המלצה-טלוויזיה לסבתא
שלום לכם,
הקפיצו אותי עכשיו מהמיטה, להגיד שהלכה הטלוויזיה לסבתא שלי, וצריך לקנות חדשה.
בו נגיד שצריך 37'-42' שיראו בה טוב, לא יקרה כ"כ(אין תקציב מוגדר, אבל כמובן שלא 10K)
יראו רק SD, החיבור אני חושב שיהיה אנלוגי, ואם צריך אז נחליף לממיר HD רק בשביל החיבור.
תודה, אריאל
עדכון:
הלכתי לסבתי, היו רק בעיות חיבורים, אבל בכל זאת צריך המלצה, ל42'
תודה שוב
הקפיצו אותי עכשיו מהמיטה, להגיד שהלכה הטלוויזיה לסבתא שלי, וצריך לקנות חדשה.
בו נגיד שצריך 37'-42' שיראו בה טוב, לא יקרה כ"כ(אין תקציב מוגדר, אבל כמובן שלא 10K)
יראו רק SD, החיבור אני חושב שיהיה אנלוגי, ואם צריך אז נחליף לממיר HD רק בשביל החיבור.
תודה, אריאל
עדכון:
הלכתי לסבתי, היו רק בעיות חיבורים, אבל בכל זאת צריך המלצה, ל42'
תודה שוב
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
ביד2 יש אחלה מסכי CRT בגרושים.
בלי להעליב, אבל הבאתי לסבתא של חבר פלאזמה לסלון, חיברנו לRF, רואים אההה (בעיניים שלה), עם מגבר קו וחיבור ממיר של השכן הוחלט להחזיר אותה כל עוד יש אפשרות.
לא תמיד החלפת מסך לחדש הוא פתרון מצוין
בלי להעליב, אבל הבאתי לסבתא של חבר פלאזמה לסלון, חיברנו לRF, רואים אההה (בעיניים שלה), עם מגבר קו וחיבור ממיר של השכן הוחלט להחזיר אותה כל עוד יש אפשרות.
לא תמיד החלפת מסך לחדש הוא פתרון מצוין
תודה רבה על התשובות.
אמרנו לסבתי שנקנה לה מסך דק, בנוסף אני מתכוון לקחת לה(עוד לא בטוח) ממיר HD במקום הממיר הרגיל, בשביל החיבור האיכותי.
בקשר לפלזמה, אני יודע שהן יותר איכותיות בSD אבל אני פוחד מעניין הצריבה, כי היא יכולה ליהיות שעות על אותו הערוץ, (ואת זה אני לא יכול לשנות)
אבל אפשר לקחת את הפנסוניק 42S10 שהיא LCD ואמורה ליהיות טובה.
בנוסף, שאני חושב על זה שוב, אצלנו בSD רואים מצויין(B550) אז אולי אני אקנה אותה.
עוד המלצות לLCD יתקבלו בשמחה.
אמרנו לסבתי שנקנה לה מסך דק, בנוסף אני מתכוון לקחת לה(עוד לא בטוח) ממיר HD במקום הממיר הרגיל, בשביל החיבור האיכותי.
בקשר לפלזמה, אני יודע שהן יותר איכותיות בSD אבל אני פוחד מעניין הצריבה, כי היא יכולה ליהיות שעות על אותו הערוץ, (ואת זה אני לא יכול לשנות)
אבל אפשר לקחת את הפנסוניק 42S10 שהיא LCD ואמורה ליהיות טובה.
בנוסף, שאני חושב על זה שוב, אצלנו בSD רואים מצויין(B550) אז אולי אני אקנה אותה.
עוד המלצות לLCD יתקבלו בשמחה.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: