התעללות מזעזעת בבעלי חיים בבאר שבע

נושאים שאינם קשורים בהכרח לתחום הקולנוע הביתי או האודיו אך עדיין עשויים לעניין את הקהל שלנו.

חשוב שלא לערב נושאים שנויים במחלוקת (פוליטיקה למשל).
שלח תגובה
mulder פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7661
נתן תודות: 488 פעמים
קיבל תודות: 887 פעמים

שליחה #1 

אנשים לפעמים גרועים יותר מחיות. חיה הורגת כי היא חשה מאוימת או כדי לאכול, אבל אף פעם לא תראה חיה מתעללת ככה בחיה אחרת.

http://www.mynet.co.il/articles/0,7340, ... 08,00.html

ADICT
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9615
נתן תודות: 119 פעמים
קיבל תודות: 352 פעמים

שליחה #2 

מתכון לעבריינות מקצועית לכשיגדלו
אותם בני נוער וילדים
שלא יתפלאו באכיפת החוק (עאלק..)שלא מבצעים סיורים במקום ולא אוכפים בשטח בשעת מעשה
שהילדים והבני נוער הללו יהפכו למפלצות בדמות אדם
לכשיגדלו
אין הבדל בין רצח לבין התעללות (U)

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78914
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 789 פעמים
קיבל תודות: 5398 פעמים

שליחה #3 

בפעם המי-יודע-כמה. אני יודע שאתם אוהבים לדון על כל הנושאים בפורום, אבל אנחנו פורום תרבות פנאי ודברים מהסוג הזה לא רק עושים לי רע על הנשמה, הם מפריעים לי בשעות הפנאי שלי...

mulder פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #4 

עופר, אני מבין, תאמין לי שכבעל כלב זה עשה גם לי כאב בטן, ובטוח שגם לחיות המסכנות זה די קטע את שעות הפנאי שלהן, ועדיין, לפעמים צריך לפתוח עיניים למה שקורה סביבנו. לא הכל דבש ולא יכולתי שלא לשתף. מצטער.

Nunatak
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 3722
שם מלא: nunatak
נתן תודות: 154 פעמים
קיבל תודות: 156 פעמים

שליחה #5 

תופעת התעללות בחתולים והשלכתם למדורה בל"ג בעומר היא ידועה וכואבת, למזלי בהתעללות בכלבים עוד לא יצא לי להתקל.

ואני לא בא להגן על מי מהמתעללים הצעירים שעושים זאת רק משעמום או למען ההתעללות עצמה, אבל אני בהחלט מבין את המבוגרים שלא מעוניינים שחיות ישוטטו חופשי ברחוב שלהם ופועלים למיגורם.
אני לא מצדיק התעללות, אבל האשמה היא בראש ובראשונה היא של הרשויות, עמותות בע"ח ומאכילי חתולים. מחקרים הוכיחו שהאכלת חתולים רק גורמת לריבוי חתולי הרחוב ולמפגע תברואתי קשה בזמן שסירוס האוכלוסיה ויצירת נקודות האכלה מבוקרות ע"י הרשויות מביאה לצמצום התופעה.
על כלבים אני לא רוצה לדבר כי אין לי הרבה ידע בנושא ועד כמה שידוע לי אין בישראל הרבה כלבי רחוב אבל מהמעט שאני כן יודע גם במקרה הזה הפתרון הנכון הוא סירוס ופיקוח על האוכלוסיה.
נערך לאחרונה על ידי Nunatak ב 30/04/2010 18:37, נערך פעם 1 בסך הכל.

mulder פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #6 

Nunatak כתב:תופעת התעללות בחתולים והשלכתם למדורה בל"ג בעומר היא ידועה וכואבת, למזלי בהתעללות בכלבים עוד לא יצא לי להתקל.

ואני לא בא להגן על מי מהמתעללים הצעירים שעושים זאת רק משעמום או למען ההתעללות עצמה, אבל אני בהחלט מבין את המבוגרים שלא מעוניינים שחיות ישוטטו חופשי ברחוב שלהם ופועלים למיגורם.
אני לא מצדיק התעללות, אבל האשמה היא בראש ובראשונה היא של הרשויות, עמותות בע"ח ומאכילי חתולים. מחקרים הוכיחו שהאכלת חתולים רק גורמת לריבוי חתולי הרחוב ולמפגע תעבורתי קשה בזמן שסירוס האוכלוסיה ויצירת נקודות האכלה מבוקרות ע"י הרשויות מביאה לצמצום התופעה.
על כלבים אני לא רוצה לדבר כי אין לי הרבה ידע בנושא ועד כמה שידוע לי אין בישראל הרבה כלבי רחוב אבל מהמעט שאני כן יודע גם במקרה הזה הפתרון הנכון הוא סירוס ופיקוח על האוכלוסיה.
...
סירוס ופיקוח זה עניין אחד. העניין החשוב הוא חוסר בחינוך מבית ההורים ובבתי הספר. נערים לא סתם הולכים ורוצחים כלב ברחוב, הם עושים את זה כי הרגילו אותם במשך שנים שהם יכולים לדבר להורים ולמורים איך שבא להם ולשים עליהם פס, ומשם זה מדרון חלקלק.

שלח תגובה

חזור אל “ללא קשר”