לא בטוח שזה המקום, אבל הדרך הכי טובה לראות שידורים טוב בצבא?
שלום לכולם.
אז כמו שאפשר להבין מהכותרת, אני חייל שמשרת באיזה חור כלשהו בדרום.
מכיוון שהייתי בזמנים כאלו ואחרים מקושר קצת לאנשים כאלו ואחרים בבסיס, יש לי טלויזיה נחמדה בחדר.
האנטנה היא אנטנה מאולתרת, לקחתי כבל חשמל של מאורר שלא עבד, חתכתי, חיברתי צד אחד לחיבור של האנטנה ואת הצד השני תלוי על הקיר.
אני מצליח לראות ערוץ 11 ו 22, אבל את שניהם עם דיי הרבה הפרעות ( לפעמים צריך לשחק הרבה זמן עם הכבל בשביל להשיג תמונה טובה בלי רעשים מוזרים ).
אז השאלה היא כזאת... האם יש מכשיר אחר שיכול לתת לי לצפות בערוצים האלה ( או אם יש עוד ) באיכות טובה?
ברמה העקרונית על הבניין אצלנו יש צלחת של יס, יש כמה חדרים עם יס, אבל אין לי מושג מאיפה לאלתר כבל ארוך שיתחבר לממיר ( להערכתי צריך לפחות 20 מטר ).
פתרונות יצירתיים יתקבלו בשמחה!
ואם זה לא במקום הנכון, מצטער.
תודה!
אז כמו שאפשר להבין מהכותרת, אני חייל שמשרת באיזה חור כלשהו בדרום.
מכיוון שהייתי בזמנים כאלו ואחרים מקושר קצת לאנשים כאלו ואחרים בבסיס, יש לי טלויזיה נחמדה בחדר.
האנטנה היא אנטנה מאולתרת, לקחתי כבל חשמל של מאורר שלא עבד, חתכתי, חיברתי צד אחד לחיבור של האנטנה ואת הצד השני תלוי על הקיר.
אני מצליח לראות ערוץ 11 ו 22, אבל את שניהם עם דיי הרבה הפרעות ( לפעמים צריך לשחק הרבה זמן עם הכבל בשביל להשיג תמונה טובה בלי רעשים מוזרים ).
אז השאלה היא כזאת... האם יש מכשיר אחר שיכול לתת לי לצפות בערוצים האלה ( או אם יש עוד ) באיכות טובה?
ברמה העקרונית על הבניין אצלנו יש צלחת של יס, יש כמה חדרים עם יס, אבל אין לי מושג מאיפה לאלתר כבל ארוך שיתחבר לממיר ( להערכתי צריך לפחות 20 מטר ).
פתרונות יצירתיים יתקבלו בשמחה!
ואם זה לא במקום הנכון, מצטער.
תודה!
- YardenBenlulu
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 332
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
אם יש לך ממיר שאתה יכול להביא מהבית תוציא כבל ממנו לנקודה של יס שיש בבסיס ותתחבר לשידור.
אם זה יותר מידי בשבילך אז פשוט תקנה ממיר DTT או משהו זול 150 - 200 שקל זה יקלוט טוב כול הארץ בכיסוי מלא אם עם כבל חשמל אתה קולט קצת עם ממיר ואנטנה טובה אתה תקלוט טוב מאוד
אם זה יותר מידי בשבילך אז פשוט תקנה ממיר DTT או משהו זול 150 - 200 שקל זה יקלוט טוב כול הארץ בכיסוי מלא אם עם כבל חשמל אתה קולט קצת עם ממיר ואנטנה טובה אתה תקלוט טוב מאוד
בברכה,
ירדן בן לולו
ירדן בן לולו
אם תהיה קצת יותר ישיר בעניין ה DDT ( כמו איפה להשיג? ) זה יהיה נחמד...YardenBenlulu כתב:אם יש לך ממיר שאתה יכול להביא מהבית תוציא כבל ממנו לנקודה של יס שיש בבסיס ותתחבר לשידור.
אם זה יותר מידי בשבילך אז פשוט תקנה ממיר DTT או משהו זול 150 - 200 שקל זה יקלוט טוב כול הארץ בכיסוי מלא אם עם כבל חשמל אתה קולט קצת עם ממיר ואנטנה טובה אתה תקלוט טוב מאוד...
ויהיו עוד ערוצים חוץ מ 22 ו 11? ( כמובן שאני לא מצפה ל 200 ערוצים, כן?! )
ומאיפה אני משיג כבל של יס? להביא ממיר מהבית לא אמורה להיות בעיה...
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
ממיר DVB כולל חמישה ערוצים - 1,2,10,33,99.
