפנות בפרטי.
HiFiMusic IL

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78869
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 788 פעמים
קיבל תודות: 5394 פעמים

שליחה #6 

הבעיה היא שמישהו אחד עלול לקבל יחס מעולה בחנות, ומישהו אחר יחס זוועה.

שמעתי את זה על חנויות שאני מכיר את הבעלים והם אנשים נחמדים מאוד.

לפעמים נופלים על יום נאחס (כלומר שבעל החנות מעוצבן או מבואס באותו יום, או שזה בכלל לא בעל החנות אלא עובד שבמקרה נמצא והוא לא במצב רוח טוב).

צריך לקחת את זה בפרופורציה - גם בעלי חנויות הם אנשים. גם אלי התייחסו גרוע פעמים מספר כשהגעתי לחנות ובפעם אחרת היה משהו אחר לגמרי.

לא שאני אומר שזה בסדר, ממש לא! בארה"ב יפטרו עובד שמתייחס ביחס לא טוב ללקוח, ובצדק!!

oferab פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 756
נתן תודות: 3 פעמים

אני לא עבדתי עם אלון לצערי

שליחה #7 

והרושם שקיבלתי ממנו הוא טוב
אבל חנות מיוצגת על ידי המוכרים שלה
והיחס שקיבלתי מהמוכר היה גרוע

logankungfu
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2462

שליחה #8 

האמת, עד כה קיבלתי יחס טוב יותר ופחות מכל מיני חנויות, אבל מי שהיו הכי עקביים ביחס שלהם, היו דווקא הג'נקיאדות למיניהן כדוגמת שקם/סקאל/מחסני חשמל וכו'. שם היחס הוא תמיד אותו יחס- אנשי מכירות נמרצים ואדיבים שיעשו הכל כדי שתקנו עד כדי מתן הטלפון האישי שלהם להטרדות מחוץ לשעות העבודה (ומאידך- הם גם לוחצים בטירוף ולא כ"כ מבינים מהחיים שלהם בשיט).

בחנויות המתמחות, שאינן רשתות בד"כ ולכן אין להן מדיניות קבועה, היחס יכול להיות לכאן ולכאן; בכאלה קיבלתי גם את היחס הטוב ביותר אי פעם (איל פור/אבי יפה/ לגאסי אודיו) וגם כמה מהגרועים ביותר (בלי שמות כרגע)..

tamiral
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1171
שם מלא: תמיר אלוש

שליחה #9 

מה זה שווה אם מתלוננים על חנות ולא מפרסמים את השם שלה?
זה אחד הפרמטרים הבודדים של לקוח שעומד לפני קניה ומתלבט בין חנויות.
אני יודע שפניתי בראשונה ל-DIGITIZE עפ"י המלצה בפורום הזה, וגם לעוד חנויות.

פרסום מפה לאוזן זה א"ב במכירות בישראל וחנויות שלא יודעות להוציא את הלקוחות שלה בהרגשה טובה מהחנות,
צריכות לספוג את הפרסום השלילי הזה, אין מה לעשות.

עובדה שיש חנויות שמעולם לא קיבלו ביקורת רעה בפורום. למה זה? למוכרים שמה אין ימים רעים???
Good advise $5, me shut up $10

il62
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 6214
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 48 פעמים

אני לא כל כך מכיר את החנות הזאת -אבל יש לי רעיון

שליחה #10 

לבעלי האתר.....שימו לב
אחת לרבעון לעשות סקר באתר שיפתח לשלשה ימים
בסקר יוכל כל אחד להצביע פעם עבור החנות עם השירות ,התימחור ,היחס ,המבחר,הטוב ביותר ופעם עבור הפחות טוב שנתקל בו...
כך תתפרסם טבלא שתכיל את הצבעות האנשים ותיווצר מוטיבציה חיובית אצל בעלי החנויות.
אפשר גם לציין מקרה אחד חריג של שרות או ארוע חיובי שבוצע על ידי אחת החנויות עם ציון לשבח ובלי קשר לטבלא...
תחשבו על זה!!!
זה יכול להיות מאוד חיובי!!
ישראל

