אני לא מבין משהו...
יש כבל RCA נכון? פשוט כזה אדום, צהוב, לבן. ויש כבל קומפוננט, אדום, כחול, ירוק נכון?
אם יש לי בממיר הוט רק יציאת RCA, ויש לי כבל קומפוננט, אז אין לי ברירה אלא לחבר אותו לממיר, וליציאת RCA בLCD? אני לא יכול לחבר מRCA לקומפוננט? כי ממש רואים *** אם אני עושה את זה..זה לא מובן לי. אין ממירים עם יציאת קומפוננט?
אם יש לי בממיר הוט רק יציאת RCA, ויש לי כבל קומפוננט, אז אין לי ברירה אלא לחבר אותו לממיר, וליציאת RCA בLCD? אני לא יכול לחבר מRCA לקומפוננט? כי ממש רואים *** אם אני עושה את זה..זה לא מובן לי. אין ממירים עם יציאת קומפוננט?
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
לא יצא לי לראות ממירים עם קומפוננט.
אתה יכול להתחבר בSCART, שזה עדיף.
יש עוד פתרון אבל צריך לדעת איזה עוד מכשירים יש לך, אולי אפשר להציע פתרון קומבינה שיעזור לך לראות יותר טוב.
אתה יכול להתחבר בSCART, שזה עדיף.
יש עוד פתרון אבל צריך לדעת איזה עוד מכשירים יש לך, אולי אפשר להציע פתרון קומבינה שיעזור לך לראות יותר טוב.
Vocare Ad Regnum
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78930
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
ממירי ה-HD של הוט כוללים חיבור קומפוננט.
בישראל התקן הוא SCART (בדיוק כמו באירופה) ולא קומפוננט (שזה תקן אמריקאי ומזרח-אסייתי).
בישראל התקן הוא SCART (בדיוק כמו באירופה) ולא קומפוננט (שזה תקן אמריקאי ומזרח-אסייתי).
יש לי את הסמסונג B530, וממיר רגיל של הוט...אין יציאת סקארט לסמסונג..למרות שחיברתי את הטושיבה של אבא שלי בסקארט לסקארט ולא שמתי לב לכזה הבדל באיכות תמונה...משחקי כדורגל נראים פשוט קטסטרופה, ערוץ 2 נראה סבבה, וגם הערוצי סרטים ברמת הסביר.
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
תגדיר בממיר שיוציא RGB ביציאת הסקארט.
לגבי חיבור RCA וקומפוננט - למרות שהמחברים זהים פיזית, האות מאופנן בצורה שונה לחלוטין.
בחיבור קומפוזיט (צהוב / אדום / לבן) רק הצהוב מעביר וידאו באיכות מאוד נמוכה, ואילו בקומפוננט שלושת החיבורים מעבירים את אות הוידאו (כאשר הוא מאופנן בצורה בה זה מתחלק על שלושת החיבורים).
יש באתר כמה מאמרים המעמיקים על הנושא, אבל זוהי הסיבה שאתה לא יכול לעשות חיבור צולב.
לגבי חיבור RCA וקומפוננט - למרות שהמחברים זהים פיזית, האות מאופנן בצורה שונה לחלוטין.
בחיבור קומפוזיט (צהוב / אדום / לבן) רק הצהוב מעביר וידאו באיכות מאוד נמוכה, ואילו בקומפוננט שלושת החיבורים מעבירים את אות הוידאו (כאשר הוא מאופנן בצורה בה זה מתחלק על שלושת החיבורים).
יש באתר כמה מאמרים המעמיקים על הנושא, אבל זוהי הסיבה שאתה לא יכול לעשות חיבור צולב.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
יש טרנסדקודר שעולה משהו כמו 400-500 ש"ח שאפשר לרכוש - ואמור להמיר SCART ל קומפוננט.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

אני רכשתי את שלי - לפני שנים רבות אצל העולם הדיגיטלי.
