שאלה בקשר למפצל בקיר...
שלום,
בעבר שאלתי שאלה דומה, אך משום מה הנושא נתקע.
אז אשאל שוב,
אני מעוניין במפצל בחיבור לקיר של YES (זאת אומרת לחבר 2 ממירים של YES לחיבור 1 בקיר).
לאחר חיפושים מצאתי רק חנות ברשת שמוכרת את המוצר אך איני מעוניין לשלם בכרטיס אשראי (אחרי ששומעים מקרים רבים...חחח).
בכל מקרה ניסיתי לדבר איתם באימייל, ואחרי ששאלתי אותם לגבי התשלום ללא כרטיס אשראי משום מה אין קול ואין עונה.
אז לעיניין, אני גר בצפון, ואני כבר מחפש המון זמן את המפצל הזה, האם מישהו יודע מהיכן ניתן להשיג אותו באזור? או באילו חנויות ניתן להשיג (מלבד חנויות שעוסקות בלווינים אם בכלל יש כאלו...).
תודה רבה מראש !
בעבר שאלתי שאלה דומה, אך משום מה הנושא נתקע.
אז אשאל שוב,
אני מעוניין במפצל בחיבור לקיר של YES (זאת אומרת לחבר 2 ממירים של YES לחיבור 1 בקיר).
לאחר חיפושים מצאתי רק חנות ברשת שמוכרת את המוצר אך איני מעוניין לשלם בכרטיס אשראי (אחרי ששומעים מקרים רבים...חחח).
בכל מקרה ניסיתי לדבר איתם באימייל, ואחרי ששאלתי אותם לגבי התשלום ללא כרטיס אשראי משום מה אין קול ואין עונה.
אז לעיניין, אני גר בצפון, ואני כבר מחפש המון זמן את המפצל הזה, האם מישהו יודע מהיכן ניתן להשיג אותו באזור? או באילו חנויות ניתן להשיג (מלבד חנויות שעוסקות בלווינים אם בכלל יש כאלו...).
תודה רבה מראש !
- YardenBenlulu
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 332
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
ממש לא בעיה זה מפצל שנמכר בחנויות אלקטרוניקה ולווין שמתעסקות בזה..
בכול מקרה אם יש לך איזה טכנאי יס שאתה מכיר לא תיהיה לו בעיה להביא לך את זה יש להם מאגרים
לי יש טכנאי אישי תמיד בא אותו אחד אז כבר אנחנו חברים
אז בהתקנה האחרונה של ה TOTAL הוא הביא לי כי הייתי צריך 3 כבלי HD שלט HD נוסף
והחליף לי שלט רגיל
בכול מקרה אם יש לך איזה טכנאי יס שאתה מכיר לא תיהיה לו בעיה להביא לך את זה יש להם מאגרים
לי יש טכנאי אישי תמיד בא אותו אחד אז כבר אנחנו חברים
והחליף לי שלט רגיל
בברכה,
ירדן בן לולו
ירדן בן לולו