מונדיאל ומחירי ה LCD

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה

האם לדעתך מחירי ה LCD ירדו אחרי המונדיאל ?

הסקר נגמר בתאריך 09/07/2010 8:40

לא ירדו בכלל
15
31%
ירדו מעט (פחות מ 10%)
18
37%
ירדו מעל 10%
8
16%
ירדו מעל 10%
8
16%

סך הכול הצבעות: 49

maya1 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1365
נתן תודות: 146 פעמים
קיבל תודות: 96 פעמים

שליחה #1 

יש טענה שאחרי המונדיאל (מסתיים ב11 ביולי) ירדו מחירי ה LCD האם לדעתך ירידת המחיר תהיה משמעותית ? (אם בכלל תהיה ?)
נערך לאחרונה על ידי maya1 ב 21/06/2010 21:18, נערך 2 פעמים בסך הכל.

איינשטיין
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8560
נתן תודות: 176 פעמים
קיבל תודות: 394 פעמים

שליחה #2 

אני בספק לגבי נושא "המלאי הגדול".
לפי דעתי עם הזמן צפוייה ירידה מתונה במחירים, כפי שהיה קורה ללא שום קשר למונדיאל.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!

Leorio
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 58
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

לא מאמין בתרבות צריכה ומכירה בארץ

שליחה #3 

באמת, בארה"ב לקראת אירוע כזה עושים סיילים מטורפים, אמיתיים!

בארץ יפורסמו מבצעים , שבעצם יביאו אותנו שוב למחיר שהוא רק טיפה יותר גבוה מהמחיר האמיתי.

הם מעדיפים לעשות את העמלה הגדולה על לקוח אחד מאשר למכור 10 יחידות עם רווחים קטנים יותר.

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile
תגובות: 17346
נתן תודות: 503 פעמים
קיבל תודות: 358 פעמים

שליחה #4 

אין לי בעיה עם המשאל הזה, אבל קשה לי להבין את מטרתו...
אם הרוב יגידו שהמחירים ירדו, האם זה באמת אומר שהם ירדו?
זה מה שימנע ממך לקנות עכשיו?

הצעה אישית, אם אתה צריך מסך (וזה נכון לא רק למסכים), תקנה מתי שאתה צריך, ותחפש את הכי טוב במסגרת התקציב שלך באותו רגע.
המחירים תמיד ירדו ובמקום המסכים ה"ישנים" יגיעו מסכים חדשים יותר שיהיו במחירים גבוהים יותר.

maya1 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #5 

theAman כתב:אין לי בעיה עם המשאל הזה, אבל קשה לי להבין את מטרתו...
אם הרוב יגידו שהמחירים ירדו, האם זה באמת אומר שהם ירדו?
זה מה שימנע ממך לקנות עכשיו?

הצעה אישית, אם אתה צריך מסך (וזה נכון לא רק למסכים), תקנה מתי שאתה צריך, ותחפש את הכי טוב במסגרת התקציב שלך באותו רגע.
המחירים תמיד ירדו ובמקום המסכים ה"ישנים" יגיעו מסכים חדשים יותר שיהיו במחירים גבוהים יותר.
...
מטרת המשאל היא לנסות ולראות מה אנשים ש"חיים" את התחום חושבים על ירידת המחירים אחרי ארוע תקשורתי כגון המונדיאל שבו (או לפניו) נמכרים מסכים (בעיקר 40" ומעלה.. ) בכמויות גדולות משמעותית באחוזים מימים רגילים (וגם היבואנים מכירים את התופעה ולכן נערכים לה עם מלאי מתוגבר...) בד"כ בזמן שלפני ארוע כזה ישנם מבצעי מכירות (ראה יורוקום. ועוד...) אך מחירי המסכים לא יורדים משמעותית ואילו אחריו בעיקר אם נשאר מלאי (גם עולמי וגם מקומי) ישנה ירידת מחיר מסויימת (?) (חוקי כלכלה פשוטה של היצע וביקוש...)
ברור שבאופן כללי שוק המסכים תמיד מכניס דגמים חדשים במחיר גבוה והדגמים הקודמים יורדים כל הזמן...אך ישנם נקודות זמן שהשוק מגיב לארועים חיצוניים....

