מחפש המלצות למכונת קפה עד 1000 ש"ח
היי לכולם,
אני ואישתי לא צרכני קפה "כבדים", אני שותה כ2-3 כוסות ביום, אישתי עד 2 כוסות.(בדר"כ 1).
אני מעדיף אמריקנו עם חלב, והיא בכלל הפוך נטול.
אנחנו מחפשים מכונה עד כ1000 ש"ח, עם הקצפת חלב, וקפולסות (אין לי כוח להתחיל להתעסק עם הניקיון של המכונה).
איך החב' אספרסו קאפ ואספרסו קלאב? איך Nautilus S01HS?
אני ואישתי לא צרכני קפה "כבדים", אני שותה כ2-3 כוסות ביום, אישתי עד 2 כוסות.(בדר"כ 1).
אני מעדיף אמריקנו עם חלב, והיא בכלל הפוך נטול.
אנחנו מחפשים מכונה עד כ1000 ש"ח, עם הקצפת חלב, וקפולסות (אין לי כוח להתחיל להתעסק עם הניקיון של המכונה).
איך החב' אספרסו קאפ ואספרסו קלאב? איך Nautilus S01HS?
- joncafe
- גורו קפה

- תגובות: 2335
- נתן תודות: 124 פעמים
- קיבל תודות: 102 פעמים
"סיטיז אנד מילק" של נספרסו היא כנראה ההמלצה הטובה ביותר.
מנסיון - הקפה של נספרסו הוא הטוב ביותר מבין מכונות הקפסולות למיניהן, וההקצפה של ה"סיטיז אנד מילק" מצויינת (שוב - יחסית לסוג זה של מכונות).
מנסיון - הקפה של נספרסו הוא הטוב ביותר מבין מכונות הקפסולות למיניהן, וההקצפה של ה"סיטיז אנד מילק" מצויינת (שוב - יחסית לסוג זה של מכונות).
Everything should be made as simple as possible, but not simpler
- כפיר_ש
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4726
- נתן תודות: 260 פעמים
- קיבל תודות: 559 פעמים
מניסיון שלי עם לוואצה (במקום העבודה) הקפה ממש לא טעים ומחירי הקפסולות לא זולים ועולים כ 2 שקל ליחידה.
הפתרון של נספרסו עם הקצפת חלב עולה כמדומני קרוב לתקציב שציינת.
יש פה מספר פוסטים בנושא, אני מצרף לינק:
http://www.htcafe.co.il/modules.php?nam ... sc&start=0
בהצלחה
הפתרון של נספרסו עם הקצפת חלב עולה כמדומני קרוב לתקציב שציינת.
יש פה מספר פוסטים בנושא, אני מצרף לינק:
http://www.htcafe.co.il/modules.php?nam ... sc&start=0
בהצלחה
- joncafe
- גורו קפה

- תגובות: 2335
- נתן תודות: 124 פעמים
- קיבל תודות: 102 פעמים
סליחה - לא שמתי לב להגבלה של ה-1000 ש"ח.
במקרה כזה הייתי קונה מכונה של נספרסו ללא הקצפה ומוסיף מקציף ידני (כמו זה שמוטי הדגים בסרטון שמופיע כאן באתר).
במקרה כזה הייתי קונה מכונה של נספרסו ללא הקצפה ומוסיף מקציף ידני (כמו זה שמוטי הדגים בסרטון שמופיע כאן באתר).
Everything should be made as simple as possible, but not simpler
- כפיר_ש
- חבר מביא חבר

