כמה שאלות לגבי HTPC

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
denis29 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2759
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #1 

אוקי אז קודם כל החומרה שיש ברשותי,
AMD של 1800, 768MB DDR400 ו כרטיס מסך gf4 עם VGA וחיבור מיוחד שלהם שנראה כמו סוג של SVIDEO רק עם יותר חיבורים.
השאלות:
1. באיזה דרך הכי כדי לחבר כדי לקבל איכות הכי טובה? בטלויזיה יש קומפוננט, יש SVIDEO ויש RGB.
כבר יצה לי לחבר עם קומפוסיט דרך מתאם ,איזה מחשב שהרכבתי למישהוא לא מזמן (משהוא ישן), ראיתי כמה סרטי DVD בדרך הזאת והאמת די בסדר, רק שהתצוגה לא הכי ישרה וכו'.
2. העם יש איזה תוכנה שתאפשר לי לשחק הגאומטריה של המסך ? כמו שיש בCRT למחשבים הכוונה (רק שם זה מובנה)
3. אני כננרה ירצה להתקין עליו XP, ואני רואה צורך גדול ב תוכנה למדיה סנטר ,כי ככה זה סיוט לעבוד עם זה, איך נראה MC של XP על טלויזיות CRT?
4. איזה רזולוציה מומלץ להגדיר ? המקסימום שאני יכול לבחור זה 1024 על768 ב60HZ.
ובכלל תנו לי עצות נוסופות למי שיצה להתנסות בנושא ה HTPC עם CRT TV.
ועוד שאלה קטנה ,כמו שהזכרתי ,יש ב טלויזיה גם RGB, דרך המתאם שיש לי לא ממש יצה לי משהוא ,תמונה כן ראו אבל בגוון כחול כזה (אני לא יודע העם המתאם שיש לי הוא מקורי גם) , יש עולי איזה מתאם מ VGA לRGB? או שחייב ממיר גם ?
תודה רבה
נערך לאחרונה על ידי denis29 ב 29/04/2010 21:02, נערך פעם 1 בסך הכל.

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32977
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2315 פעמים

שליחה #2 

1. אם הטלוויזיה היא טלוויזיית CRT אז חיבור S-Video בד"כ ייתן תוצאות סבירות.
2. זה תלוי בדרייבר של כרטיס המסך. בד"כ כן. זה נמצא בהגדרות המתקדמות של כרטיס המסך.
3. נראה בסדר גמור, רק קח בחשבון שצריך גירסת XP מיוחדת שנקראת XP MCE 2005.
4. הרזולוציה המומלצת ל-CRT היא 800 על 600.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

denis29 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #3 

הבנתי ,לגבי הגאומטריה ,חח אז שהוא שלא דיברתי על גודל או מיקום תמונה במסך ,עלה דברים כמו שיש במסך CRT למחשב ,נגיד לישר פינות וכו' ,
עולי powerstrip תעשה את העובדה ? ומה לגבי ה RGB? אין טעם להתעסק בזה ? ולגבי MCE צריך לנסות ,בנייד שלי יש ויסטה ואני די אהבתי את זה ,עם כי לא השתמשתי כי במיילה המסך רק 15.4 אבל הגופנים גדולים ונראה טוב .
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32977
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2315 פעמים

שליחה #4 

Powerstrip בהחלט יכולה לעזור.
עם RGB אין טעם להתעסק. אין פתרון מוכן וטוב לזה מכרטיסי מסך, גם כאלה עם TV Out כמו שלך.
ה-XP MCE 2005 שונה בעיצוב שלו מהויסטה מדיה סנטר. "תגגל" קצת ברשת לתמונות דוגמא ותראה אם זה מתאים לך.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

denis29 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #5 

אבל בכללי זה פתרון טוב לדעתך למסך CRT? או שיש לך המלצה לתוכנה אחרת ?
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”