goodoffer
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

Re: אני לא כל כך מכיר את החנות הזאת -אבל יש לי רעיון

שליחה #11 

il62 כתב:לבעלי האתר.....שימו לב
אחת לרבעון לעשות סקר באתר שיפתח לשלשה ימים
בסקר יוכל כל אחד להצביע פעם עבור החנות עם השירות ,התימחור ,היחס ,המבחר,הטוב ביותר ופעם עבור הפחות טוב שנתקל בו...
כך תתפרסם טבלא שתכיל את הצבעות האנשים ותיווצר מוטיבציה חיובית אצל בעלי החנויות.
אפשר גם לציין מקרה אחד חריג של שרות או ארוע חיובי שבוצע על ידי אחת החנויות עם ציון לשבח ובלי קשר לטבלא...
תחשבו על זה!!!
זה יכול להיות מאוד חיובי!!
ישראל
...
הצעה מעולה - אני בעד

י.לוי
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 214

שליחה #12 

oferab כתב:ביקרתי בחנות אודיונוט בהרצליה פיתוח, החוויה הייתה ממש גרועה, כאשר לא התלהבתי מהמערכת ששמעתי, המוכר התחיל לומר שהאוזניים שלי לא טובות, ושהדיסקים שהבאתי לא טובים, ממש לא נעים לשמוע
לשם האיזון אציין שכאשר דיברתי, לפני הביקור, עם בחור שנדמה לי ששמו אלון, הוא היה נחמד
...
בעיה מוכרת וידועה.
מדובר בחנות לעשירון העליון ומעלה. לא שמים שם על צרכנים מהשורה. יחס משפיל ומזלזל מצד בעל הבית אבל מה אכפת לו את הקופה הוא מרביץ על הכבדים. טוחן אותם בלי סוף ומרביתם ,שלא מבינים הרבה במה שהם קונים, צוחקים וחושבים שיורד גשם.

גם אילו ירדו עלי עכשיו חבילות $ מהשמים לא הייתי נותן לו אפילו סנט שחוק אחד.

בושה לו ולחברות שהוא מייצג.

יואב

goodoffer
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #13 

החנות שאני דיברתי עליה זו חנות שהתפתחה לרמה של סניפים בכול האיזורים בארץ.
הם התחילו בתור חנות קטנה בקיבוץ באיזור השרון והתפתחו לחנות המחשבים השניה בגודלה בארץ
(יכול להיות שזה מה הכניס אותם לחפיפה) - אני יודע שאני נשמע לכם כמו חמיצר אבל אין לי ברירה אלא להימנע מפרסום שם החברה.
קניתי מהם המון בעבר ותמיד זכיתי לשירות הולם ותשובות לעניין אבל הפעם העובד הנ"ל הוריד את רמת ההערכה שלי אליהם כמעט לחלוטין ובנוסף לעובד הנ"ל פגשתי במקרה באותו היום בסניף אחר שלהם, מכר שעובד במעבדה שלהם שאמר לי בעצמו -
"אני מקווה שאתה לא קונה פה" כששאלת למה? הוא אמר
"השירות והמחירים פה גרועים ואני רואה מבפנים איך עובדים על לקוחות ומנפנפים אותם - תשמע לי, אל תקנה פה".

אני מכיר את הבחור הזה טוב ואני אקח את ההמלצה שלו בחום.

Mash
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 627
נתן תודות: 4 פעמים

שליחה #14 

"הבעיה היא שמישהו אחד עלול לקבל יחס מעולה בחנות, ומישהו אחר יחס זוועה. "

פעם אחת מספיקה כדי להחרים חנות ושכל השאר ילמדו מכך! :evil:

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78869
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 788 פעמים
קיבל תודות: 5394 פעמים

שליחה #15 

il62,

מניסיון, לא הייתי רוצה להיכנס לפינה הזו.

מה שזה יגרום זה תחרות מי מבין החנויות מגייס יותר אנשים (או יוצרים יותר משתמשי "DUMMY") אשר המטרה שלהם היא להצביע לעצמם באופן הטוב ביותר.