אתה יכול לשקול גם מכונה רגילה כגון גאג'יה ולהשתמש בפודים וכך אתה משאיר את האופציות פתוחות לעבור לקפה טחון בעתיד ...
בקפסולות אתה מוגבל רק לקפה ממקור אחד, אמנם נספרסו זה מקור טוב אבל אם תתאכזב ותרצה לגוון תהיה תקוע עם המכונה.
בקפסולות אתה מוגבל רק לקפה ממקור אחד, אמנם נספרסו זה מקור טוב אבל אם תתאכזב ותרצה לגוון תהיה תקוע עם המכונה.
לדעתי מדובר במוצר נחות (גם המכונה וגם הקפסולות), החברה התחילה מכך שהיא נתנה את המכונות במתנה רק תזמינו את הקפה, ועם הזמן כנראה צברה מעגל לקוחות רחב מספיק והתחילה למכור את המכונות בכסף.ronen61 כתב:תודה רבה על התגובות המהירות, רואים שאנשים פה שתו את הקפה של הבוקר.![]()
מה ההבדל בין הפודים לקפסולות?
אני נוטה לכיוון Nautilus S01HS בגלל האפשרות של לעשות תה ושוקו. איך החב' אספסרו קלאב?...
שתיתי את כל סוגי הקפסולות (ואין להם כמעט בכלל) ולא נהנתי מאף אחת, לא הקרמה, לא הטעם.
המקציף במרבית המכונות לא שווה כלום והרעש שהמכונה עושה בזמן מזיגת הקפה נוראי והרגשה שהמכונה בנויה מחומרים פשוטים ולא עמידים.
ההמלצה שלי כמו של מרבית החברים כאן היא נספרסו, קח מכונה פשוטה (200 דולר) או עד 1000 בחנויות ותוסיף מקציף פשוט או תבחר במכונה מתקדמת שלהם שגם מקציפה חלב בתוספת של כ- 300-400 ש"ח.
או שתרכוש מכונה של חברה כמו כרומקס ותרכוש פודים בחנויות מתמחות, אין טעם להתחבר עם אספרסו קלאב.
שכנעת אותי, אני אלך על נספרסו (גם ככה אני אוהב את הטעם שלהם, יש לי במשרד מכונה שלהם).
אני אלך על הגרסה עם המקציף, ואם מישהו יבקש שוקו אני יעשה הקצפת חלב עם אבקת שוקו טובה.
אבל עדיין, מה ההבדל בין קפסולות לפודים?
אני אלך על הגרסה עם המקציף, ואם מישהו יבקש שוקו אני יעשה הקצפת חלב עם אבקת שוקו טובה.
אבל עדיין, מה ההבדל בין קפסולות לפודים?
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
ronen61, לדעתי החלטת נכון. התוספת במחיר תצדיק את עצמה כי מדובר בשילוב מעולה (סיטיז אנד מילק).
אני יודע שאפשר להשיג אותו במחיר טוב באל"מ. נסה אותם (אבל רק בסניפים, אין להם אתר).
אני יודע שאפשר להשיג אותו במחיר טוב באל"מ. נסה אותם (אבל רק בסניפים, אין להם אתר).
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
רונן, לדעתי לא החלטת נכון, כי הקפה יעלה לך 10 שח ביום וזה הון תועפות. עם הכמות שאתה שותה, עדיף להצטייד במכונה כמו גאגיה, להנות מהקצפה עדיפה משמעותית וקפה שעלותו מחצית ומטה. יש פה מין קטע שממליצים לאנשים לרכוש מכונות עם קפסולות ואת זה אני אף פעם לא אבין. קפה לא טעים ויקר.
כאוהב אמריקנו, נסה ללכת דוקא בכיוון של... פילטר! עדין, טעים, זול מאוד ומעט התעסקות.
כאוהב אמריקנו, נסה ללכת דוקא בכיוון של... פילטר! עדין, טעים, זול מאוד ומעט התעסקות.
what's next?
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

1. הבחור ביקש לא להתעסק! מכונה+מטחנה זו התעסקות מטורפת! אסור לנו לשכוח את זה.
2. הבחור רוצה להוציא 1000 ש"ח. שום גאג'יה+מטחנה לא נכנסות בתקציב הזה.
3. הבחור צריך גם קפה רגיל וגם נטול לאשתו. זה אומר עוד יותר התעסקות עם החלפת פולים במטחנה, או יותר גרוע - שתי מטחנות בבית...
לגבי המחירים, אני פותח שרשור נפרד.
2. הבחור רוצה להוציא 1000 ש"ח. שום גאג'יה+מטחנה לא נכנסות בתקציב הזה.
3. הבחור צריך גם קפה רגיל וגם נטול לאשתו. זה אומר עוד יותר התעסקות עם החלפת פולים במטחנה, או יותר גרוע - שתי מטחנות בבית...
לגבי המחירים, אני פותח שרשור נפרד.
- כפיר_ש
- חבר מביא חבר

אתה צודק מוטי אבל הוא יכול לקנות גאג'יה ויוה בסביבות 1100 ולהשתמש בפודים ולהקציף במכונה (אמנם יש עקומת למידה תלולה מול האירוצ'ינו) ...
ככה האופציות שלו פתוחות וגם מגוון סוגי הקפה שיעמדו לרשותו ואם בעתיד יתקף בחיידק השדרוג יוכל להוסיף מטחנה ולשדרג את רמת הקפה (וההתעסקות
)
ככה האופציות שלו פתוחות וגם מגוון סוגי הקפה שיעמדו לרשותו ואם בעתיד יתקף בחיידק השדרוג יוכל להוסיף מטחנה ולשדרג את רמת הקפה (וההתעסקות
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

