b&w mm-1
יש לי כרגע מחשב עם לוח אם ep-35ds3l ואני מעוניין בשני רמקולים סטריאו לשמיעת מוסיקה.
הכרטיס קול שלי הוא onboard ואני לא מעוניין בקניית רסיבר או כרטיס קול או dac.
לפני כחודש יצאו הרמקולים b&w mm-1 אני מעוניין לקנות אותם תקציב בין 2000-3000 אם למישהו
יש המלצה יותר טובה מה לעשות עם התקציב אשמח לשמוע למרות שאני מעדיף לא לשים רסיבר
כי הכל אמור להיות ממוקם על השולחן שלי.
הבעיה שלי היא כזאת אני לא יודע מתי הרמקולים מגיעים לארץ או איך אני קונה אותם מחו"ל עם אחריות.
אודה לכל מי שיעזור לי להשיג את הרמקולים.
אחת הסיבות הנוספות שאני מעוניין לקנות את הרמקולים האלה כי הם מתחברים דרך כבל usb למחשב
ואז הכרטיס קול בכלל לא מקודד את האות אלא הרמקולים עצמם לפי מה שהבנתי.
הכרטיס קול שלי הוא onboard ואני לא מעוניין בקניית רסיבר או כרטיס קול או dac.
לפני כחודש יצאו הרמקולים b&w mm-1 אני מעוניין לקנות אותם תקציב בין 2000-3000 אם למישהו
יש המלצה יותר טובה מה לעשות עם התקציב אשמח לשמוע למרות שאני מעדיף לא לשים רסיבר
כי הכל אמור להיות ממוקם על השולחן שלי.
הבעיה שלי היא כזאת אני לא יודע מתי הרמקולים מגיעים לארץ או איך אני קונה אותם מחו"ל עם אחריות.
אודה לכל מי שיעזור לי להשיג את הרמקולים.
אחת הסיבות הנוספות שאני מעוניין לקנות את הרמקולים האלה כי הם מתחברים דרך כבל usb למחשב
ואז הכרטיס קול בכלל לא מקודד את האות אלא הרמקולים עצמם לפי מה שהבנתי.
ביררתי כבר בעצמי עם אחת החנויות המחיר של הb&w mm-1 יהיה בסביבות 2900,
כנראה עם 5 שנים אחריות ויגיעו לארץ בעוד כ10 ימים.
הם אמרו לי שלא אוכל לשמוע את הרמקולים למה הכמות שתגיע אליהם קטנה
ולכן החלטתי לוותר עליהם ובמקום זאת קניתי את הmicrolab solo 6c.
נקווה שאהיה מרוצה מהם לפחות הם עלו לי 733 מבלי לשמוע אותם ולא 3000.
כמובן שההשוואה תהיה לא הוגנת למה אני הולך להשוות אותם לרמקולים
מדפיים של cabasse אבל לקנות רמקולים ב-3000 שקל מבלי לשמוע אותם
אני לא מוכן, אמנם הביקורות מהללות את הרמקולים לא במפתיע אבל כל אחד
והשמיעה שלו.
כנראה עם 5 שנים אחריות ויגיעו לארץ בעוד כ10 ימים.
הם אמרו לי שלא אוכל לשמוע את הרמקולים למה הכמות שתגיע אליהם קטנה
ולכן החלטתי לוותר עליהם ובמקום זאת קניתי את הmicrolab solo 6c.
נקווה שאהיה מרוצה מהם לפחות הם עלו לי 733 מבלי לשמוע אותם ולא 3000.
כמובן שההשוואה תהיה לא הוגנת למה אני הולך להשוות אותם לרמקולים
מדפיים של cabasse אבל לקנות רמקולים ב-3000 שקל מבלי לשמוע אותם
אני לא מוכן, אמנם הביקורות מהללות את הרמקולים לא במפתיע אבל כל אחד
והשמיעה שלו.
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
יפה, חשיבה נכונה.
אם אתה רוצה לשפר (מאוד) את איכות השמע שלך, בהשקעה נמוכה יחסית ובמינימום מקום, אני יכול להמליץ מניסיוני על ה NuForce DAC - זהו DAC (ומגבר אוזניות) מיניאטורי שמתחבר למחשב ב USB וייתן לך שתי יציאות RCA איכותיות בהרבה (גם מבחינת החומרה וגם מבחינת העיבוד במחשב) מזה שאתה מקבל בכרטיס הקול הנוכחי.