כבל יס הוא כבל קואקסיאלי שנקרא RG59, ואפשר לקנות אותו בחנויות מתמחות (אלקטרוניקה, תקשורת וכו'), וכנ"ל המחברים המתאימים.
יש מקומות שתוכל לבקש גם שיכינו לך את האורך הדרוש (כולל לחיצת המחבר הקואקסיאלי בקצה), אולם יכול מאוד להיות שאת זה יוכלו לעשות גם בענף הקשר ביחידה שלך.
כבל יס הוא כבל קואקסיאלי שנקרא RG59, ואפשר לקנות אותו בחנויות מתמחות (אלקטרוניקה, תקשורת וכו'), וכנ"ל המחברים המתאימים.
יש מקומות שתוכל לבקש גם שיכינו לך את האורך הדרוש (כולל לחיצת המחבר הקואקסיאלי בקצה), אולם יכול מאוד להיות שאת זה יוכלו לעשות גם בענף הקשר ביחידה שלך.
- YardenBenlulu
- חבר פעיל מאוד

כמו שאמרו לך DVB-T
5 ערוצים 2 | 10 | 11 | 33 | 99
לגבי יס תקשיב לי ותצליח בהתקנה..
רכוש כבל קואקסיאלי RG59 באורך המתאים לפי מידה, בצד אחד של הכבל שים מחבר לממיר ובצד השני תגלף אותו עד שאתה מגיע לפס הנחושת אותו אתה מחבר לשקע יס שקיים אצלכם בנוסף לשקע הקיים מבפנים.
במידה ויש בעיות אתה יכול לקנות גם שקע נוסף ולהוציא יציאה נוספת ומשם לממיר בחדר שלך...
בהצלחה
רכוש כבל קואקסיאלי RG59 באורך המתאים לפי מידה, בצד אחד של הכבל שים מחבר לממיר ובצד השני תגלף אותו עד שאתה מגיע לפס הנחושת אותו אתה מחבר לשקע יס שקיים אצלכם בנוסף לשקע הקיים מבפנים.
במידה ויש בעיות אתה יכול לקנות גם שקע נוסף ולהוציא יציאה נוספת ומשם לממיר בחדר שלך...
בהצלחה
בברכה,
ירדן בן לולו
ירדן בן לולו
ניראה לי שאני אלך על היס בחדרYardenBenlulu כתב:כמו שאמרו לך DVB-T
בהצלחה...
אתם מתכוונים לכזה כבל:
http://www.mediagalaxy.co.il/rec/622-%D ... 7%98%D7%A8
?
לגבי ההתקנה שלו אני חושב שאני אבקש עזרה מאלו שיש להם יס בחדר ( אני מכיר 3 כאלו ).
שבוע הבא אני אמדוד פחות או יותר אורך של כמה מטר צריך...
חפש כאלה שנמצאים קרוב יחסית אלייך לחדר, אם אתה גר בבניין חפש מישהו שיש לו גם יש תתחבר איתו עם מפצל כזה:
http://www.amperel.co.il/products/72728
http://www.amperel.co.il/products/72728
מוזמנים לבקר בבלוג שלי חסר תקנה - בלוג בנושא תקנה 380, רכבים ומה שביניהם
- YardenBenlulu
- חבר פעיל מאוד

בבידיוק !nimrodg כתב:חפש כאלה שנמצאים קרוב יחסית אלייך לחדר, אם אתה גר בבניין חפש מישהו שיש לו גם יש תתחבר איתו עם מפצל כזה:
http://www.amperel.co.il/products/72728...
רק אני מקווה שיש לך ממיר של יס עם כרטיס חכם וחבילה אצל יס..
יש לי בבית ממיר יס שאין בו ממש שימוש, מהממירים הכסופים הגדולים הישנים ( אבל עדיין ממיר! ), כמובן שבבית הוא עובד בלי בעיות...YardenBenlulu כתב:בבידיוק !nimrodg כתב:חפש כאלה שנמצאים קרוב יחסית אלייך לחדר, אם אתה גר בבניין חפש מישהו שיש לו גם יש תתחבר איתו עם מפצל כזה:
http://www.amperel.co.il/products/72728...
רק אני מקווה שיש לך ממיר של יס עם כרטיס חכם וחבילה אצל יס.....
אגב, אני רואה את הערוצים שאפשר לראות לפי החבילה שיש לי בבית ( כאילו הכרטיס החכם פותח ערוצים ) או שזה דרך הערוצים שאפשריים דרך הצלחת?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78921
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
חיבור של ממיר של יס ללא רשות שלהם זה לא חוקי.
אני סוגר את השרשור הזה.
אני סוגר את השרשור הזה.