אני לא מכיר את המכונה הזו, אבל נניח שהיא טובה. בכל זאת, מדובר בהתעסקות גבוהה יותר מאשר נספרסו.
יצא לך לעבוד עם נספרסו? זה על סף הפלא.
פשוט דוחפים קפסולה, לוחצים כפתור וזהו. זהו! לא מנקים, לא מזרימים מים, לא מנגבים. שום דבר.
הפעם הבאה שפוגשים בקפסולה היא כשמנקים את מגירת הפסולת, ובה כמות של 10-15 קפסולות משומשות.
בעבודה עם מכונה, גם עם פודים, תמיד יהיו טפטופים, לכלוכים וידית שצריך לשטוף ולנקות.
בעיניים שלנו זה לא הרבה עבודה (האמת שבעיניים שלנו זה לא מספיק עבודה
). אבל בעיניים של חלק מהאנשים, זה מוגזם.
מהר מאוד הם יתייאשו, ויחזרו לקפה נמס.
אגב, עוד נקודה חשובה: גאג'יה כזו צריכה לפחות 10-15 דק' חימום.
נספרסו זקוקה ללא יותר מ-30 שניות.
יצא לך לעבוד עם נספרסו? זה על סף הפלא.
פשוט דוחפים קפסולה, לוחצים כפתור וזהו. זהו! לא מנקים, לא מזרימים מים, לא מנגבים. שום דבר.
הפעם הבאה שפוגשים בקפסולה היא כשמנקים את מגירת הפסולת, ובה כמות של 10-15 קפסולות משומשות.
בעבודה עם מכונה, גם עם פודים, תמיד יהיו טפטופים, לכלוכים וידית שצריך לשטוף ולנקות.
בעיניים שלנו זה לא הרבה עבודה (האמת שבעיניים שלנו זה לא מספיק עבודה
מהר מאוד הם יתייאשו, ויחזרו לקפה נמס.
אגב, עוד נקודה חשובה: גאג'יה כזו צריכה לפחות 10-15 דק' חימום.
נספרסו זקוקה ללא יותר מ-30 שניות.
- כפיר_ש
- חבר מביא חבר

מכיר טוב קפסולות ויש לי קרוב לשנה מכונה של לוואצה בעבודה ... אז נכון שזה נוח מאוד למי שלא מחפש "עבודה" ו "התעסקות" בהכנת הקפה אבל התוצר שמתקבל הוא בינוני ומטה ולא זכור לי שנתקלתי בחובב קפה רציני שהעריך את התוצר ונהנה ממנו וזה נאמר למרות שאפשר להפיק מקפסולות קפוצ'ינו סביר בהחלט (לפחות באופציות שיש לנו בעבודה
)
אני לא סגור שהגאג'יה עם הדוד הקטן שלה צריכה 15 דקות חימום ...
אני לא סגור שהגאג'יה עם הדוד הקטן שלה צריכה 15 דקות חימום ...
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
גם אני אומר נספרסו - מי שלא רוצה להתאמץ זה הפיתרון היחיד.
הוא יודע שהוא לא יקבל משהו יותר מבית קפה אפילו אבל זה פיתרון נוח.
הוא יודע שהוא לא יקבל משהו יותר מבית קפה אפילו אבל זה פיתרון נוח.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
אני לא חושב שקפסולות של אף חברה אחרת (מאלה שאני ניסיתי ואני מנסה לנסות את כולם) מתחרות בנספרסו ואני חושב שהתוצאה המדוייקת של נספרסו אינה בינונית ומטה ובהחלט מתחרה עם הכנת קפה ידנית דומה בבית אצל מתחילים. הפתרון של הפודים זול יותר אך לא עד כדי כך שהפתרון של נספרסו ניראה מוגזם כלכלית.כפיר_ש כתב:מכיר טוב קפסולות ויש לי קרוב לשנה מכונה של לוואצה בעבודה ... אז נכון שזה נוח מאוד למי שלא מחפש "עבודה" ו "התעסקות" בהכנת הקפה אבל התוצר שמתקבל הוא בינוני ומטה ולא זכור לי שנתקלתי בחובב קפה רציני שהעריך את התוצר ונהנה ממנו וזה נאמר למרות שאפשר להפיק מקפסולות קפוצ'ינו סביר בהחלט (לפחות באופציות שיש לנו בעבודה)
אני לא סגור שהגאג'יה עם הדוד הקטן שלה צריכה 15 דקות חימום ......
דרך אגב, הרעיון של הפילטר בהחלט משהו ששווה לשקול לאוהבי האמריקנו לאחר בדיקה מקיפה.
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
נספרסו לא מדגדגת יכולות של מכונה ביתית.
סילביה ביד נכונה לוקחת בסיבוב כל בית קפה בארץ אז אתה מדבר על נספרסו שמתחרה במכונה ביתית... הגזמת לגמרי.
סילביה ביד נכונה לוקחת בסיבוב כל בית קפה בארץ אז אתה מדבר על נספרסו שמתחרה במכונה ביתית... הגזמת לגמרי.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)