המחיר בארץ הוגן אבל אפשר לקנות גם מחו"ל.
אתה יכול לראות פה כמה הוא קטן - http://www.hometheater.co.il/vt106835
אם אתה רוצה לשפר (מאוד) את איכות השמע שלך, בהשקעה נמוכה יחסית ובמינימום מקום, אני יכול להמליץ מניסיוני על ה NuForce DAC - זהו DAC (ומגבר אוזניות) מיניאטורי שמתחבר למחשב ב USB וייתן לך שתי יציאות RCA איכותיות בהרבה (גם מבחינת החומרה וגם מבחינת העיבוד במחשב) מזה שאתה מקבל בכרטיס הקול הנוכחי.
המחיר בארץ הוגן אבל אפשר לקנות גם מחו"ל.
אתה יכול לראות פה כמה הוא קטן - http://www.hometheater.co.il/vt106835
רמקולים מאד מרשימים לטווח מחיר שלהם לא מתחרים עם המדפיים של הcabasse שיש לי בסלון
אבל עדיין מרשימים, הבעיה שהבחנתי בה בכל זאת היא ההפרדת צליל של הרמקולים בכל זאת חסר
איזה רסיבר שישלוט על הeq, הבאסים טובים אבל לא מספיק אדוקים טיפה נזרקים, הגיטרה החשמלית בpink floyd
וzeppelin נשמעת טוב מאד לטווח מחירים אבל לפעמים יש עיוותים כשהנדרקיס מגזים עם הדיסטורשיין זה טיפה צורם.
בסה"כ מה שבאמת חסר זה איזה רסיבר או משהו בסגנון כי השירה של הזמרים נשמעת חלש מדי ביחס למוסיקה
עצמה, כאילו הeq לא מכוון כמו שצריך הצד הדומיננטי הוא המוסיקה והיא בולעת את השירה של הזמר.
לא משנה כמה שיחקתי עם הeq ההפרדה לא הייתה מספיק ברורה ככל הנראה צריך משהו אחר.
יש אזושהי המלצה בטווח מחיר של עד 300 שח?
אבל עדיין מרשימים, הבעיה שהבחנתי בה בכל זאת היא ההפרדת צליל של הרמקולים בכל זאת חסר
איזה רסיבר שישלוט על הeq, הבאסים טובים אבל לא מספיק אדוקים טיפה נזרקים, הגיטרה החשמלית בpink floyd
וzeppelin נשמעת טוב מאד לטווח מחירים אבל לפעמים יש עיוותים כשהנדרקיס מגזים עם הדיסטורשיין זה טיפה צורם.
בסה"כ מה שבאמת חסר זה איזה רסיבר או משהו בסגנון כי השירה של הזמרים נשמעת חלש מדי ביחס למוסיקה
עצמה, כאילו הeq לא מכוון כמו שצריך הצד הדומיננטי הוא המוסיקה והיא בולעת את השירה של הזמר.
לא משנה כמה שיחקתי עם הeq ההפרדה לא הייתה מספיק ברורה ככל הנראה צריך משהו אחר.
יש אזושהי המלצה בטווח מחיר של עד 300 שח?
- efi1965
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1614
- שם מלא: efi1965
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 54 פעמים
אני מאוד מרוצה מהסולו 6.............. אבל בכל מקרה אקנה את ה NuForce DAC כפי שהמליץ לי uriler.
הביקורות עליו מעולות והוא יספק גם יציאה לאוזניות. בכל מקרה נראה לי שזו תהייה תוספת מעולה לסולו, כדאי לך לשקול ברצינות. נסה את תכנת FOOBAR 2000 עם התוסף WASAPI. הכל נשמע אחרת כולל השירה של הזמרים.
הביקורות עליו מעולות והוא יספק גם יציאה לאוזניות. בכל מקרה נראה לי שזו תהייה תוספת מעולה לסולו, כדאי לך לשקול ברצינות. נסה את תכנת FOOBAR 2000 עם התוסף WASAPI. הכל נשמע אחרת כולל השירה של הזמרים.