אי אפשר יהיה לסמוך על התוצאה של סקר כזה.

tomertsin
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1844
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #16 

oferab כתב:ביקרתי בחנות אודיונוט בהרצליה פיתוח, החוויה הייתה ממש גרועה, כאשר לא התלהבתי מהמערכת ששמעתי, המוכר התחיל לומר שהאוזניים שלי לא טובות, ושהדיסקים שהבאתי לא טובים, ממש לא נעים לשמוע
...
חווית השרות שלי ב"אודיו נוט" שונה, אספר רק על שני מקרים.
לפני כעשור רכשתי מגבר משולב שיובא ונמכר ללקוח אחר ע"י היבואן הקודם (חנות ברמה"ש). בזמן שרכשתי המגבר ביד שניה, היבואנית היתה "אודיו נוט". כמה ימים לאחר מכן, גיליתי שהפאנל הקדמי תקול. אלון (אודיו נוט) הזמין עבורי מהיצרן פאנל חדש ולא חייב אותי, למרות שהמוצר לא נרכש ממנו ותעודת האחריות לא היתה שלו.
לפני כשנתיים וחצי רכשתי בחו"ל מגבר הספק. לאחר זמן קצר התגלתה בו תקלה. אלון שראה את מצוקותי ושרצה שאהיה שבע רצון מהמגבר, פנה ליצרן, שלח אותו על חשבונו לחו"ל, דאג שאקבל מגבר חדש, כל זאת, למרות שלו קניתי את המגבר ממנו. על כך אני מודה לו פעם נוספת.
הידע והניסיון הרב של אלון והצוות שלו, עמדו לרשותי החל בתכנון ובחירת הציוד המתאים לביתי החדש וכלה בפתרון בעיות שעלו, תוך כדי השיפוץ.
השירות באודיו נוט היה תמיד יעיל ומקצועי, היחס הוגן וידידותי.

תומר

Eyal_W
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 7639
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #17 

י.לוי כתב:
...
בעיה מוכרת וידועה.
מדובר בחנות לעשירון העליון ומעלה. לא שמים שם על צרכנים מהשורה. יחס משפיל ומזלזל מצד בעל הבית אבל מה אכפת לו את הקופה הוא מרביץ על הכבדים. טוחן אותם בלי סוף ומרביתם ,שלא מבינים הרבה במה שהם קונים, צוחקים וחושבים שיורד גשם.

גם אילו ירדו עלי עכשיו חבילות $ מהשמים לא הייתי נותן לו אפילו סנט שחוק אחד.

בושה לו ולחברות שהוא מייצג.

יואב
...

כל מילה מיותרת
אין משהו שמישהו יספר לי על החנות ואני לא אאמין לו
כהשתן עולה לראש המוח צף
כל מה שניכתוב כאן לא ישנה דבר וחצי דבר אצל בעלי העסק הנ"ל אנחנו קטנים עליהם (לפחות רובנו).
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.

: Amarra Dealer

http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים

LiorC
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3610

שליחה #18 

goodoffer כתב:החנות שאני דיברתי עליה זו חנות שהתפתחה לרמה של סניפים בכול האיזורים בארץ.
הם התחילו בתור חנות קטנה בקיבוץ באיזור השרון והתפתחו לחנות המחשבים השניה בגודלה בארץ
(יכול להיות שזה מה הכניס אותם לחפיפה) - אני יודע שאני נשמע לכם כמו חמיצר אבל אין לי ברירה אלא להימנע מפרסום שם החברה.
קניתי מהם המון בעבר ותמיד זכיתי לשירות הולם ותשובות לעניין אבל הפעם העובד הנ"ל הוריד את רמת ההערכה שלי אליהם כמעט לחלוטין ובנוסף לעובד הנ"ל פגשתי במקרה באותו היום בסניף אחר שלהם, מכר שעובד במעבדה שלהם שאמר לי בעצמו -
"אני מקווה שאתה לא קונה פה" כששאלת למה? הוא אמר
"השירות והמחירים פה גרועים ואני רואה מבפנים איך עובדים על לקוחות ומנפנפים אותם - תשמע לי, אל תקנה פה".

אני מכיר את הבחור הזה טוב ואני אקח את ההמלצה שלו בחום.
...
נשמע כמו K...

007
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 536

שליחה #19 

...
טוב מאוד לדעת.
חשבתי להיכנס לחנות הזאת אבל אחרי החוויה שלך לא נראה לי שאני ירכוש מוצר שלהם.

תודה 007

tomertsin
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1844
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #20 

007 כתב:
...
טוב מאוד לדעת.
חשבתי להיכנס לחנות הזאת אבל אחרי החוויה שלך לא נראה לי שאני ירכוש מוצר שלהם.

תודה 007
...
איזה מוצר חשבת לקנות?

תומר

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”