ROTEL RB-980BX
נמר היה או עדיין יש לפיוז את המגבר הזה ביד שניה..
2300 ש"ח
2300 ש"ח
-
נמר
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7772
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 1 פעם
אני יודע..
השאלה היא איך הוא לעומת ה-RB03 מבחינת סאונד?
לי נאמר לא מעט פעמים שהוא הרבה יותר מפורט ובטוח שגם הרבה יותר חזק. 150 וואט לצד לעומת 70 וואט ב- RB03 והכי חשוב הוא אינו מיוצר בסין.
השאלה היא איך הוא לעומת ה-RB03 מבחינת סאונד?
לי נאמר לא מעט פעמים שהוא הרבה יותר מפורט ובטוח שגם הרבה יותר חזק. 150 וואט לצד לעומת 70 וואט ב- RB03 והכי חשוב הוא אינו מיוצר בסין.
"מערכת סטריאו טובה לא מרכיבים בניחושים".
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4880
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
מצטער לאכזב אותך...אני לא מחבב את המוצרים של ROTEL!{ושמעתי הרבה}
אבל באמת שזה לא משהו אישי, זה רק אני.
תקנה רק מה שאתה אוהב. בהצלחה.
עופר.
=============================
אבל באמת שזה לא משהו אישי, זה רק אני.
תקנה רק מה שאתה אוהב. בהצלחה.
עופר.
=============================
-
נמר
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7772
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 1 פעם
מישהו כן מכיר את המגבר הספק הזה?
אין לי מגבר ואני מאוד אימפולסיבי.
אני מחר רוצה לקנות את הגדול יותר.
אם למישהו יש משהו להגיד אשמח לשמוע.
אמינות איכות בניה וכ"ו...
אין לי מגבר ואני מאוד אימפולסיבי.
אני מחר רוצה לקנות את הגדול יותר.
אם למישהו יש משהו להגיד אשמח לשמוע.
אמינות איכות בניה וכ"ו...
"מערכת סטריאו טובה לא מרכיבים בניחושים".
נמר,
מעבר לאוהב או לא אוהב את רוטל - שזה עניין סוביקטיבי לחלוטין- תראה, אם הדגם הזה לא יוצר בסין, זה אומר שהוא די ישן, היות רוטל היו בין הראשונים שהעבירו את היצור למזרח. לי אין בעיה עם ציוד ישן (המגבר והקדם שלי הם בני למעלה 25) אבל צריכה להיות לכך סיבה ממש טובה מבחינת איכות הבניה והצליל. ואתה צריך גם להשקיע בציוד הזה יותר ממחיר הקניה שלו.
עצה אחת- חכה עם זה. זה נשמע לי שאתה קונה את כקומבינה מהירה, ושאתה לא מאוד מרוצה מה03 שהתקלקל. תקן אותו, ואחר כך תקנה משהו טוב בהרבה מיד שניה.
מעבר לאוהב או לא אוהב את רוטל - שזה עניין סוביקטיבי לחלוטין- תראה, אם הדגם הזה לא יוצר בסין, זה אומר שהוא די ישן, היות רוטל היו בין הראשונים שהעבירו את היצור למזרח. לי אין בעיה עם ציוד ישן (המגבר והקדם שלי הם בני למעלה 25) אבל צריכה להיות לכך סיבה ממש טובה מבחינת איכות הבניה והצליל. ואתה צריך גם להשקיע בציוד הזה יותר ממחיר הקניה שלו.
עצה אחת- חכה עם זה. זה נשמע לי שאתה קונה את כקומבינה מהירה, ושאתה לא מאוד מרוצה מה03 שהתקלקל. תקן אותו, ואחר כך תקנה משהו טוב בהרבה מיד שניה.
נועם