שווה לבדוק מול שאר החנויות המתמחות. אולי מול זו במודיעין.
שווה לבדוק מול שאר החנויות המתמחות. אולי מול זו במודיעין.
- nadavrut
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 281
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
נסה כאן:TANDBERG כתב:איתי, יש לך מושג איפה קונים ? אני מחפש לחמי אבל לא בא לי לקנות ציוד מקצועי בסכומים פי 3......
http://www.pompa.co.il/product.asp?cat2 ... id=csy2100
YNWA
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

יש מתמחה חדשה יחסית. כמה חודשים - אחרת לא הייתי שולח.
בטח שיש. אני משתמש באחד כזה שקניתי ב EBAY ב 10 דולר. למשלאין סקארט לקונמפוננט...
http://cgi.ebay.com/1-5M-5-RCA-COMPONEN ... 2c544ec54a
אם סקארט מסוגל להוציא RGB, זה יעבוד.
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
אכן זה יכול לעבוד אך לא בכל מסך ולא בכל ממיר.dmitrys כתב:בטח שיש. אני משתמש באחד כזה שקניתי ב EBAY ב 10 דולר. למשלאין סקארט לקונמפוננט...
http://cgi.ebay.com/1-5M-5-RCA-COMPONEN ... 2c544ec54a
אם סקארט מסוגל להוציא RGB, זה יעבוד....
הכבל שאתה מתאר זה כבל RGsB, כלומר המידע סנכרון רץ יחד עם הצב הירוק, ומסך שיודע לתרגם את אות יודע גם להציג אותו ובדרך כלל המסך ידע לפענח גם RGBS שהסנכרון רץ על קו נפרד.
RGB דומה לCOMPONENT (YUV) ולכן יש מסכים שידעו גם לתרגם את האות, לבצע חישובים חדשים ולהציג את התמונה במיתבה.
שוב, לא לכולם זה מתאים.
הנה מאמר בנושא המרות בין השיטות (עד שמצאתי את הלינק בדיסקים הישנים במגירה) http://www.equasys.de/colorconversion.html
אז מה זה? http://www.tvcables.co.uk/cgi-bin/tvcab ... le-2m.htmlTANDBERG כתב:אין סקארט לקונמפוננט, אין כזה כבל. יש מתאמים מיוחדים, אבל רק אלו שבאמת עושים את ההמרה יעלו הרבה כסף. שיקול עלות תועלת....
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
Barricade, קרא את ההערה של JEXY ואת מה שכתוב בקישור ששלחתי. כבל כזה לא בדיוק אמור לעבוד, מאוד תלוי בטלוויזיה. לכן אם רוצים לשחק על בטוח מזמינים ממיר מיוחד.
איתי - בחנות המתמחה שאתה מתכוון הייתי ואין להם את הממיר הזה. תודה בכל אופן.
איתי - בחנות המתמחה שאתה מתכוון הייתי ואין להם את הממיר הזה. תודה בכל אופן.
Vocare Ad Regnum
לדעתי זה תלוי בממיר , לא בטלויזיה. הכבל שאני משתמש נקרא כבל לממיר DM500, שזה הממיר שלי. אין בכלל שום אזכור לדגמי טלויזיה שאמורים כביכול לתמוך בזה. אצלי עובד עם פלאזמה B450 של סמסונג.
לכן מומלץ לבדוק מה הסקארט של הממיר מוציא לפני שקונים כבל כזה. אצלי זה עובד בכל אופן.
לגבי הטרנסקודר, יש מיליון כאלה ב EBAY, החל מ 300 שקל כולל משלוח.
לכן מומלץ לבדוק מה הסקארט של הממיר מוציא לפני שקונים כבל כזה. אצלי זה עובד בכל אופן.
לגבי הטרנסקודר, יש מיליון כאלה ב EBAY, החל מ 300 שקל כולל משלוח.