עזרה לגבי samaung 40B650
שלום לכולם
אני מעוניין לרכוש מסך.
מרחק הצפייה הוא בין 2.5-3.5 מ.
עיקר השימוש לצפייה בשירורי טלויזיה רגילים,וצפיה ב HD של הוט.
יש חשיבות גדולה לאיכות התמונה בשידורי ספורט בשידור חי. עד עכשיו ברוב החניות שהייתי בהם שידורי הכדורגל (לא ב-HD) לא היו באיכות טובה. התמונה היתה מרוחה כשהשחקנים עשו תנועות מהירןת.
אני יכול להשקיע במסך בערך סכום של בין 5000-6000 ש"ח
המליצו על LCD SAMSUNG 40B650, האם מסך זה יענה על דרישותי?
בקשר לגודל המסך אולי כדי לי לקנות מסך בגודל 46" באותו סכום כספי?
מסך נוסף שהמליצו לי פלסמה 42 של samaung שעולה כ 2000 ש"ח פחות
אשמח לשמוע את דעתכם
אני מעוניין לרכוש מסך.
מרחק הצפייה הוא בין 2.5-3.5 מ.
עיקר השימוש לצפייה בשירורי טלויזיה רגילים,וצפיה ב HD של הוט.
יש חשיבות גדולה לאיכות התמונה בשידורי ספורט בשידור חי. עד עכשיו ברוב החניות שהייתי בהם שידורי הכדורגל (לא ב-HD) לא היו באיכות טובה. התמונה היתה מרוחה כשהשחקנים עשו תנועות מהירןת.
אני יכול להשקיע במסך בערך סכום של בין 5000-6000 ש"ח
המליצו על LCD SAMSUNG 40B650, האם מסך זה יענה על דרישותי?
בקשר לגודל המסך אולי כדי לי לקנות מסך בגודל 46" באותו סכום כספי?
מסך נוסף שהמליצו לי פלסמה 42 של samaung שעולה כ 2000 ש"ח פחות
אשמח לשמוע את דעתכם
אהלן ,
עשיתי הרבה מאוד סיורים בחנויות לפני שקניתי . אבל בסוף קניתי, את 40b650 ... הוא פשוט כל פעם המסך הראשון שבלט מתוך עשרות המסכים.
בשביל המרחק שאתה מתאר (פחות או יותר אותו מרחק כמו אצלי) 40 זה ממש בול הגודל, מצד שני אם בא לך להשקיע עוד קצת ב-46, אל תרד באיכות ותקנה מסך לפחות ברמה של b650. עדיף לדעתי איכות תמונה על פני גודל.
ראינו את בארסה-אינטר בממיר DTT (הוט HD יותקן אצלי כנראה בשבוע הבא) והאיכות SD היתה פשוט מחורבנת, אני די בטוח שגם במסכים אחרים בגודל הזה האיכות SD ממיר DTT עם כבל RCA מחורבנת ככה שזה לא מדד.
ראינו באטמן מתחיל 1080P , וואו .
וואו.
וואו.
WOW
ואני רוצה להגיד שלא היתה לי חווית צפייה כזאת הרבה זמן, גם לא בקולנוע. הצבעים, הבהירות, מכל זווית צפייה אפשרית, מסך מדהים.
מה שעוד יותר כיף זה לחבר את ה-USB בפאנל הצדדי עם פרק 13 של אבודים ב-720P... ג'ון לוק מעולם לא נראה יותר טוב על המסך הזה
שבוע הבא אני אתחבר לHD ואני אראה כדורגל ואני אמסור חוות דעת.
אם אתה קונה אל תקנה ביותר מ5,500, יש עכשיו ירידת מחירים מטורפת על המסך הזה, לצערי שילמתי קצת יותר ממש לפני הירידה
עשיתי הרבה מאוד סיורים בחנויות לפני שקניתי . אבל בסוף קניתי, את 40b650 ... הוא פשוט כל פעם המסך הראשון שבלט מתוך עשרות המסכים.
בשביל המרחק שאתה מתאר (פחות או יותר אותו מרחק כמו אצלי) 40 זה ממש בול הגודל, מצד שני אם בא לך להשקיע עוד קצת ב-46, אל תרד באיכות ותקנה מסך לפחות ברמה של b650. עדיף לדעתי איכות תמונה על פני גודל.
ראינו את בארסה-אינטר בממיר DTT (הוט HD יותקן אצלי כנראה בשבוע הבא) והאיכות SD היתה פשוט מחורבנת, אני די בטוח שגם במסכים אחרים בגודל הזה האיכות SD ממיר DTT עם כבל RCA מחורבנת ככה שזה לא מדד.
ראינו באטמן מתחיל 1080P , וואו .
וואו.
וואו.
WOW
ואני רוצה להגיד שלא היתה לי חווית צפייה כזאת הרבה זמן, גם לא בקולנוע. הצבעים, הבהירות, מכל זווית צפייה אפשרית, מסך מדהים.
מה שעוד יותר כיף זה לחבר את ה-USB בפאנל הצדדי עם פרק 13 של אבודים ב-720P... ג'ון לוק מעולם לא נראה יותר טוב על המסך הזה
שבוע הבא אני אתחבר לHD ואני אראה כדורגל ואני אמסור חוות דעת.
אם אתה קונה אל תקנה ביותר מ5,500, יש עכשיו ירידת מחירים מטורפת על המסך הזה, לצערי שילמתי קצת יותר ממש לפני הירידה
טוב אז הבטחתי חוו"ד לגבי שידורי כדורגל ב-SD על המסך הזה -
בקצרה , לא משהו, ראיתי כדורגל באיכות יותר גבוהה במסך ה-CRT הבומבילה שהיה לי.
גם עם חיבור ממיר HD של הוט, האיכות השתפרה יחסית ל-DTT אבל עדיין זה לא זה.
בכל זאת בהשוואה למשדרי כדורגל שראיתי בטלוויזיות אחרות אני מוכרח להגיד שהסמסונג עושה עבודה לא רעה בכלל.
נחכה ונראה איך יראה המונדיאל ב-HD
בקצרה , לא משהו, ראיתי כדורגל באיכות יותר גבוהה במסך ה-CRT הבומבילה שהיה לי.
גם עם חיבור ממיר HD של הוט, האיכות השתפרה יחסית ל-DTT אבל עדיין זה לא זה.
בכל זאת בהשוואה למשדרי כדורגל שראיתי בטלוויזיות אחרות אני מוכרח להגיד שהסמסונג עושה עבודה לא רעה בכלל.
נחכה ונראה איך יראה המונדיאל ב-HD
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
thifi .thifi כתב:אני גם ממליץ בחום על המסך הנ"ל.
כמו כן,
סתם לידע הכללי הייתי גם שמח לדעת איך הדגם הזה משתווה ל-B610 ....
דגם ה 650 איכותי יותר מדגם ה 610 .
פאנל מבריק ואיכותי . איכות שחורים מדהימה איכות צבע מעולה . עיבוד תמונה סופר איכותי .
מראה חיצוני ואיכות גימור איכותיים במיוחד .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"