Analizer
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 498
שם מלא: eran
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #6 

...
(Y)
סאונד טוב לא מחפה על shit music !

maya1 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #7 

הקפצה ....
פתאום המשאל הזה נראה לי שוב רלוונטי (בעיקר לאלה שמחפשים מסך חדש ולא דווקא למונדיאל...)
* למרות שחברות מובילות כמו פיליפס וסמסונג מחליפות את הדגמים בימים אלה וחלק מהדגמים הישנים כבר כמעט ולא נשארו במלאי...מעניין לראות מה אנשים חושבים על מחירי המסכים הצפויים אחרי "שגעון" המונדיאל...

biodome
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 603
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #8 

יש צפי לתמחור לדגמים של סמסונג פיליפס? הם יהיו באותה סביבת מחיר כמו הדגמים הנוכחים?
ומתי? אני כבר רוצה לקנות מסך.. באמת שווה לחכות?

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46417
נתן תודות: 1967 פעמים
קיבל תודות: 5084 פעמים

שליחה #9 

לי נראה שכל הסיפורים הללו שמפיצים יבואנים על הזמנות גדולות לפני חגים, לפני מונדיאל, לפני סופשבוע ובכל שבוע שני, הינם סיפורים לישראלי המצוי ותו לא. כל המטרה שלהם לייצר BUZZ אצל הישראלי המצוי שהנה הוא יכול לקנות מציאה של החיים שלו מכיוון שהיבואן נתקע עם מסכים ומת להפטר מהם.

באותו הקשר, היום יצא לי לעשות סיבוב מסכים באופיס דיפו\ACE\א.ל.מ\שקם אלקטריק\החשמל הסיטונאי\טריטון\עולם הקולנוע (נשמע ארוך, אבל החנויות קרובות מאוד אחת לשנייה). נדמה שכולם קונים מסכים היום. אין כמעט אחד שנכנס לחנות ולא יוצא עם קרטון דק באמתחתו.
הגדילה לעשות חברת FUJICOM לקראת המונדיאל. חנות אחת החזיקה ערימה ענקית של מסכים מתוצרתה כאשר הקרטון מעוצב במיוחד לקראת המונדיאל.

liorde
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 24
קיבל תודות: 0

מחירי המסכים יורדים "מכוח האנרציה"...

שליחה #10 

בטח שלא בגלל המונדיאל.
חנות כמו א.ל.מ פרסמה לפני כ 3 שבועות מבצע 20% על מסכים מכל הסוגים.
לפני כחודש וחצי רכשתי שם SONY 32" תקציבית לחדר שינה ב 2600ש"ח. מחיר סביר לא יותר מזה...
כששמעתי על המבצע "רצתי" לחנות לראות כמה נדפקתי בקנייה.
לשמחתי הכאב היה פחות ממה שציפיתי כי... הם העלו את מחיר "המדבקה" וממנו עשו את ה 20% שלהם כך שמחירה הטלוויזיה בעת המבצע היה 100 ש"ח פחות.
מסקנה (שלי בכל אופן) :
בארץ אין **באמת** מבצעים אמיתיים - אלו רק טריקים שיווקים שאני לא מבין למה שאר הציבור לא רואה את ה"בלוף/קונץ"
מחיר המסכים יורדים כי פשוט אין ברירה אלא להורידם. מלאי חדש נכנס כל חודש בערך מה יעשו עם שאר המסכים שנותרו מיותמים במחסנים? גריסה?? NO WAY!!! יאללה להעמסי לציבור "במבצע" :-)

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”